Waar staan Stephen Colletti en Kristin Cavallari van Laguna Beach vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar staan Stephen Colletti en Kristin Cavallari van Laguna Beach vandaag?
Waar staan Stephen Colletti en Kristin Cavallari van Laguna Beach vandaag?
Anonim

Kristin Cavallari en Stephen Colletti trokken onze aandacht in 2004 toen hun relatie zich afspeelde in seizoen 1 en 2 van de realityshow Laguna Beach.

De liefdesrelatie van de middelbare school hield de kijkers van de MTV-show seizoenenlang bezig, waarbij Colletti eruitzag alsof hij een relatie met Lauren Conrad zou gaan nastreven. Het lijkt erop dat de relatie tussen Cavallari en Colletti de show heeft doorstaan en dat de geliefden van de middelbare school nog steeds hecht zijn.

Het paar heeft hun relatie nieuw leven ingeblazen na haar scheiding van Jay Cutler in 2020 en hosten nu samen een podcast. Het is duidelijk dat ze een lange weg hebben afgelegd sinds die Laguna Beach-dagen op de middelbare school. Dus waar staat hun relatie post-reality TV, huwelijk en kinderen?

8 Is Stephen Colletti nog steeds bevriend met zowel Kristin Cavallari als Lauren Conrad?

“We zijn vrienden. Ik spreek ze af en toe , vertelde Stephen Colletti Us Weekly in juli 2018 over zijn relatie met zowel Kristin Cavallari als Lauren Conrad. “Ik ga naar beneden. Conrad zal een geweldig feest op 4 juli geven in Laguna, en daar ben ik meestal voor. En dan, ja, ik zal van tijd tot tijd met Cavallari praten. We checken altijd gewoon in en zeggen hallo.”

7 Hebben de producenten van Laguna Beach de relatie tussen Stephen Colletti en Kristin Cavallari verpest?

Jaren later terugkijkend op de liefdesdriehoek van de show, beweerde Kristin Cavallari dat de producenten van Laguna Beach Stephen Colletti onder druk zouden zetten om met Lauren Conrad om te gaan.

"Verrassend genoeg hadden de producers een groter effect, omdat ze ons leven meer beheersten en in kaart brachten dan we wisten", legt Kristin Cavallari uit. "Een van de meest pijnlijke dingen die ze deden, was Stephen onder druk zetten om tijd door te brengen met een ander meisje uit de show, Lauren, terwijl hij en ik aan het daten waren."

"Het zorgde zeker voor een aantal sappige conflicten, maar het raakte me ook diep. Ik voelde me bedreigd. Aan de ene kant leek het alsof de producers ons uit elkaar probeerden te halen, wat intimiderend was, " legde ze uit en onthulde haar relatie met Colletti was het "belangrijkste in haar leven", tijdens het filmen van de show.

"Aan de andere kant was ik bang dat mijn relatie met Stephen minder stabiel werd, ook al wist ik dat als we niet op televisie waren geweest, hij geen tijd met een ander meisje zou hebben doorgebracht."

6 Hoe denkt Kristin Cavallari nu over Stephen Colletti?

De Very Cavallari-ster, die zeven jaar getrouwd was met Jay Cutler voordat ze hun splitsing in april 2020 aankondigden, onthulde haar "geweldige" relatie met Stephen Colletti in haar boek uit 2016, Balancing in Heels: My Journey to He alth, Geluk en alles laten werken.

"We hebben hard liefgehad en hard gevochten. Mijn relatie met Stephen ging van onze eigen romance op de middelbare school naar het voer van een enorm succesvolle televisieshow", schreef ze in haar boek.

5 Waarom vrienden Stephen Colletti en Kristin Cavallari nog steeds willen daten

Sinds ze hun relatie op de middelbare school begonnen, zijn zowel vrienden als fans blijven steunen op Kristin Cavallari en Stephen Colletti.

“Dat vind ik zo leuk. Het was zo schattig om ze samen te zien', zei Alex Hooser tijdens een optreden in september 2020 in de podcast "The Gay & The Girl", verwijzend naar de foto die ze onlangs samen hadden gemaakt. “Ik weet niet [of ze bij elkaar zullen komen]. Ik hoop het. Ik heb het gevoel dat als die twee samen zouden komen en naar MTV zouden gaan en zouden zeggen: 'Ok, we zijn er klaar voor', dan zouden ze zeggen: 'Oké, het is aan.'"

“Dat zou ik geweldig vinden. Dat is de cirkel rond', vervolgde Hooser toen hem werd gevraagd of het paar hun romance nieuw leven inblies. "Ik ben degene die oorspronkelijk, toen ze voor het eerst, ik Stephen een beetje aan Kristin voorstelde omdat ik bevriend was met Stephen en ik hem of haar - ik gaf een van hen elkaars nummer."

4 Waarom Kristin Cavallari en Stephen Colletti tien jaar lang contact verloren

"We zijn elkaar een beetje uit het oog verloren toen ik getrouwd was. Ik was 10 jaar bij mijn ex", legde Kristin Cavallari uit, verwijzend naar haar "giftige" relatie met haar ex-man Jay Cutler, "Dus het is was minstens 10 jaar geleden dat we elkaar hadden gezien."

Cavallari gebruikte ook hun podcast om uit te leggen waarom het paar niet eerder contact had gehad, en onthulde dat ze meestal niet worstelt om 'vriendschappen met mijn exen' te onderhouden.

"Ik denk dat dat een belangrijke reden is waarom, toen ik ging scheiden, jij en ik opnieuw contact konden maken - omdat ik een vrije vrouw was."

In augustus 2020, een paar maanden nadat ze haar scheiding aankondigde, deelden Cavallari en Stephen Colletti een foto van het paar dat herenigd was voor een avondje uit. Tijdens de openingsaflevering van de podcast onthulde Cavallari dat ze "gingen uit eten" en "veel plezier hadden", voordat ze haar cohost vroeg: "Vertellen we het hele verhaal?"

3 Zijn Stephen Colletti en Kristin Cavallari gedateerd sinds Laguna Beach?

Moeder van drie Kristin Cavallari gaf wel toe dat er wat vonken oversloegen tussen het voormalige koppel, en ze probeerden tot nu toe te daten.

"Ik ging bijna twee jaar geleden met hem uit eten en we kusten, wat leuk was", deelde ze op haar podcast. "Ik was op dat moment met iemand aan het daten, weet je, ik haal gewoon de verloren tijd in! Ik denk dat dat een beetje het probleem was, was dat ik met iemand anders aan het daten was en het werd gewoon niets."

"We hebben wel of niet gezoend", plaagde Cavallari op hun herbekijk podcast, waarop Stephen Colletti antwoordde: "Hebben we?"

Cavallari gaf toe dat ze het zich niet echt kon herinneren, maar merkte op dat de foto die ze van het paar op Instagram plaatste haar "meest gelikete foto was van alles wat ik ooit op Instagram heb gepost. Ik bedoel, je zou iedereen verslaan van mijn kinderen. Je zou elke mijlpaal in mijn leven verslaan. Dus voor mij is dat eigenlijk heel lief omdat het laat zien hoe betrokken het publiek was van ' Laguna Beach.' En ik vind het heel lief."

Ze besloten uiteindelijk dat ze beter waren als vrienden en als co-hosts van podcasts.

2 Cavallari wil de romantiek niet nieuw leven inblazen

Kristin Cavallari, 35, vertelde dat ze geen interesse heeft om weer samen te komen met haar tegenspeler na haar scheiding in 2020 van NFL quarterback Jay Cutler.

"Nee, echt, als ik eenmaal klaar ben met iemand, ben ik klaar", legde ze uit in de Call Her Daddy-podcast op 3 augustus. "Het is als een lichtschakelaar die omdraait, en Ik kan niet terug."

1 Kristin Cavallari en Stephen Colletti hebben nu samen een podcast om Laguna Beach-afleveringen samen te herbekijken

Stephen Colletti en Kristin Cavallari hebben een nieuwe Laguna Beach rewatch-podcast genaamd Back to the Beach. Het paar bezoekt de iconische MTV-show die later werd opgevolgd door The Hills.

In de populaire reality-tv-serie waren Colletti en Cavallari tieners in een driehoeksverhouding met hun klasgenoot Lauren Conrad op de middelbare school. De show concentreerde zich ook op de vete van Colletti en Cavallari, hoewel Cavallari zei dat veel ervan werd georkestreerd door de producenten

Tijdens het beoordelen van de eerste aflevering nam Cavallari "de volledige verantwoordelijkheid voor sommige van de domme, vervelende kattige meidendingen die ik zei."

"Als je er nu naar kijkt, is het zo anders als je er middenin zit en heel emotioneel bent. Ik zal zeggen dat het feit dat Lauren Conrad en ik echt achter elkaar aan gingen zo in de war is als - [tegen Colletti] Ik hou van je - maar de persoon die we hadden moeten achtervolgen, ben jij… Maar het is als 'Waarom geven we die man niet de schuld?'"

Aanbevolen: