De tragische waarheid over de gezondheidsproblemen van Brendan Fraser

Inhoudsopgave:

De tragische waarheid over de gezondheidsproblemen van Brendan Fraser
De tragische waarheid over de gezondheidsproblemen van Brendan Fraser
Anonim

Iedereen steunt hem, want het is inmiddels duidelijk dat Brendan Fraser een grote comeback maakt. Op een bepaald moment behoorde Fraser tot de elite, vooral eind jaren '90 en begin jaren 2000.

De Mummy-films waren zijn belangrijkste claim op roem, maar Brendan was in die tijd een nietje in de popcultuur. Maar het was niet allemaal zonneschijn en rozen voor Fraser; al snel begonnen de dingen zowel persoonlijk als professioneel te veranderen.

Zijn carrière zou veranderen en in 2008 leek het alsof het helemaal verdwenen was. Het vermogen van Fraser nam af, hij raakte uit de gratie in Hollywood en hij kreeg zelfs stilletjes te maken met huwelijksproblemen achter de schermen. Maar het belangrijkste probleem dat zijn indrukwekkende carrière tot stilstand bracht? Sommige ernstige verwondingen vertraagden Fraser fysiek.

Bijgewerkt op 7 augustus 2022: Sinds de oorspronkelijke plaatsing van dit artikel heeft Brendan Fraser het werk voltooid aan meerdere projecten die nog niet zijn vrijgegeven, maar zijn gezondheid lijkt wees stabiel.

Fraser onderging meerdere operaties achter de schermen

Op dit moment voelde het allemaal goed. Brendan Fraser reed hoog en werkte project na project tijdens de late jaren '90 en in de vroege jaren 2000. Maar tegen de tijd dat de derde Mummy-film uitkwam, begon de acteur een burn-out te voelen.

Niet alleen dat, maar hij was fysiek in een slechte conditie, door alle stunts die hij jaren daarvoor had gedaan. Volgens Fraser (in een interview met GQ) heeft het zijn carrière enorm geschaad.

“Ik geloof dat ik waarschijnlijk te hard mijn best deed, op een manier die destructief is.''

“Tegen de tijd dat ik de derde Mummy-foto in China maakte”, dat was 2008, “was ik in elkaar gezet met tape en ijs, gewoon heel nerdy en fetisj over ijspakken. Ice packs met schroefdop en bergpads voor downhill-mountainbiken, omdat ze klein en licht zijn en onder je kleding passen. Ik bouwde dagelijks een exoskelet voor mezelf.”

Uiteindelijk begonnen de verwondingen zich op te stapelen en dat betekende veel chirurgisch werk om verschillende stammen te laten repareren: Ik had een laminectomie nodig. En de lumbale deed het niet, dus moesten ze het een jaar later opnieuw doen.”

Fraser vergeleek zijn verwondingen met die van een gewond paard dat ondanks alle moeilijkheden gewoon door zou blijven marcheren. Het bleek dat hij ook andere serieuze problemen had.

Brendan Fraser was een slachtoffer van aanranding

De problemen zouden zich buiten het scherm blijven opstapelen voor Fraser. Dit was echter in 2003 van een andere variëteit. Het vond allemaal plaats in het Beverly Hills Hotel, tijdens een feest georganiseerd door de Hollywood Foreign Press Association.

De dingen namen een ongepaste wending toen Philip Berk, de president van HFPA, Fraser op een verontrustende manier aanraakte, zijn persoonlijke ruimte schendt en zijn handen op Frasers billen legde.

Fraser voelde zich gesterkt om zijn eigen verhaal naar buiten te brengen, gezien alle kracht die zijn leeftijdsgenoten om hem heen toonden.

“Ik ken Rose [McGowan], ik ken Ashley [Judd], ik ken Mira [Sorvino] - ik heb met ze gewerkt. In gedachten noem ik ze vrienden. Ik heb ze al jaren niet meer gesproken, maar het zijn mijn vrienden. Ik keek naar deze prachtige beweging, deze mensen met de moed om te zeggen wat ik niet durfde te zeggen.”

Zonder twijfel heeft dit moment veel pijn uit het verleden verlicht en fans zouden blij zijn te weten dat hij een comeback maakt, te beginnen met een enorme film met enkele van Hollywood's beste films.

Fraser maakt een comeback in zijn carrière

Niet alleen maakt Fraser een comeback, maar fans kunnen niet gelukkiger zijn. Fraser raakte helemaal in de war toen een fan vertelde hoe blij hij was dat de acteur zou terugkeren: Het internet ligt zo achter je! We zijn zo ondersteunend', zei een fan tegen Fraser.

"Er zijn zoveel mensen die van je houden, en we duimen voor je, en we kunnen niet wachten om te zien wat je vervolgens gaat doen."

Fraser moest even de tijd nemen en zich hergroeperen na de verklaring, zoals het hem duidelijk werd.

Hoewel de operaties van Brendan Fraser en verschillende gezondheidsproblemen nu tot het verleden behoren, heeft hij zijn lichaam veel te verduren gehad tijdens de voorbereiding op The Whale. Hallo! meldde dat Brendan een enorme transformatie leek te maken om een personage van 600 pond te portretteren.

Maar fans hoeven niet gealarmeerd te zijn; Brendan droeg protheses voor de film, en deed een stand-up job, door alle kritische accounts. Hij zag er onherkenbaar uit in vergelijking met zijn moedertijd, maar Brendan is nu op een goede plek - en fans kunnen rustig ademhalen.

Aanbevolen: