Monica Barbaro's rol in Top Gun: Maverick was moeilijk, maar ze kwam voorbereid opdagen

Inhoudsopgave:

Monica Barbaro's rol in Top Gun: Maverick was moeilijk, maar ze kwam voorbereid opdagen
Monica Barbaro's rol in Top Gun: Maverick was moeilijk, maar ze kwam voorbereid opdagen
Anonim

Top Gun: Maverick ging in mei 2022 in première in bioscopen over de hele wereld. Fans kunnen niet stoppen met praten over het creatieve genie dat Tom Cruise is, en zijn even nieuwsgierig naar de vrouwelijke vechter piloot in de film. Monica Barbaro speelt Lt. Natasha 'Phoenix' Trace in het vervolg op de cultklassieker uit 1985, Top Gun. Het was Barbaro's eerste grote filmrol; de ster verscheen eerder in tal van tv-shows. Deel uitmaken van de buitengewone Top Gun: Maverick-cast zal ongetwijfeld de weg vrijmaken voor meer lucratieve carrièremogelijkheden voor de ster.

Het spelen van 'Phoenix' is een carrièrebepalend moment voor Barbaro, die de meeste van haar eigen stunts uitvoerde. Zij en de andere acteurs ondergingen een strenge training om in vorm te worden geslagen om gevechtspiloten te spelen. Ze werkten samen met een luchtcoördinator en vlogen daadwerkelijk in de cockpits in de lucht. Hoe geweldig is dat? Top Gun: Maverick was een droom die uitkwam voor Monica, die de originele Top Gun-film op de universiteit had gezien. Na 40 uur intensieve training was de ster klaar om een gevechtspiloot te spelen.

Monica is een ster in opkomst

Fans kunnen Monica herkennen van verschillende tv-shows, zoals Chicago Justice, The Good Cop en Chicago P. D. Je zou zeggen dat ze klaar was voor haar ultieme rol in Top Gun: Maverick. Op 32-jarige leeftijd heeft Barbaro eindelijk haar plaats in de industrie gecementeerd. Top Gun: Maverick krijgt betere recensies dan het origineel, en iedereen heeft het over de cast. De film is zonder twijfel haar doorbraakrol, ze is een ster in opkomst.

Sinds Top Gun: Maverick heeft Monica spannende projecten op stapel staan. Ze is momenteel bezig met het filmen van een spionageserie met Arnold Schwarzenegger, en ze heeft de serie voorgeschoteld.

Monica zei tegen Elle: "Het is allemaal nog geheim omdat we nu aan het filmen zijn. Maar het is superleuk en ik ben echt blij dat ik deze stuntervaring in Top Gun heb kunnen meebrengen. Gewoon om de verwachting te valideren dat je iets veel repeteert om het goed te doen, om op de dag te doen."

De ster filmt ook een romantische komedie met Diego Boneta genaamd Midnight. Daarnaast heeft ze een tv-serie genaamd Army of The Dead: Lost Vegas, en een videogame in postproductie.

Hoe overleefde ze de intense Top Gun-training?

De acteurs hebben drie maanden van slopende training gevolgd om te leren vliegen met de vliegtuigen in de film. Ze werkten samen met de marine en de elite militaire vliegschool, Top Gun. Tom bezuinigde niet op de zaken, hij wilde iets uitbrengen dat authentiek aanvoelde en zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid lag. Monica en haar medesterren kregen ook onderwatertraining en vlogen in verschillende vliegtuigen.

Barbaro is een getrainde ballerina. Ze heeft een dansdiploma van de Tisch School of the Arts van de New York University. Dit kwam goed van pas tijdens de training voor de film. Ze zou een van de acteurs zijn die niet overgaf tijdens haar vluchtscènes. Monica kreeg veel lof van Tom Cruise tijdens hun optreden in The Late Late Show met James Corden.

In een interview met Glamour onthulde Monica: "Er was een grappig moment waarop een paar jongens zeiden dat ze er een hekel aan hadden om ondersteboven te gaan, en ik dacht: 'Ik ga altijd ondersteboven. Ik zou handstanden doen voor vluchten… Het hielp me om sommige van de vreemde gevoelens van bloed dat naar ruimtes stroomt te beheersen die je normaal niet wilt."

Ze vond het leuk om een serieuze rol te spelen

Monica's personage is de enige vrouw in het door mannen gedomineerde squadron, en ze hield absoluut haar mannetje. Critici prezen het feit dat 'Phoenix' niet werd verbannen naar een love interest-rol. Phoenix is een gelijke onder haar leeftijdsgenoten; ze dwong respect af en verdiende haar plaats. Het personage wordt door velen gezien als een ode aan de talloze dienstmeisjes die niet vaak de erkenning krijgen die ze verdienen.

Barbaro vond het leuk om een serieuze rol te spelen en niet alleen een van de liefdesbelangen van de hoofdrolspeler te spelen. In een interview met The Hollywood Reporter onthulde ze: "Toen ik de rol voor het eerst boekte, ging er een gerucht de ronde dat ik de liefdesbelang van Miles speelde. Dat was grappig omdat een van mijn favoriete dingen over Phoenix is dat ze geen liefdesbelang. In deze context was het gewoon een echte eer om een zeer capabele professional te zijn die serieus wordt genomen."

Monica moest de meeste van haar eigen stunts doen, wat ze aan ervaring mist, maakte ze goed met optreden. Ze speelde naast doorgewinterde acteurs als Jennifer Connolly, Val Kilmer en John Hamm.

Aanbevolen: