Sydney Sweeney's mooie gebaar veranderde in geruchten dat ze stiekem van Donald Trump houdt

Inhoudsopgave:

Sydney Sweeney's mooie gebaar veranderde in geruchten dat ze stiekem van Donald Trump houdt
Sydney Sweeney's mooie gebaar veranderde in geruchten dat ze stiekem van Donald Trump houdt
Anonim

Het is een behoorlijk beschamende wereld waarin we leven als we denken dat het oké is om iemand te haten die al dan niet een andere politieke mening heeft dan wij. Helaas is dit een groeiende realiteit. En een gevaarlijk pad voor de hele samenleving.

Euphoria-ster Sydney Sweeney ervaart nu de giftige kant van die manier van denken.

Nieuwskanalen gonzen over een thema-verjaardagsfeestje dat Sydney voor haar moeder gaf en de maalstroom die fans erop hebben gekregen. Terwijl velen Sydney verdedigen, geloven anderen dat ze een geheime aanhanger is van voormalig president Donald Trump en daarvoor gestraft moet worden…

Sydney Sweeney gooide haar moeder een verrassingsfeestje voor de 60e verjaardag

Op 27 augustus 2022 plaatste Sydney Sweeney een reeks foto's op haar Instagram-verhaal waarin ze een bedrijf bedankte dat hielp bij het organiseren van het verrassingsfeestje van haar moeder. Ze legde uit hoe ze haar moeder op haar 60e verjaardag wilde verrassen met een evenement met een country/hoedown-thema.

Volgens het verhaal van Sydney vertelde ze het bedrijf wat ze wilde en ze hebben het meer dan waargemaakt. Er was niet alleen een countryband, line-dance en een mechanische stier, maar Sydney organiseerde ook kenmerkende koekjes en unieke kostuums voor haar familie, waaronder haar oma (grootmoeder).

In haar verhaal legde ze uit dat ze de vrienden van haar moeder had verteld haar voor haar 60e mee te nemen naar een 'nieuwe countrybar'. In plaats daarvan reden ze haar naar een afgelegen en schilderachtige locatie voor een verrassingsfeest van epische proporties.

Terwijl Sydney Sweeney een aantal opmerkelijke financiële problemen had, was ze meer dan bereid om het geld over te maken om te helpen betalen voor een ongelooflijke ervaring voor de vrouw die alles gaf om haar een carrière in de showbusiness te geven.

Dit is niet de eerste keer dat Sydney enkele van de ervaringen deelt die ze haar familie heeft gegeven, maar het was zeker degene die de meeste controverse veroorzaakte.

Inside Sydney Sweeney's moeder's 60ste verjaardagsfeestje controverse

Nadat Sydney foto's op haar verhaal en haar Instagram-feed had geplaatst, begonnen sommige fans haar te bekritiseren.

Een paar van hen wilden haar zelfs volledig annuleren.

Waarom?

Nou, ten eerste was het een feest met een landthema. En je weet wat land betekent, toch? Als je van een land houdt, betekent dat automatisch dat je een Republikein bent. En alle Republikeinen zijn slecht, toch?

Dit lijkt zeker de mening te zijn van sommigen op internet en zelfs van bepaalde media die Sydney bekritiseerden omdat het bepaalde kledingstukken op het feest toestond.

Ten eerste hielden velen niet van de aanwezigheid van op MAGA geïnspireerde hoeden. Terwijl Sydney noch haar broer Trent (die de meeste foto's met deze hoeden plaatste) ze zelf droegen, droegen sommige van hun goede vrienden en familieleden dat wel.

De overgrote meerderheid van de boze fans in het commentaargedeelte op Instagram gelooft dat deze rode hoeden de exacte kopieën zijn van wat een symbool is geworden van voormalig president Donald Trump en zijn ethos.

Maar dit waren geen "Make America Great Again"-hoeden. Het waren "Make Sixty Great Again"-hoeden… En iedereen die in een feestwinkel is geweest (of zelfs sinds 2016 op internet is) weet dat satirische versies van Trumps campagne-merchandise in overvloed aanwezig zijn.

Bovenop de petten kwam er zware kritiek op de man die vermoedelijk de oom van Sydney was.

Op een foto met Sydney, haar moeder, haar oma en een verjaardagstaart, is een man te zien die een 'Thin Blue Line'-t-shirt draagt dat verband houdt met de Blue Lives Matter-beweging.

Hoewel het sentiment wordt gesteund door sommige politievakbonden en degenen die zich zorgen maken over het leven van agenten, is het door extreemrechts gebruikt om de Black Lives Matter-beweging te bekritiseren. Volgens USA Today zijn de shirts ook gezien bij nogal wat white supremacist-bijeenkomsten.

Hoewel dit al dan niet een van deze shirts is, weten echte fans van Sydney Sweeney dat ze in 2020 vocaal was ter ondersteuning van de Black Lives Matter-beweging. En iedereen met voldoende hersencellen is zich ervan bewust dat de onbevestigde overtuigingen van de familie van Sydney weerspiegelt misschien niet die van haar.

Helaas ziet extreem-links het duidelijk niet zo, aangezien de negatieve reacties op Sydney's Instagram met de dag lijken toe te nemen.

Bovendien voeren degenen die houden van het idee dat Sydney Donald Trump steunt, en sommige van de ideeën van zijn extremere volgelingen, een Insta-oorlog tegen hen.

Sydney Sweeney's verklaring over het feest

Het duurde slechts een paar uur voordat Sydney een openbare verklaring aflegde op Twitter, zowel enkele van deze agressieve fans uitriep als haar acties verduidelijkte.

"Jullie, dit is wild. Een onschuldig feest voor mijn moeders mijlpaal 60ste verjaardag is veranderd in een absurd politiek statement, wat niet de bedoeling was. Stop alsjeblieft met het maken van aannames. Veel liefs voor iedereen en een gelukkige verjaardag mam!"

Natuurlijk was deze uitspraak voor sommigen niet goed genoeg.

Een paar mensen reageerden op Twitter en stelden verder vraagtekens bij de aanwezigheid van het Blue Lives Matter-t-shirt en MAGA-hoeden… ondanks dat het eigenlijk helemaal geen MAGA-hoeden zijn.

Positief was dat er meer mensen naar Sydney's assistent kwamen dan niet. De meesten probeerden uit te leggen dat niets op de foto's suggereerde dat ze zelf een fan was van Donald Trump of zijn beleid. Maar anderen verklaarden dat het gewoon niet uitmaakt welke politieke meningen Sydney privé heeft. Waar het om gaat, zijn haar acties. En haar zuurverdiende geld uitgeven aan de mensen waar ze het meest om geeft, is inderdaad een behoorlijk liefdevolle en zorgzame daad.

Aanbevolen: