8 Dingen om te weten over Never Have I Ever Star, Anirudh Pisharody

Inhoudsopgave:

8 Dingen om te weten over Never Have I Ever Star, Anirudh Pisharody
8 Dingen om te weten over Never Have I Ever Star, Anirudh Pisharody
Anonim

Netflix's hitserie Never Have I Ever is terug voor een derde seizoen met een nieuwe hartenbreker in de stad. Het laatste seizoen van de serie introduceert Anirudh Pisharody als Des, een nieuwe liefde voor Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan). Dit nieuwe seizoen van de show blijft de hoogvliegende student volgen terwijl ze nieuwe romances en vriendschappen navigeert terwijl ze jongleert met de ups en downs van de middelbare school en het gezinsleven.

Never Have I Ever toont enkele van de eigen ervaringen van de maker Mindy Kaling als tiener. In een interview met NPR uitte Kaling haar aanvankelijke aarzeling om haar tienerjaren opnieuw te beleven.

Er is al een liefdesdriehoek tussen Devi, Paxton Hall-Yoshida (Darren Barnet) en haar academische rivaal Ben Gross (Jaren Lewison), waarvan fans denken dat die gebaseerd zou kunnen zijn op de echte beste vriend van Kaling, maar de introductie van Des in seizoen drie komt vanzelf. Gezien waar de show eindigde in het vorige seizoen met Devi, zullen fans misschien verbaasd zijn om te horen dat ze misschien weggaat bij Paxton.

Ondanks dat ze bij sommigen niet goed bekend zijn, is Anirudh Pisharody niet helemaal nieuw in de branche. Hier zijn enkele dingen die je over hem moet weten.

8 Wie is Anirudh Pisharody?

Anirudh Pisharody acteert professioneel sinds 2017. Hij werd geboren in India, maar groeide op in Austin, Texas. Enige tijd na zijn studie pakte hij zijn spullen en verhuisde naar Los Angeles. Anirudh studeerde af aan de Universiteit van Texas in Austin met een graad in volksgezondheid.

Bovendien werkte hij als professional in de gezondheidszorg in Washington, D. C. voordat hij acteur werd. Zijn ouders waren niet bepaald enthousiast over het idee dat hij een acteercarrière zou nastreven, maar ze hielden hem niet tegen. Hij vertelde Brown Girl Magazine Ze namen het goed op. Mijn moeder zei zelfs dat ze het zag aankomen.'

7 Waar is Anirudh Pisharody nog meer in geweest?

Voorafgaand aan zijn rol in Never Have I Ever seizoen 3, speelde de 28-jarige acteur met name als Ravi Panikkar in de FOX-serie 9-1-1. Hij speelde ook een gastrol in afleveringen van Big Sky, The Goldbergs, Last Man Standing en populaire dagprogramma's The Bold and The Beautiful. Bovendien is Pisharody in verschillende films verschenen, waaronder Cerebrum en Rogue Warfare: Death of a Nation.

6 Heeft Anirudh Pisharody een relatie?

Anirudh Pisharody is momenteel getrouwd met filmregisseur Jill V. Dae. Anirudh deelde in een Valentijnsdagbericht van 2021 op Instagram dat ze elkaar ontmoetten op de parkeerplaats van een supermarkt, en noemde haar "de slimste, dapperste, meest gevende en goedhartige persoon die ik heb mogen kennen."

Hij bedankte haar ook voor haar bijdrage aan zijn carrière, in de post die hij ook schreef: Je bent er door dik en dun voor me geweest, en als jij er niet was geweest, zou ik nooit mijn kunstenaarschap hebben aangeboord.” Het stel verloofde zich in juli 2019 en stapte kort daarna in het huwelijksbootje.

5 Anirudh Pisharody en zijn vrouw runnen hun eigen productiebedrijf

Het stel heeft samen hun eigen productiebedrijf genaamd Black Velvet Films, waar Dae de CEO is en Pisharody de COO. In een interview met PEOPLE vertelde Pisharody dat het bedrijf is ontstaan uit het paar dat gewoon probeerde "druk te blijven" toen ze hun filmcarrière begonnen. "Als je net begint en acteert en regisseert, produceert, krijg je geen enkele kans. Je moet het gewoon voor jezelf doen", zei hij. "Dus het kwam echt voort uit het maken van inhoud voor jezelf en het tot leven brengen van de visie die je voor een project hebt, omdat de telefoon gewoon niet rinkelde, om zo te zeggen."

Hun catalogus bevat de film Cerebrum waarin ook Pisharody speelt.

4 Wat is het vermogen van Anirudh Pisharody?

De acteur verdient zijn fortuin op verschillende gebieden, waaronder acteren, modellenwerk, advertenties, zaken en andere. Hij heeft een geschat vermogen van ergens rond de $ 1 miljoen tot $ 2 miljoen volgens popularnetworth. Pisharody is nog vrij nieuw in de branche, dus zijn vermogen zal naar verwachting de komende jaren toenemen gezien zijn groeiende populariteit.

3 Anirudh Pisharody is een fan van anime

Anirudh blijft liever bezig met hobby's buiten het werk, als hij aan het werk is, kijkt de acteur graag naar anime, zijn favoriet is Demon Slayer. Pisharody loopt altijd vooruit op de nieuwste releases van Makoto Shinkai. Anders, als hij niet op een set is, speelt hij graag in videogames, waaronder Battlefield.

2 Dit is de droomrol van Anirudh Pisharody

In de toekomst hoopt de acteur een Zuid-Aziatische held te spelen in een Marvel-film "die slechteriken in elkaar slaat". Pisharody zou ook graag een documentaire willen regisseren en produceren over Indiase soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog, een relatief onontgonnen onderwerp in de media.

1 Wat volgt er voor Anirudh Pisharody?

Het is onduidelijk of Anirudh Pisharody zal terugkeren als Des voor het laatste seizoen van Never Have I Ever. De acteur filmt momenteel een film genaamd Unit 234 waarin ook The Hunger Games-actrice Isabelle Fuhrman en Jack Huston (House of Gucci) te zien zijn, anders is hij te zien in een korte productie genaamd Prints, die momenteel in postproductie is.

Aanbevolen: