Twitter reageert op de kankerdiagnose van Kathy Griffin

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op de kankerdiagnose van Kathy Griffin
Twitter reageert op de kankerdiagnose van Kathy Griffin
Anonim

Ondanks het feit dat ze niet-roker is, lijkt longkanker de 60-jarige komiek en actrice te zijn beslopen en ze probeert optimistisch te blijven over haar prognose.

In alle opzichten lijkt het erop dat ze chemotherapie heel goed kan vermijden, aangezien het erop lijkt dat deze kanker in een vroeg stadium is ontdekt. Griffin is verbijsterd door de aandoening, aangezien ze zeker geen levensstijl leidde die zou suggereren dat dit een diagnose is die ze ooit onder ogen zou moeten zien, maar ze blijft sterk hopen dat ze haar gezondheidsstrijd kan overwinnen en volledig kan herstellen.

Toen ze het nieuws over haar ziekte hoorde, ontplofte Twitter met een aantal mensen die haar het beste wensen, ook al beschouwen ze zichzelf niet per se als haar fans. Anderen zijn niet zo aardig geweest…

Kankerdiagnose van Kathy Griffin

Het is duidelijk dat deze kankerdiagnose Kathy overrompelde. Ze was niet eerder blootgesteld aan roken, wat erop zou duiden dat ze ooit de kogel van een longkankerdiagnose zou doorstaan, maar ze merkt dat ze midden in deze gezondheidsangst zit. Ze is gefocust op genezing en op het vechten hiertegen tot het einde, en het lijkt erop dat chemotherapie geen behandeling is die haar artsen voorstellen.

Terwijl ze zich voorbereidt om een operatie te ondergaan om een deel van haar long te verwijderen en zichzelf van kanker te verlossen, ging ze naar sociale media om haar gezondheidstoestand te delen met fans en volgers en om het bewustzijn voor anderen te vergroten.

Ze heeft zeker wat gebeden en steun ontvangen en kreeg goede wensen van mensen die haar niet echt mogen als komiek of als persoon. Hun hoop op haar herstel verving hun persoonlijke gedachten aan haar.

Niet iedereen deelde dat gevoel echter. Sommigen kunnen gewoon niet verder kijken dan de tijd dat ze een mock-up van het bebloede hoofd van Donald Trump vasthield en vervolgens werd geannuleerd.

Twitter reageert

Twitter reageerde met enkele interessante opmerkingen over Kathy Griffins strijd tegen kanker.

Opmerkingen inbegrepen; "Geen fan van haar, maar ik haat het om iemand er doorheen te zien gaan. Ik hoop dat ze snel herstelt," "Verdomme… beste wensen… Ongeacht je politieke neigingen, dit is een mede-Amerikaan en een mens," en "Niet mee eens met Kathy op alles, maar ik zou nooit iemand slecht toewensen. Gebeden omhoog."

Anderen waren veel minder aardig en het lijkt erop dat ze, ongeacht het niveau van lijden dat ze moet doorstaan, geen empathie of sympathie kunnen vinden. Enkele van de ziedende opmerkingen omvatten; "Wees voorzichtig met de slechte wensen die je jegens godvrezende mensen doet", "Tragische ironie of poëtische gerechtigheid? Jij beslist," en "Karma werkt traag, maar krijgt iedereen die het verdiende."

Iemand heeft zelfs geschreven; "Dit te horen is een verademing."

Kathy heeft niet gereageerd op degenen die haar in deze moeilijke tijd hebben getrolld.

Aanbevolen: