Hoe Tom Hardy 7 pond per week verdiende voor zijn rol in Bronson

Inhoudsopgave:

Hoe Tom Hardy 7 pond per week verdiende voor zijn rol in Bronson
Hoe Tom Hardy 7 pond per week verdiende voor zijn rol in Bronson
Anonim

Acteurs die transformeren voor een rol is niets nieuws in Hollywood, aangezien het steeds gebruikelijker wordt om grote namen drastische veranderingen te zien ondergaan. Sommige sterren verliezen een hoop gewicht, anderen zullen kilo's pakken en sommigen zullen nog gekkere lengtes doen om er goed uit te zien.

Tom Hardy is tegenwoordig een populaire artiest met een geschiedenis van kassucces. Voordat hij een begrip was, kwam hij een ton aan voor een biografische film en kwam hij 7 pond aan. een week ter voorbereiding op de rol.

Laten we eens kijken hoe hij dit voor elkaar kreeg.

Tom Hardy is een ster

In de afgelopen jaren is Tom Hardy uitgegroeid tot een van de meest populaire en betaalbare sterren in Hollywood. De 44-jarige acteur heeft zijn sterrenkracht echt naar een ander niveau getild en op dit moment zijn fans altijd op zoek naar wat hij in huis heeft.

Aan het begin van zijn carrière maakte Tom Hardy zijn filmdebuut in Black Hawk Down, wat een behoorlijk succes was. Van daaruit kon hij rollen spelen in films als Star Trek: Nemesis, Layer Cake, Marie Antoinette, Sucker Punch en RocknRolla. Deze films toonden zijn capaciteiten, en na verloop van tijd nam zijn belang in projecten toe.

Inception van 2010 was de film die de acteur echt in beweging zette. Dit werd gevolgd door Warrior uit 2011 en The Dark Knight Rises uit 2012, waarin Hardy Bane op het grote scherm speelde.

In de afgelopen jaren hield Hardy het vast als Venom voor Marvel, en hij debuteerde onlangs in de MCU in Spider-Man: Far From Home.

Eerder, net voordat hij een wereldwijde sensatie werd, nam Hardy de rol aan van een beruchte crimineel, waarbij hij zijn fysieke verschijning veranderde.

Hij was geweldig in 'Bronson'

In 2008 speelde Tom Hardy in de Britse biografische film Bronson, waarin de beruchte Charles Bronson en zijn leven centraal stonden.

Tot op heden wordt dit in geen geval beschouwd als een kaskraker. De film had een klein budget en verdiende slechts $ 2,3 miljoen aan de kassa. Dat gezegd hebbende, de film was in staat om een aantal stevige recensies te verdienen, waarbij veel mensen kennis namen van Hardy's briljante prestaties in de film.

Chris Chang van Film Comment Magazine zei dat "de film nauwelijks de uitvoering van Tom Hardy kan bevatten. Het is een methode die zo meeslepend is dat het moeilijk voor te stellen is dat de acteur daarna zijn hoofd recht krijgt."

Ja, Hardy was zo goed in de film, en zijn optreden is een primaire reden waarom mensen Bronson nog steeds aanbevelen aan anderen.

Als we terugkijken op de film, wordt één ding duidelijk: Tom Hardy was in deze film veel groter dan in eerdere films. De acteur heeft sindsdien verteld hoe hij een ton is aangekomen, en zijn reis naar versterking was relatief snel.

Hij kwam op een ton van gewicht

Volgens Hardy was hij in een race tegen de klok: we hadden geen tijd te verliezen, dus ik begon te eten en mijn kont werd heel snel erg dik. Voor Bronson kwam ik ongeveer 7 pond aan een week - zonder steroïden. Uiteindelijk kwam ik ongeveer 2,5 kilo aan door kip en rijst te eten, wat de hele dag door mijn hoofdvoedsel was."

Dat is een hoop gewicht om in korte tijd aan te komen, maar je kunt maar beter geloven dat er meer was dan alleen kip en rijst bij dit dieet.

"Dan zou ik een pizza hebben, Häagen-Dazs en Coca-Cola: Dus niet goed spul, maar ik moest aankomen. Ik moest een laag vet op mijn lichaam aanbrengen, omdat Bronson toen hij was jonger, was een grote kerel, een vechter. Mijn dieet was soepel omdat we niet voor de Bruce Lee-look gingen en we niet op zoek waren naar de snit, "vervolgde hij.

Ah, daar is het!

Er zijn in het verleden genoeg andere acteurs geweest die tot het uiterste hebben gestreden om aan te komen. Christian Bale deed het meerdere keren, net als Rob McElhenney, die 60 pond bijkwam voor It's Always Sunny in Philadelphia.

McElhenney begon ook zo ongeveer alles te eten wat hij kon om massa te kweken voor de show. Niet gezond, maar het werkte toen hij het deed.

Tom Hardy is in korte tijd een ton aangekomen, en hoewel het klaar was met pizza en ijs, heeft hij zichzelf sindsdien weer in vorm gebracht.

Aanbevolen: