Kathy Griffin is de eerste beroemdheid die inspeelt op de aanstaande scheiding van Kim Kardashian en Kanye West

Kathy Griffin is de eerste beroemdheid die inspeelt op de aanstaande scheiding van Kim Kardashian en Kanye West
Kathy Griffin is de eerste beroemdheid die inspeelt op de aanstaande scheiding van Kim Kardashian en Kanye West
Anonim

Nieuws dat Kim Kardashian West en Kanye West gaan scheiden heeft zowat iedereen aan het praten gekregen. Volgens Page Six is er een "echtscheiding op handen" voor het paar, dat al zes jaar getrouwd is en vier kinderen deelt, North, Saint, Chicago en Psalm.

Het nieuws dat het machtspaar hun eigen weg zal gaan, had gebruikers op Twitter enthousiast ontvangen, waaronder beroemdheden. Komiek Kathy Griffin, die ooit de buurvrouw van de 40-jarige realityster was en goede vrienden is met momager Kris Jenner, voelde de behoefte om de situatie aan te pakken.

Griffin, van wie bekend is dat hij het zegt zoals het is, geloofde dat de zakenvrouw van KKW Beauty 'probeerde' haar huwelijk te redden en 'alles probeerde om het te laten werken'.

Volgens Vanity Fair dreigde een scheiding aan de horizon te komen na de mislukte presidentiële campagne van Kanye West vorig jaar. In hetzelfde jaar stuurde West verschillende manische tweets over de Kardashian-familie, waaronder Kris Jenner genaamd "Kris Jong-Un" en sloeg zowel Kim als zijn schoonmoeder neer nadat hij beweerde dat ze allebei probeerden "me op te sluiten".."

De realityster eindigde de tweets van haar man opnieuw in een lange post in een Instagram-verhaal, waarbij hij zijn acties verdedigde en in het openbaar sprak over zijn bipolaire stoornis.

"Iedereen die dit heeft of een geliefde in zijn leven heeft die dit heeft, weet hoe ongelooflijk ingewikkeld en pijnlijk het is om te begrijpen", schreef Kim.

Kim Kardashian West heeft naar verluidt al de machtige echtscheidingsadvocaat Laura Wasser ingehuurd, die eerder de realityster vertegenwoordigde toen ze in 2011 scheidde van voormalig NBA-speler Kris Humphries. Er is ook gemeld dat Kanye West is gescheiden van Kim en haar beroemde familie kiezen er al een tijdje voor om op zijn ranch in Wyoming te blijven voor de vakantie.

Dit wordt de derde scheiding van Kim Kardashian West.

Aanbevolen: