Kate Hudson's broer bereikte de heldenstatus op Instagram na zijn reactie op haar onthullende bericht

Inhoudsopgave:

Kate Hudson's broer bereikte de heldenstatus op Instagram na zijn reactie op haar onthullende bericht
Kate Hudson's broer bereikte de heldenstatus op Instagram na zijn reactie op haar onthullende bericht
Anonim

Als je een grote ster bent, dan weet je dat je leven onder een microscoop zal liggen. Daarom weten degenen in de entertainmentwereld dat ze om verschillende redenen de krantenkoppen zullen halen. Dit geldt voor sterren als Kate Hudson.

Hudson groeide op met beroemde ouders, dus ze is gewend aan deze rodeo. Of het nu gaat om mensen op de set in de maling nemen, haar romances uit het verleden of haar persoonlijke leven thuis, Hudson weet mensen aan het praten te krijgen.

Onlangs maakte de ster furore op Instagram na het plaatsen van een onthullende foto. Haar donder werd echter hilarisch weggenomen door haar broer, Oliver, en we hebben alle details hieronder.

Kate Hudson is een populaire ster

Tijdens de jaren negentig maakte Kate Hudson haar weg naar de entertainmentindustrie op zoek naar succes op het grote en kleine scherm. Hudson is de dochter van Goldie Hawn en het stiefkind van Kurt Russell, die beiden veel succes hadden in entertainment lang voordat Hudson haar debuut maakte. Dat gezegd hebbende, kon ze naam maken door solide uitvoeringen te geven in grote films.

Tijdens haar carrière was Hudson te zien in films als Almost Famous, The Four Feathers, How to Lose a Guy in 10 Days, Fool's Gold, Bride Wars, Kung Fu Panda 3 en nog veel meer. Dat is een hoop succes voor iedereen, en dankzij haar rol in het komende Knives Out-vervolg, zal haar succes doorgaan.

Buiten acteren heeft de ster van alles een beetje gedaan, en ze heeft in de loop van de tijd veel ijzers in het vuur gehad. Dit heeft haar geholpen om haar bereik in de zakenwereld te vergroten, en het heeft haar door de jaren heen een enorm fortuin opgeleverd.

De ster zit al lang genoeg in de entertainmentwereld om te weten hoe ze de krantenkoppen moet halen, en onlangs heeft ze dit op Instagram laten gebeuren.

Haar recente Instagram-foto had gesproken

Onlangs had Kate Hudson iedereen aan het praten toen ze een onthullende foto op haar Instagram plaatste. Onnodig te zeggen dat het de aandacht van de hele wereld trok, en al snel ging de foto viraal.

CNN schotelde de foto voor en merkte op dat grote celebs hun steun voor de actrice hadden uitgesproken.

"De actrice plaatste onlangs een topless foto van zichzelf op haar geverifieerde Instagram-account met haar haar dat haar naaktheid afschermde. Een paar beroemdheden zoals Paris Hilton en Michelle Pfeiffer wogen mee met hartemoji's en dergelijke. Zangeres Janelle Monáe schreef in het commentaargedeelte, 'Ik moet dit opnieuw maken'", schreef de site.

Dit soort berichten op Instagram is niets nieuws voor bekende mensen. Veel sterren hebben deze route genomen en het wordt meestal met veel steun ontvangen van hun leeftijdsgenoten en hun tijdgenoten. Hudson slaagde erin om dit vlekkeloos voor elkaar te krijgen en de reacties waren overweldigend positief voor de ster.

Hoewel veel mensen hun steun voor de actrice uitten, waren er mensen die niet verliefd waren op de foto, maar zo is het leven voor iedereen die op een openbaar platform gedijt. Gek genoeg was er één persoon dicht bij haar die niet blij was met de foto, en hij verspilde geen tijd om dat te uiten.

Het leidde tot een grappige reactie van haar broer, Oliver

Onder de foto van Kate Hudson stond een korte, maar hilarische opmerking van haar broer, Oliver.

"Nee," is alles wat hij schreef.

Je kunt je voorstellen dat mensen niet anders konden dan lachen om de reactie van haar broer. Hoewel het leuk is dat hij de post een zekere mate van betrokkenheid gaf door er commentaar op te geven, was hij duidelijk niet zo dol op het zien van zijn zus en dat licht. Gelukkig maakte hij grapjes over de situatie.

Omdat hij al zo lang in Hollywood zit, is Oliver geen onbekende in het zingen van dit soort dingen. Niet alleen heeft hij dit soort momenten op de set meegemaakt, maar zijn moeder, Goldie Hawn, had zelf al vroeg in haar carrière onthullende momenten, en het is mogelijk dat hij die ook is tegengekomen.

Oliver en Kate delen wel samen een podcast en er is hoop dat dit in een toekomstige aflevering aan de orde komt. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe hilarisch dat gesprek zal zijn, vooral als er gasten zijn die net zo grappig zijn.

Oliver en Kate Hudson hebben een behoorlijk geweldige relatie voor beroemde broers en zussen, en het is verfrissend dat Oliver wat plezier kan maken met zijn zus terwijl ze haar betrokkenheid vergroot. Uiteindelijk is het een situatie waarin iedereen wint.

Aanbevolen: