Dixie D'Amelio verduidelijkt dat haar familie niet 'The Kardashians 2.0' is

Dixie D'Amelio verduidelijkt dat haar familie niet 'The Kardashians 2.0' is
Dixie D'Amelio verduidelijkt dat haar familie niet 'The Kardashians 2.0' is
Anonim

Sinds hun opkomst op TikTok, heeft de familie D'Amelio letterlijk de sociale media overgenomen, met al meer dan 230 miljoen volgers op al hun platforms samen.

Terwijl Dixie en haar zus Charlie D'Amelio aanvankelijk begonnen met het maken van TikTok-dansvideo's voor de lol, hebben ze sindsdien een imperium van meerdere miljoenen dollars opgebouwd dankzij hun succesvolle cosmeticalijn, eindeloze goedkeuringsdeals, een docu- serie over Hulu - die in september in première gaat - en een platencontract met het HitCo-platenlabel van L. A. Reid.

De snelle opkomst van de familie tot roem en fortuin heeft ertoe geleid dat veel mensen vergelijkingen trekken tussen hen en de Kardashians, maar de D'Amelio-clan heeft geen last van de opmerkingen.

"Ik vind de vergelijking niet erg," gutste Dixie naar Variety op het muziekvideo-premièrefeest van haar nieuwste single "Psycho."

“Het is nooit schadelijk om vergeleken te worden met iemand die zo succesvol is. We zullen zeker geïnspireerd worden door enkele van de bewegingen die ze maken en hoe succesvol ze zijn.”

Na het nieuws dat Hulu The D'Amelio Show aan hun selectie van originele programmering toevoegt, leek het vrij duidelijk dat de TikTok-sterren langzaam maar zeker in de voetsporen treden van de beroemde familie van Hollywood, waarnaar vaak wordt verwezen als reality-tv-roy alty.

Dixie vertelde het tijdschrift Euphoria in november 2020 dat haar vergelijking met de Kardashians haar "veel druk" gaf, omdat ze hen als "zo iconisch" beschouwt.

“Nu we de realityshow doen, denken mensen: ‘Oh, wordt het net als de Kardashians? Gaan jullie vechten en zo?' Ik heb zoiets van, 'Waarschijnlijk niet.' We willen gewoon ons leven laten zien, 'zei ze.

Dixie's nieuwste single "Psycho" werd uitgebracht onder het HitCo Entertainment-platenlabel van Reid, dat een met sterren bezaaide line-up heeft, waaronder Outkast's Big Boi, Saint JHN en Jennifer Lopez.

De D'Amelio Show gaat op 3 september in première op Hulu.

Aanbevolen: