De Barbie-film: de grootste details tot nu toe gelekt

Inhoudsopgave:

De Barbie-film: de grootste details tot nu toe gelekt
De Barbie-film: de grootste details tot nu toe gelekt
Anonim

Aangezien de afgelopen weken foto's van de productie van de nieuwe Barbie-film zijn vrijgegeven, is het internet gek geworden. Deze film heeft beweerd een gedurfde nieuwe visie te hebben op de beroemde pop en zal naar verwachting in de zomer van 2023 worden uitgebracht. Deze film zorgde al voor zoveel opwinding, hier is alles wat we tot nu toe weten over de Barbie-film.

8 Hoe lang is deze film al in de maak?

Amy Schumer Margot Robbie Barbie
Amy Schumer Margot Robbie Barbie

Sinds 2014! Destijds werd het originele script geschreven door Jenny Bricks, een voormalig Sex and the City-schrijver. Een nieuw script ontstond in 2016, over een vrouw die uit "Barbie-ville" wordt gegooid omdat ze niet aan de normen van fysieke perfectie voldeed, met Amy Schumer aan het project. Schumer gaf toe dat ze het project verliet vanwege creatief verschil. Toen leek het alsof het project werd geschrapt.

7 Greta Gerwig aan de redding

Greta Gerwig zijoog op wit zwarte bovenkant verdacht gezicht
Greta Gerwig zijoog op wit zwarte bovenkant verdacht gezicht

In de zomer van 2019 bracht Lady Bird-schrijver en regisseur Greta Gerwig echtgenoot Noah Baumbach (Marriage Story) samen met een totaal nieuwe visie op het Mattel-poppenverhaal. Meteen werd aangekondigd dat Margot Robbie de rol van Barbie zou spelen en ook de film zou coproduceren. Robbie was erg enthousiast om in dit project te worden opgenomen en zei in een interview met de Britse Vogue: Mensen horen over het algemeen 'Barbie' en denken: 'Ik weet wat die film gaat worden', en dan horen ze dat Greta Gerwig aan het schrijven is en regisseren, en ze zeggen: 'Oh, nou, misschien doe ik dat niet…'

6 Wie zit er nog meer in de cast?

FVTf8B-UEAAH3Bt
FVTf8B-UEAAH3Bt

De wereld bleek erg opgewonden te zijn over Ryan Gosling die Barbie's vriend, Ken, speelde. Leven in plastic met die twee, fantastisch! Andere opmerkelijke acteurs die aan de film zijn verbonden, zijn Simu Liu, Kate McKinnon, America Ferrera, Will Ferrell, Issa Rae en Michael Cera.

5 Wat is het complot?

Margot Robbie's cameo in 'The Big Short&39
Margot Robbie's cameo in 'The Big Short&39

Er zijn massa's speculaties geweest over wat de plot van de film zal zijn. Overal op TikTok en Twitter hebben fans getheoretiseerd over een donkere draai, een door Truman Show geïnspireerde kant, of regelrechte horror, met Robbie en Gerwig samen. Een bevestigd verhaal is: een pop die in Barbieland woont, die gedwongen wordt te vertrekken vanwege haar zogenaamde onvolkomenheden - op avontuur in de echte wereld en onderweg ontdekkend dat perfectie alleen echt binnenin kan worden gevonden. Hoewel het een beetje cliché lijkt, bereiden fans zich nog steeds voor op de duistere waarheid die naar buiten komt.

4 Welke Barbie is zij?

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn er zo veel. Hoewel het lijkt alsof deze nieuwe film zich afspeelt in het heden, in het fictieve "Barbieland", moet ze stijlinspiratie halen uit een specifieke Barbie-pop, toch? Niets hierover is bevestigd, maar TikTok-speculanten hebben veel bewijs geleverd van de foto's van Robbie en Gosling dat ze eruitzien als de Malibu Barbie uit de jaren 80.

3 Is het in productie?

Ryan Gosling
Ryan Gosling

Ja! Na zoveel vertraging is de film officieel in productie! De pandemie vertraagde de film nu met twee jaar, maar de opnames begonnen in maart 2022 in de Warner Brothers Studios in Leavesden, Engeland.

2 Wanneer wordt het uitgebracht?

barbie-margot-robbie
barbie-margot-robbie

Dit wachten is gewoon te veel! Warner Bros Pictures heeft op CinemaCon 2022 in Las Vegas bevestigd dat de film op 21 juli 2023 in de bioscoop zal verschijnen. Nu kunnen we de dagen gewoon aftellen.

1 Komen er nog andere Mattel Doll-films?

Lily Collins schittert als Emily Cooper in de Netflix-serie Emily In Paris
Lily Collins schittert als Emily Cooper in de Netflix-serie Emily In Paris

Hoewel niets is bevestigd over een nieuw universum of franchise voor de Margot Robbie Barbie, heeft het al een precedent geschapen voor andere Mattel-poppenfilms. Mattel en MGM bevestigden in juni 2021 dat Lena Dunham een Polly Pocket-film schrijft en regisseert waarin Lily Collins de hoofdrol zal spelen. Wie weet hoe dat gaat. Andere Mattel-projecten omvatten films gebaseerd op Hot Wheels, UNO en Masters Of The Universe.

Ondanks al het wachten, is de wereld erg opgewonden om deze nieuwe visie voor Barbie te zien.

Aanbevolen: