Hoeveel controversiële auteur Gwen Shamblin Lara echt waard was toen ze stierf

Inhoudsopgave:

Hoeveel controversiële auteur Gwen Shamblin Lara echt waard was toen ze stierf
Hoeveel controversiële auteur Gwen Shamblin Lara echt waard was toen ze stierf
Anonim

Als de dingen op hun best zijn, kan de wereld een prachtige plek zijn. Aan de andere kant is de trieste waarheid dat iedereen tegenslagen in het leven doormaakt en dat sommigen het heel moeilijk hebben om hun plaats in de wereld te vinden.

Helaas sluiten sommige mensen die zich alleen voelen, zich aan bij groepen die er misbruik van maken, simpelweg omdat ze wanhopig ergens bij willen horen.

Tegenwoordig voelt het soms alsof sommige mensen onmiddellijk anderen beoordelen die over religie praten, waaronder Joel en Victoria Osteen, wiens ongebruikelijke huwelijksregels veel aandacht hebben gekregen. Bovendien praten sommige mensen graag over sterren die zich naar verluidt bij een sekte hebben aangesloten.

Voordat de auteur Gwen Shamblin Lara stierf, was ze controversieel vanwege haar religieuze en levensstijlovertuigingen. Als je bedenkt hoe schandalig ze soms kan zijn, is het fascinerend om te zien hoeveel geld Shamblin Lara achterliet.

Waarom Gwen Shamblin Lara zo controversieel was

Als je de fans en volgers van Gwen Shamblin Lara vraagt, was ze gewoon een auteur en spiritueel leider die haar geloof gebruikte om mensen te helpen gewicht te verliezen.

Als iemand om wat voor reden dan ook niet tevreden is met zijn lichaam en hij wil afvallen, is het geweldig als er een plek is waar hij terecht kan voor hulp. Evenzo, als mensen in een hogere macht geloven, is het heel fijn als er een plek is waar ze gelijkgestemde mensen kunnen vinden.

Ondanks de manier waarop Gwen Shamblin Lara zichzelf probeerde te presenteren, werd ze ervan beschuldigd een sekte te leiden, net als Mary Cosby, ster van Real Housewives. In feite heeft HBO na haar overlijden een vijfdelige documentaireserie uitgebracht met de titel The Way Down: God, Greed, and the Cult of Gwen Shamblin.

Wat betreft de reden waarom Gwen Shamblin Lara zo controversieel was, is de lijst met schandalen waar ze deel van uitmaakte lang. Een perfect voorbeeld daarvan is dat Shamblin Lara ooit zei dat ze het niet eens is met mensen die geloofden dat genetica een rol speelt bij gewichtsverlies vanwege wat er tijdens de Tweede Wereldoorlog in de kampen is gebeurd.

"Hoe heb je in de Holocaust al die mensen zo mager laten worden? Ze aten minder voedsel." Bovenop dat incident werd Gwen Shamblin Lara eens gevraagd of ze geloofde dat ze een profeet was en ze antwoordde: 'Daar worstel ik nog steeds mee. Dat is mij al jaren verteld."

Enkele van de andere redenen waarom Gwen Shamblin Lara controversieel was, zijn beschuldigingen dat ze een rol speelde bij het misbruiken van volgers en dat ze financieel misbruik maakte van mensen. Verbazingwekkend genoeg zijn al die kritieken op Shamblin Lara slechts een greep uit de negatieve dingen die HBO's documentaire over haar beweerde.

In reactie op HBO's The Way Down: God, Greed, and the Cult of Gwen Shamblin's miniserie, heeft de Remnant Fellowship een website gepubliceerd waarin de documentaire wordt afgewezen. Op die website ontkent de fellowship categorisch de absurde, lasterlijke uitspraken en beschuldigingen die in deze documentaire worden gedaan.

Bovenop die uitgebreide verklaring bevat het antwoord op de website van de Remnant Fellowship op de documentaire veel opsommingstekens die de beweringen over Gwen Shamblin Lara behandelen. Er zijn ook veel video's ingesloten waarin leden van de fellowship opscheppen over hoe goed hun ervaring met de fellowship is geweest.

Hoe groot was het landgoed van Gwen Shamblin Lara waard?

Op 29 mei 2021 zaten Gwen Shamblin Lara, haar man Joe Lara en haar schoonzoon Brandon allemaal in een privéjet die op weg was naar Palm Beach, Florida. Kort nadat het jet was opgestegen, stortte het neer in Percy Priest Lake in Tennessee en iedereen aan boord verloor het leven.

Toen Gwen Shamblin Lara stierf, was ze nog maar 66 jaar oud. Met dat in gedachten zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat ze waarschijnlijk veel meer tijd had verwacht en dat de volgelingen van de Remnant Fellowship zich geen zorgen maakten over het verlies van hun leider.

Gelukkig voor de Remnant Fellowship heeft Gwen Shamblin Lara een soort opvolgingsplan achtergelaten. Gwens dochter Elizabeth Shamblin Hannah maakte immers al een groot deel uit van de Remnant Fellowship en ze heeft grotendeels de rol overgenomen die haar moeder eerder had.

Voordat Gwen Shamlin Lara stierf, beweerde ze dat het geld dat de Remnant Fellowship naar de belastingen ging of in zichzelf was geïnvesteerd. Bovendien beweerde Elizabeth Shamblin Hannah ooit dat haar moeder haar erfenis had weggegeven. Als gevolg daarvan lieten hun verklaringen het lijken alsof Gwen heel weinig zou hebben achtergelaten.

Natuurlijk zijn de enige mensen die ooit precies zullen weten wat het vermogen van Gwen Shamblin Lara was toen ze stierf, haar advocaten, accountants en begunstigden. Volgens thecinemaholic.com was de nalatenschap van Gwen echter tussen de $ 1 miljoen en $ 5 miljoen waard.

Het is belangrijk op te merken dat thecinemaholic.com misschien niet de meest betrouwbare bron is voor financiële onthullingen van beroemdheden. Hun rapport lijkt echter de algemene omvang van het soort geld aan te geven dat de nalatenschap van Gwen waard was.

Hoewel het interessant is om meer te weten te komen over de algemene omvang van het vermogen van Gwen Shamblin Lara toen ze stierf, is een ander rapport over haar landgoed nog fascinerender. Volgens rapporten heeft Gwen niets van haar bezittingen nagelaten aan de Remnant Fellowship.

Aanbevolen: