Khloe Kardashian kondigt geheime baby aan met seriebedrieger Tristan Thompson

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian kondigt geheime baby aan met seriebedrieger Tristan Thompson
Khloe Kardashian kondigt geheime baby aan met seriebedrieger Tristan Thompson
Anonim

Khloe Kardashian zei: "dat is mijn man en ik blijf naast hem."

De Kardashians-ster heeft fans geschokt door te bevestigen dat ze een tweede kind zal verwelkomen met haar vreemdgaande ex-vriend Tristan Thompson.

Khloe Kardashian en Tristan Thompson's baby werd in november verwekt

De vertegenwoordiger van de 38-jarige ster bevestigde het nieuws in een verklaring aan DailyMail.com. Het onthulde dat de baby in november was verwekt - voordat Khloe erachter kwam dat Tristan een zoon had verwekt bij personal trainer Maralee Nichols. "We kunnen bevestigen dat True een broer of zus zal hebben die in november is verwekt", begon de bomverklaring. "Khloe is de buitengewone surrogaat ongelooflijk dankbaar voor zo'n mooie zegening. We willen vriendelijkheid en privacy vragen zodat Khloe zich kan concentreren op haar familie."

Bronnen zeggen dat ondanks de bevestiging van Khloe dat ze nog een kind verwacht, zij en Tristan zich niet hebben verzoend. Een bron dicht bij de familie stelt dat het paar "niet weer bij elkaar is" en "sinds december niet meer met elkaar heeft gesproken buiten co-ouderschapskwesties."

Khloe Kardashian en Tristan Thompson's baby zou 'over een paar dagen' geboren worden

TMZ meldt dat de geboorte van de baby van Khloe en Tristan "aanstaande" is en binnen enkele dagen zou kunnen plaatsvinden. Een andere bron suggereerde echter dat het kind al was geboren. Nog maar zeven maanden geleden zat Tristan midden in een vaderschapsschandaal nadat een vrouw genaamd Maralee Nichols beweerde dat ze zwanger was van hun kind. Ze verwekten het kind in maart 2021 terwijl Tristian nog een relatie had met Khloe. Nichols beviel op 1 december van hun zoon, genaamd Theo Thompson, hoewel Tristan publiekelijk ontkende dat het kind van hem was.

Pas in januari 2022 gaf de NBA-ster toe de vader van Theo te zijn. Volgens Nichols heeft Tristan zijn zoon niet ontmoet. In een bericht dat op Instagram is gedeeld, verontschuldigt Tristan zich publiekelijk tegenover Khloe voor zijn herhaalde flirten.

"Je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient niet de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld", schreef de 31-jarige..

Tristan Thompson heeft in het middelpunt gestaan van talloze cheatschandalen

Tristan en Khloe zijn al jaren het onderwerp van tabloidvoer. De atleet die de realityster meerdere keren heeft bedrogen.

In 2018 onthulde Dailymail.com dat Tristan de toen zwangere Khloe had bedrogen met een stripclubmedewerker uit de naam Lani Blair. Er zijn ook video's verschenen van Tristan die twee vrouwen kust in een waterpijplounge.

Tristan en Khloe verwelkomden dochter True op 14 april 2018. De Good American CEO bleef bij Tristan tot in februari 2019. Khloe maakte het uit met hem nadat hij naar verluidt de beste vriend van haar zus Jordyn Woods had gekust na een huisfeest.

Vorig jaar beweerde Instagram-model Sydney Chase dat ze een relatie had met de basketballer, waarbij de basketballer haar zou hebben verteld dat hij haar had verteld dat hij "geen relatie meer had".

Tristan en Khloe hebben hun romance nieuw leven ingeblazen tijdens de COVID-19-pandemie toen ze in maart 2020 samen met hun dochter in lockdown gingen. In juni 2021 werd gemeld dat Khloe en Tristan voor de tweede keer uit elkaar gingen. Tristan deelt ook de vijfjarige zoon Prince met ex-model Jordan Craig, die zwanger was toen hij in 2016 met Khloe begon te daten.

Aanbevolen: