‘Vrienden’-fans geschokt over de gelijkenis tussen Lisa Kudrow en zoon in afstudeersnap

Inhoudsopgave:

‘Vrienden’-fans geschokt over de gelijkenis tussen Lisa Kudrow en zoon in afstudeersnap
‘Vrienden’-fans geschokt over de gelijkenis tussen Lisa Kudrow en zoon in afstudeersnap
Anonim

Lisa Kudrow heeft een dubbelgangerfoto gedeeld met haar zoon Julian nadat hij was afgestudeerd aan de University of Southern California (USC).

The Friends-ster deelde eerder deze maand ook een foto van Julian, en onthulde een indrukwekkende gelijkenis die in de nieuwe snap werd bevestigd. Kudrow deelt Julian met echtgenoot Michel Stern, met wie ze in 1995 trouwde.

Lisa Kudrow is de trotste moeder terwijl ze een foto deelt met afgestudeerde zoon Julian

De actrice, vooral bekend van het spelen van de eigenzinnige zangeres Phoebe Buffay in de NBC-sitcom, ging naar Instagram om het nieuws te delen.

“Gelukkig trots GELUKKIG. En een beetje huilen. Door mij, niet door hem, 'schreef ze op 16 mei.

Het moeder- en zoonduo schokte fans over hun gelijkenis.

"Hij lijkt precies op jou!" een fan heeft gereageerd.

"Pheebo", grapte een ander over de naam van Kudrow's personage in Friends.

“Gefeliciteerd! Hij lijkt precies op jou,' was een andere opmerking.

Vrienden fans hebben Julian al "ontmoet" toen Kudrow's zwangerschap in seizoen vier in de show werd geschreven. Kudrow's personage Phoebe werd de surrogaat voor de drieling van haar broer Frank, en nam haar blije persoonlijke nieuws op in de serie.

"Is hij die echt aan het koken was toen je je broers drieling kreeg?" vroeg een fan.

“Dus je hebt een van Franks kinderen gehouden”, grapte een ander.

"Aww. Het lijkt alsof je gisteren probeerde te voorkomen dat Rachel naar Londen ging terwijl ze zwanger was," was een andere opmerking.

De opmerking verwijst naar de finale van het vierde seizoen van de show, waar de bende, minus een hoogzwangere Phoebe, naar het VK gaat voor de bruiloft van Ross.

Lisa Kudrow's zoon was geobsedeerd door Jennifer Aniston

In een aflevering van Conan onthulde de actrice ook dat haar zoon vroeger net zo geobsedeerd was door haar Friends-medespeler Jennifer Aniston als de rest van de fans.

"Hij raakte een beetje in de war, ik weet dat hij echt geobsedeerd was door Jen Aniston," begon O'Brien, waarna Kudrow antwoordde: "Nee, nee, hij zou bij haar op schoot vliegen."

“Nou, ze is een liefdesbug, en dat was logisch. En ik was altijd blij voor iedereen voor wie Julian liefde voelde en van wie hij voelde', vervolgde Kudrow en voegde eraan toe: 'Maar dan zou ze thuis op tv zijn, en hij zou gaan: 'Mama!'”

Kudrow, Aniston en de andere originele vier Friends - plus een stel speciale gasten - zullen verschijnen op de langverwachte reünie van Friends, getiteld "The One Where They Got Back Together", die in mei op HBO Max verschijnt 27.

Aanbevolen: