Wie zijn de finalisten van seizoen 8 van Love Island UK?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de finalisten van seizoen 8 van Love Island UK?
Wie zijn de finalisten van seizoen 8 van Love Island UK?
Anonim

Nou, eilandbewoners, er is weer een zomer in de villa aangebroken. De laatste nacht van Love Island UK seizoen 8 is aangebroken na een tumultueuze twee maanden van liefde, drama en liefdesverdriet. Zoals fans van de populaire realityshow weten, strijden de deelnemers om elkaar te vinden, terwijl hun populariteit in re altime wordt gerangschikt door kiezers of kijkers. Nieuwe mensen komen en gaan gedurende het seizoen, dat de laatste week wordt teruggebracht tot vier laatste koppels.

Het winnende koppel van Love Island, opnieuw gestemd door kijkers, wint een geldprijs van 50 duizend pond. Dat stel kan de villa al dan niet verlaten met een solide relatie, maar hey, het is allemaal voor het complot. Dit seizoen was een beetje anders; er is een nieuwe villa, en de deelnemers worden niet langer gesponsord door fast fashion bedrijven. Terwijl we wachten op de spanning van wie er zal winnen (Amerikaanse kijkers, Hulu-streaming wordt ongeveer twee weken vertraagd), maak kennis met de finalisten van Love Island UK van dit jaar.

8 Tasha Amber Ghouri

Tasha werd al snel een favoriet bij de fans als de eerste dove of slechthorende deelnemer op Love Island. Ze is doof geboren en gebruikt een cochleair implantaat in haar oren om te horen. Ze is een 23-jarige danseres en model uit Thirsk, Engeland, die onlangs is afgestudeerd aan de universiteit. Ze is sinds de eerste dag gekoppeld aan Andrew Le Page, hoewel het tijdens Casa Amor moeilijk werd.

7 Andrew Le Page

Andrew is een makelaar die opgroeide op het Engelse Kanaaleiland Guernsey. Hij is 27 en ging op de eerste dag de Love Island-villa binnen. Hij is het hele seizoen bij Tasha geweest, behalve een week tijdens Casa Amor.

6 Gemma Owen

Gemma's verschijning op Love Island oogstte veel pers sinds haar vader de beroemde voetballer Michael Owen is. De vader van de 19-jarige kwam tijdens de ouderdag niet naar de villa; hij is echter erg trots op zijn dochter. Gemma is een bekende ruiter uit Chester, Engeland, die sinds week drie bij Luca is.

5 Luca Bish

Luca's tatoeages op de borst braken vreemd genoeg het internet voor de start van seizoen 8 van Love Island, waarbij mensen dachten dat ze precies op de tatoeages van Harry Styles leken. Luca is 23 en werkt als visboer (die ook internet had) in Brighton, Engeland. Hij was gekoppeld aan twee andere meisjes voordat hij zich vestigde bij Gemma Owen.

4 Davide Sanclimenti

Davide is een andere deelnemer die sinds de eerste dag in de Love Island-villa is. Hij is een bedrijfseigenaar uit Manchester, Engeland. Zijn reis om liefde te vinden in de show begon een beetje rotsachtig toen hij Gemma op de tweede dag van Liam stal, maar hij koppelde uiteindelijk in week vier aan Ekin-Su. Als hij en Ekin-Su uiteindelijk winnen, is de kans groot dat ze met hun verdiensten de volgende Molly-Mae en Tommy kunnen worden.

3 Ekin-Su Cülcüloğlu

Ekin-Su betrad de villa op de derde dag van seizoen 8 van Love Island, wat voor opschudding zorgde bij de andere deelnemers. Ze is een 27-jarige actrice uit Essex, Engeland. Instagram is een groot deel van de populariteit van de deelnemers aan de show. Ekin-Su was de eerste Islander die tijdens de show de felbegeerde 1 miljoen volgers bereikte. Davide en zij hebben een sterke relatie, waardoor ze favoriet zijn om de serie te winnen.

2 Indiyah Polack

Indiyah eindigde met Dami in week drie van Love Island UK Seizoen 8, hoewel de twee uit elkaar gingen tijdens het drama van Casa Amor. Ze is een model en serveerster in Londen, Engeland. Toen de ouders vlak voor de finale naar de villa kwamen, was Indiyah's moeder niet zo blij met Dami, ze ging zelfs zover dat ze hem bij de naam van een andere deelnemer noemde.

1 Dami Hope

Dami komt uit Dublin, Ierland, waar hij werkt als senior microbioloog. De 26-jarige kwam op de eerste dag naar de Love Island-villa en had de eerste twee weken een relatie met Amber voordat ze de relatie met Indiyah aanging. Hij verwierf de reputatie van de resident flirt gedurende het seizoen, wat romantiek geruchten veroorzaakte tussen hem en de andere deelnemers.

Aanbevolen: