De 10 beste Beyoncé-nummers (volgens YouTube-weergaven)

Inhoudsopgave:

De 10 beste Beyoncé-nummers (volgens YouTube-weergaven)
De 10 beste Beyoncé-nummers (volgens YouTube-weergaven)
Anonim

Beyoncé is een artiest die geen introductie behoeft, haar tien jaar lange carrière, uitverkochte tours en een groot aantal prijzen bewijzen allemaal dat ze inderdaad de grootste entertainer is. Als het om Beyoncé gaat, gaat muziek meer dan alleen de zang en instrumenten, ze steekt er haar hart en ziel in. De hoeveelheid moeite die in haar muziekvideo's is gestopt, is duidelijk te zien aan de rigoureuze choreografie of uitgebreide outfits.

Of het nu een ballad is of een pakkend deuntje dat een jaar lang een volkslied wordt, het v alt niet te ontkennen dat de muziek van Beyoncé indruk maakt. Haar trouwe fans kunnen blijkbaar geen genoeg krijgen van de Beyoncé-ervaring en gaan vaak terug om video's van 10 jaar geleden te bekijken.

10 Onvervangbaar: 372M weergaven

Beyoncé
Beyoncé

"Irreplaceable" gaat over een vrouw die haar ontrouwe partner vertelt dat hij niet onvervangbaar is en hem eruit gooit. "Irreplaceable" was de meest succesvolle single van Beyoncé's tweede soloalbum B'Day, de ballad was in 2007 de bestverkochte single in de VS en stond 10 weken op nummer één in de Billboard Hot 100. Dat is behoorlijk indrukwekkend, maar het is dan weer Beyoncé.

De track heeft momenteel 372 miljoen YouTube-views en is nog steeds net zo herkenbaar als 10 jaar geleden. Ne-Yo schreef "Irreplaceable" en was bedoeld om het een meer landelijke sfeer te geven.

9 Mooie leugenaar: 381M weergaven

Beyonce en Shakira in muziekvideo Beautiful Liar
Beyonce en Shakira in muziekvideo Beautiful Liar

Beyoncé werkte samen met Shakira een andere vocale krachtpatser voor "Beautiful Liar". Het lied gaat over twee vrouwen die ontdekken dat ze met dezelfde man uitgaan en besluiten dat hij hun tijd niet waard is, in tegenstelling tot vechten en wraak plannen.

"Beautiful Liar" heeft momenteel 381 miljoen YouTube-views en de video is esthetisch aangenaam om naar te kijken, met Beyoncé en Shakira die buikdansen en ronddraaien terwijl ze deuntjes uithalen. Het is geen wonder dat de video in 2007 de MTV Video Music Award won voor de meeste wereldschokkende samenwerking.

8 Love On Top: 428M weergaven

Beyoncé lacht met een hoed op
Beyoncé lacht met een hoed op

Met 428 miljoen views op YouTube blijft 'Love On Top' tot op de dag van vandaag een van Beyoncé's beste werk. Het is een viering van liefde en is leuk en luchtig met een jaren 80-sfeer, het was van het vierde studioalbum van de zangeres die toepasselijk 4 werd genoemd. De muziekvideo toont Beyoncé en haar back-updansers die gechoreografeerde dansen uitvoeren terwijl de zangeres vanuit het oor stra alt in het gehoor door het hele nummer.

De crooner werd destijds beschuldigd van het faken van een zwangerschap, maar bewees dat critici ongelijk hadden door dat jaar haar uitpuilende buik te onthullen bij de MTV Video Music Awards.

7 Run The World (Meisjes): 482 miljoen keer bekeken

Beyonce draagt een glanzende top
Beyonce draagt een glanzende top

Beyoncé staat bekend om haar vrouwelijke empowerment-liedjes die dateren uit haar Destiny's Child-dagen. " Who Run The World " is een van de vele Beyoncé-nummers die spreken over de macht van een vrouw met betrekking tot haar status op de werkplek en in de samenleving, waarvan veel mensen beweren dat het meer fantasie dan realiteit is. Het is een lied over het vermogen van een vrouw om zowel de geslachtsrollen te vervullen als de verzorgster te zijn en tegelijkertijd kinderen te baren.

Het nummer kreeg evenveel lof als kritiek. Met de controverse rond de track, is het geen wonder dat de muziekvideo meer dan 428 miljoen views heeft op YouTube. Het was echter de slechtst presterende single van Beyoncé tot nu toe.

6 Als ik een jongen was: 484 miljoen keer bekeken

Beyonce-met-sleeked-back-hair
Beyonce-met-sleeked-back-hair

"If I Were A Boy" gaat over een vrouw die uitdrukt hoe ze haar partner beter zou behandelen als de rollen omgedraaid waren, en ze was zelfs maar voor een dag een man. "Als ik een jongen was, denk ik dat ik zou kunnen begrijpen hoe het voelt om van een meisje te houden. Ik zweer dat ik een betere man zou zijn."

"If I Were A Boy" is van haar derde studioalbum, I Am… Sasha Fierce, zowel het nummer als het album werden goed ontvangen. De muziekvideo heeft momenteel 484 miljoen YouTube-views.

5 Crazy In Love: 495M weergaven

Beyoncé in de Crazy In Love-video
Beyoncé in de Crazy In Love-video

Met 495 miljoen views op YouTub e is "Crazy In Love" nu net zo'n grote hit als bij de release. Het zette de toon voor de carrière van Beyoncé. Het was de eerste hit van de zangeres sinds ze het zeer succesvolle Destiny's Child verliet en haar plaats als soloartiest in de industrie bevestigde.

"Crazy In Love" was een samenwerking met Jay-Z, stond in 2003 bovenaan de hitlijsten in zowel het VK als de VS en won in 2003 de European Music Award voor "Best Song".

4 7/11: 542M weergaven

Beyoncé draagt wit in haar 7/11-videoclip
Beyoncé draagt wit in haar 7/11-videoclip

"7/11" is een uptempo feelgood-nummer, compleet met autotune, GoPro's en Beyoncé die op sommige coupletten rappen. Het gaat over dansen met overgave en plezier maken. "7/11" is anders dan de meeste liedjes van de zanger, die vaak een oprechte boodschap hebben. Het was een luchtig nummer over je goed voelen en loslaten.

Het nummer heeft een indrukwekkende 542 miljoen YouTube-views, de video toont de ster in een rommelige hotelkamer die rondhangt. Het toont Beyoncé's speelse kant en verdiende waardering van haar vele bewonderende fans.

3 Dronken in de liefde: 564 miljoen keer bekeken

Beyonce kijkt over de schouder van een man
Beyonce kijkt over de schouder van een man

Ondanks de controversiële teksten van het nummer, heeft "Drunk In Love" maar liefst 564 miljoen views op YouTube en piekte op nummer 2 op de Amerikaanse Billboard 100-hitlijst. Beyoncé werkte op deze track samen met Jay-Z. Ondanks de openlijk seksuele teksten, was het dat couplet van Jay-Z dat onder vuur kwam te liggen vanwege het verwijzen naar huiselijk geweld.

Het vers zegt: "Ik ben Ike, Turner, kom opdagen. Baby nee, ik speel niet. Eet nu de taart, Anna Mae. Ik zei eet de taart, Anna Mae." Volgens The Guardian verwijst de tekst naar een scène over huiselijk geweld in een biopic van Tina Turner.

2 Single Ladies (Doe er een ring om): 772M Views

Beyoncé houdt haar hand tegen haar wang
Beyoncé houdt haar hand tegen haar wang

"Single Ladies (Put A Ring On It)" is de op één na meest bekeken Beyoncé-muziekvideo op YouTube met een indrukwekkende 772 miljoen views. De video is opgenomen in zwart-wit en toont de ster die gechoreografeerde dansen uitvoert met haar dansers. De choreografie was zo'n hit dat fans van alle leeftijden video's van zichzelf op YouTube deelden en deze repliceerden.

Het volkslied won Beyoncé een overvloed aan prijzen en verkocht 6,1 miljoen exemplaren, waardoor het een van de best verkochte singles aller tijden is.

1 Halo: 1B weergaven

Beyonce - Halo video
Beyonce - Halo video

"Halo" heeft een verbazingwekkende 1 miljard YouTube-views en is de langstlopende single van de ster in de 100 beste hitlijsten in de VS. Critici beschuldigden Beyoncé van het stelen van het nummer van Leona Lewis, maar Ryan Tedder van One Republic, die het nummer meeschreef, ontkende de berichten. Beyoncé geeft het nummer een kwaliteit die geen enkele andere artiest zou geven.

"Halo" vertelt het verhaal van een vrouw die onvoorstelbaar gekwetst is en doorgaat met het bouwen van metaforische muren om haar heen om haar hart te beschermen. Het is een liefdesliedje over tweede kansen en een nieuw begin.

Aanbevolen: