8 Shows waarmee sterren konden pronken met hun muzikale vaardigheden

Inhoudsopgave:

8 Shows waarmee sterren konden pronken met hun muzikale vaardigheden
8 Shows waarmee sterren konden pronken met hun muzikale vaardigheden
Anonim

Muziekshows zijn niet zo ongewoon in het bereik van wat er op tv beschikbaar is. Alles van Glee tot Nashville tot Zoey's Extraordinary Playlist zorgt voor continue momenten voor hun cast om te pronken met hun muzikale vaardigheden. Hoewel het publiek graag afstemt op deze shows, speciaal voor de muzikale montages, is er iets dat het publiek echt aantrekt wanneer niet-musicals de muzikale nummers naar voren brengen. Of het nu gaat om het plot, het plezier of de specials, deze 8 shows lieten hun sterren schitteren met hun muzikale vaardigheden, wat bewijst dat ze dubbele of zelfs drievoudige bedreigingen zijn.

8 The Office Sung Everyone Home

The Office liep 9 seizoenen en bewees keer op keer dat ze wisten hoe ze muziek moesten gebruiken voor emotionele signalen. Hoewel er enkele leuke momenten van zang en dans waren waar de cast rondliep, wisten ze ook wanneer ze het met veel moeite mee naar huis moesten nemen. Van Dwight en Andy's gitaar- en banjoduel tot Creed's "All The Faces"-serenade in de finale, deze show begreep de muzikale talenten van hun cast en bracht zoveel mogelijk momenten voort als ze konden vinden om die vaardigheden te demonstreren.

7 Schitt's Creek was gewoon de beste

Omdat het een standaard sitcom was, maakte Schitt's Creek er echt een punt van om muziek behoorlijk in de mix te brengen. Veel fans zullen commentaar geven op Patrick's vertolking van "The Best" van Tina Turner als een opvallende prestatie in hun gedachten, maar die open mic-avond was slechts een van de vele momenten om de vaardigheden van de acteur te benadrukken. Seizoen 5 zag de cast Cabaret uitvoeren met acteurs Noah Reid en Emily Hampshire die hoofdrollen in zang en dans namen. De show bevatte ook vaak de Jazzagals-koorgroep die zang van enkele dames in de stad liet zien, en zelfs de bemanning bij elkaar bracht tijdens Covid (samen met Mariah Carey) om de afgestudeerden van 2020 een serenade te brengen.

6 Hoe ik je moeder ontmoette had veel plezier

Nog een sitcom om de kans te grijpen om te pronken met wat vaardigheden, How I Met Your Mother pakte meer muzikale momenten aan dan de meesten beseffen. Terwijl de grootste producties in musicals voor Robins personage en het 100ste afleveringsnummer "Nothing Suits Me Like a Suit" gingen, is het een feit dat deze show vaker de stemmen van hun cast gebruikte. De show bracht zelfs een deluxe album uit met hun originele liedjes met deuntjes met alle cast die tijdens de show verschenen. Hoewel ze nooit perfect professioneel wilden zijn, kwamen deze nummers allemaal heel goed uit met humor die door elke noot kwam.

5 Psych maakte moordmusical

Cop-komedie Psych liep van 2006 tot 2014 op het USA Network en bevatte zoveel wilde en maffe plots als ze zich konden voorstellen. Een zo'n idee kwam van maker Steve Franks, die al in het tweede seizoen vaststelde dat hij een muzikale aflevering wilde. Terwijl de cast ploeterde in het zingen door middel van hun "Psych Outs" (bloopers) en in acapella-gedreven afleveringen, bevatte de anderhalf uur durende musical alle originele muziek waarbij de cast hun Broadway het beste uithaalde.

4 Grey's Anatomy zag potentieel met Sara Ramirez

Een van de meest controversiële afleveringen van Grey's Anatomy verscheen in zijn zevende seizoen. Deze aflevering, getiteld 'Song Beneath The Song', ging helemaal over het zijn van een jukebox-musical. Hoewel fans verdeeld zijn over de aflevering vanwege het wilde plot en de sporadische zangintroducties, is er geen discussie over de kwaliteitsstemmen die de cast produceert. Maker Shonda Rhimes wilde vanaf de eerste dag een muzikale aflevering, maar toen Sara Ramirez zich bij de cast voegde, begon Rhimes met de daadwerkelijke planning. Aangezien Ramirez een Tony had gewonnen voordat hij zich bij het Grey's Anatomy-publiek voegde, was het begrijpelijk dat zij de stem zouden zijn om de crew te leiden en een musical mogelijk te maken. Natuurlijk deed het geen pijn om de solide stemmen van Kevin McKidd en Chandra Wilson te hebben die enkele van de andere sleutelnummers leidden.

3 Gilmore Girls rocked op

De cast van Gilmore Girls staat niet per se bekend om hun muzikale momenten, maar ze lieten die tonen wel van tijd tot tijd schitteren. Terwijl Lauren Graham een karaoke-moment kreeg om haar eigen vertolking van "I Will Always Love You" in seizoen 7 te zingen, was het Keiko Agena's personage, Lane, die de meeste muzikale tijd beleefde met haar band Hep Alien. Hoewel niet alle acteurs instrumenten bespeelden die naar binnen gingen, kregen ze lessen om te leren hoe ze het beste konden presteren. Leadgitarist Zack (gespeeld door Todd Lowe) die binnenkwam met een achtergrond in gitaar en performance. De groep werd gevormd in seizoen drie en maakte talloze optredens gedurende de resterende seizoenen.

2 Stranger Things zongen een oneindig verhaal

Een van de meest memorabele Stranger Things-momenten verscheen in seizoen 3 toen Dustin en Suzie op het slechtst mogelijke moment hun hart uitzonden. Hoewel de klok tikte, brak het moment alle spanning en voor degenen die opletten, benadrukte het echt de stemmen van de jonge sterren. De acteurs Gaten Matarazzo, Gabriella Pizzolo, Sadie Sink en Caleb McLaughlin zongen moedig en deden allemaal hun best en lieten hun Broadway-verleden zien om elke noot te raken. Hoewel er sindsdien niet veel meer is gezongen, was dat moment genoeg voor fans om van te genieten.

1 Dit zijn wij parallel aan echte carrières

Niet alle personages van This Is Us zongen een deuntje, maar het moeder-dochterduo Rebecca en Kate kreeg een band door hun liefde voor muziek. Hun verlangens om te zingen en het nastreven van muzikale carrières liepen parallel met het leven van acteurs Mandy Moore en Chrissy Metz. Door de passies van de personages in muziek vast te stellen, konden de twee zangers tijdens de show meer dan eens pronken met hun hemelse stemmen, tot genoegen van het publiek.

Aanbevolen: