Fans zijn in de war over Nicki Minaj Little Sister, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans zijn in de war over Nicki Minaj Little Sister, hier is waarom
Fans zijn in de war over Nicki Minaj Little Sister, hier is waarom
Anonim

Nicki Minaj wordt de koningin van de hiphop genoemd, en met een goede reden. Het lijkt erop dat er geen andere vrouwelijke rapper is die zo succesvol is als Nicki. Hoewel ze heel open is als ze praat over haar huwelijk met Kenneth Petty en hun baby, praat de rapper niet veel over haar familie. Dus wie is Nicki Minaj's kleine zusje, en waarom is zij een van de naaste leden van haar familie?

Nicki Minaj's familie

Haar vader, Robert Maraj, is van Indo-Trinidadische afkomst, terwijl haar moeder, Carol Maraj, van Afrikaans-Italiaanse afkomst is.

De rapper heeft een jongere broer, Micaiah Maraj, en jongere zus Ming Maraj, evenals een oudere broer Jelani Maraj en een halfbroer Brandon Lamar.

Wie is het zusje van Nicki Minaj, Ming Maraj?

Nicki Minaj liet de wereld weten dat ze in 2013 een zusje had met de naam Ming. Ming is een halfzus van haar vaders kant. Op 16 juni 2013 deelde de zangeres een foto van haar zus op Twitter met de hashtag 'Sister love u.' Dus natuurlijk waren fans nieuwsgierig naar het schattige kleine meisje op de foto.

Diezelfde dag twitterde Nicki: "Niet alles hoeft uitgelegd te worden. Liefs."

Ming is nu 15 jaar oud en heeft meer dan 100.000 volgers op Instagram. Net als haar zus houdt Ming ook van rappen en zingen. Als bewijs daarvan uploadde ze op haar YouTube-kanaal een cover van Hallelujah. Hoewel haar zus een superster is, is Ming ook een toegewijde fan van Billie Eilish.

Op 7 januari wenste Nicki Minaj haar jongere zus een gelukkige verjaardag, deelde foto's van haar en schreef "Gelukkige verjaardag aan mijn kleine zusje Ming. Ik denk dat het Steenbokseizoen is of wat dan ook."

Fans waren in de war over hoe vergelijkbaar Ming lijkt op haar beroemde zus. Het lijdt echter geen twijfel dat ze het heel goed met elkaar kunnen vinden.

Familiedrama

Wat betreft de situatie van Nicki's oudste broer, Jelani, hij zal waarschijnlijk de rest van zijn leven in de gevangenis doorbrengen vanwege zijn betrokkenheid bij een minderjarige.

Aan de andere kant, in de hoop hun kinderen een beter leven te bieden, verhuisden Nicki's ouders naar de Verenigde Staten, waarbij haar moeder zich inschreef bij Monroe College en haar vader een baan kreeg bij American Express. Tegelijkertijd zouden Nicki en haar broers en zussen bij hun grootmoeder blijven.

Hierdoor bracht ze een deel van haar jeugd door in de haven van Spanje, en het lijkt erop dat hun cultuur de jonge Nicki zeker heeft beïnvloed. Hoewel haar ouders uiteindelijk een baan zouden krijgen, was het geld nog steeds krap, wat ertoe leidde dat het gezin in Queens, New York, in de buurt van South Jamaica ging wonen.

Nicki en haar oudere broer zouden Queens 'thuis' gaan noemen toen ze nog maar vijf jaar oud was, maar helaas zou het van kwaad tot erger gaan voor de toekomstige ster.

Een pijnlijke jeugd delen

Nicki en Ming's vader worstelde met drugsverslaving en verkocht soms een deel van het meubilair van de familie om drugs te kopen.

Hoewel haar moeder als verpleegster zou werken, was het moeilijk voor het gezin om een stabiel inkomen te hebben.

Naarmate Roberts verslaving erger werd, begon hij Nicki's moeder te beledigen en probeerde hij zelfs een keer haar huis in brand te steken. Gelukkig zouden Nicki en haar broer op dat moment niet thuis zijn, omdat haar moeder de nacht voordat dit zou gebeuren een droom zou hebben en hem zou zeggen die nacht bij hun vrienden te blijven.

In een interview onthulde Nicki: "Ik was zo bang, ik wist niet wat er gebeurde, maar iedereen rende hierheen en ik keek alleen maar… Mijn huis was weg. Al mijn speelgoed, al mijn kleren, al mijn herinneringen."

Met Roberts verslaving en misbruik zouden Nicki, haar broer en moeder in angst leven met gaten die constant in muren worden geslagen, de politie regelmatig verschijnt en Nicki zichzelf opsluit in haar kamer.

Genezing door muziek

Als een manier om met een traumatische situatie om te gaan, uitte Nicki zich artistiek en deed zich voor als andere mensen. Voordat ze Barbie was, stond ze bekend als Cookie, en vertelde in 2010 aan New York Magazine: "Om weg te zijn van al hun ruzies, zou ik me voorstellen een nieuw persoon te zijn. 'Cookie' was mijn eerste identiteit - dat bleef me een tijdje bij. Terwijl. Ik ging door naar Harajuku Barbie en toen naar Nicki Minaj. Fantasie was mijn realiteit. Ik moet zo'n verdomd irritant klein meisje zijn geweest. Overal waar we kwamen, zong of acteerde ik, zoals 'Hé, kijk naar me! '"

Uiteindelijk zou haar vader clean worden en heeft de familie een geweldige relatie, maar dat is niet van de ene op de andere dag gebeurd.

Nicki's nieuwe zegen

Nicki Minaj's wens voor 2021 is om liefde, positiviteit en serieuze baby schattigheid te verspreiden. Onlangs deelde de Queen of Rap een reeks foto's van haar pasgeboren zoon op Instagram, die ze "Papa Bear" noemt.

Samen met de schattige foto's van haar baby, een jongen van top tot teen gekleed in alle designerkleding. Nicki deelde enkele lieve woorden tegen haar nieuwste wonder na de bevalling in september en tegen haar liefste fans, die haar het afgelopen jaar niets dan steun hebben getoond. Nu de ster haar eigen familie heeft, doet ze de dingen goed en is ze een liefhebbende en zorgzame moeder.

Aanbevolen: