Kylie Jenner's postpartumdepressie was extreem: "Ik heb drie weken gehuild"

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner's postpartumdepressie was extreem: "Ik heb drie weken gehuild"
Kylie Jenner's postpartumdepressie was extreem: "Ik heb drie weken gehuild"
Anonim

Kylie Jenner heeft niet veel gedeeld over haar zoontje. De make-upmagnaat is in februari bevallen, maar heeft de naam van de baby nog niet bevestigd of foto's met zijn gezicht vrijgegeven. Maar een onderwerp waar Kylie onlangs over begon, was haar postpartumdepressie, en ze geeft toe dat ze het emotioneel zwaar had na de bevalling.

Kylie kon niet stoppen met huilen na baby nr. 2

Hulu heeft zojuist de trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van The Kardashians, dat op 22 september in première gaat op de streamingdienst. Tijdens de trailer laat een clip zien dat Kylie een gesprek heeft met haar grote zus Kendall Jenner over hoe het met haar gaat ermee omgaan sinds ze haar zoon heeft verwelkomd.

Postpartumdepressie is een aandoening die kan volgen op een bevalling en die resulteert in depressieve symptomen. Het wordt vaak veroorzaakt door hormonale veranderingen, een gebrek aan slaap en de stress van het wennen aan een pasgeboren baby.

Volgens PEOPLE is dit niet de eerste keer dat Kylie haar ervaring met postpartumdepressie bespreekt. Zes weken na de bevalling sprak ze over het onderwerp in haar Instagram-verhaal. "Postpartum is niet gemakkelijk geweest", begon ze haar post, die volgde op verschillende clips van haar training. "Deze ervaring was voor mij persoonlijk een beetje moeilijker dan bij mijn dochter."

Kylie zei dat ze ervoor koos om over haar ervaring te praten om duidelijk te maken dat het moederschap een uitdaging is, ondanks wat je misschien online ziet.

"Ik wilde niet zomaar weer tot leven komen zonder dat te zeggen, omdat ik denk dat we op internet kunnen kijken - voor andere moeders die er nu doorheen gaan - we op internet kunnen gaan", vervolgde ze. "En het ziet er misschien een stuk makkelijker uit voor andere mensen, en het zet ons onder druk, maar het was niet gemakkelijk voor mij."

De naam van de baby is nog steeds een groot geheim

Kylie is misschien open over haar geestelijke gezondheid na de baby, maar veel fans willen graag de naam van haar tweede kind weten.

Na de bevalling maakte de realityster via sociale media bekend dat ze hem Wolf noemde. Een maand nadat hij was geboren, vertelde Kylie echter dat zij en haar partner Travis Scott de naam hadden veranderd. “Ter info, de naam van onze zoon is geen Wolf meer. We hadden gewoon echt niet het gevoel dat hij het was', zei ze op haar Instagram Story. "Ik wilde het gewoon delen omdat ik Wolf overal zie."

Tot nu toe heeft https://de miljardair de nieuwe naam van de baby niet onthuld, maar er wordt gespeculeerd dat ze dit mogelijk zal doen in het nieuwe seizoen van The Kardashians. Fans kunnen beter afstemmen om erachter te komen!

Aanbevolen: