Wat is er met Justin Bobby gebeurd na 'The Hills'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Justin Bobby gebeurd na 'The Hills'?
Wat is er met Justin Bobby gebeurd na 'The Hills'?
Anonim

The Hills is gemakkelijk een van de grootste reality-tv-series aller tijden. Of je nu bekend bent met de show vanwege de vete van Lauren en Heidi, de liefde van Whitney Port voor mode of Audrina's wilde rit met Justin Bobby, de serie roept veel nostalgie op, dat is zeker!

Terwijl de leidende dames altijd iets van plan waren, waren fans perplex met collega-castlid, Justin Bobby! Hij staat bekend om het hebben van twee voornamen, een bad boy persona, en wat leek op een zeer dramatisch liefdesverhaal met Audrina Patridge.

Het was fascinerend om Justin Bobby Brescia te zien in seizoen één van The Hills: New Beginnings en nu het tweede seizoen weer in actie is, willen fans weten wat de realityster heeft gekregen tot!

Bijgewerkt op 9 mei 2021, door Michael Chaar: Hoewel fans van The Hills misschien gewend zijn dat Justin Bobby zijn bad-boy persona speelt, is hij zowel een muzikant en kapper. Tijdens zijn tijd weg van de show, stylet Justin Bobby weelderige lokken terwijl hij zich concentreert op zijn band, BobbyrocK. De ster keerde terug naar de reboot van de serie samen met zijn vriendin, Lindsay Pelas in seizoen één, maar de twee zijn sindsdien uit elkaar. Nu seizoen 2 van The Hills: New Beginnings aan de gang is, zijn Justin en Audrina behoorlijk vriendelijk geworden, waardoor fans willen dat er meer tussen de twee is.

Carrière en romantiek

Justin Bobby kwam voor het eerst weer op de voorgrond in de originele MTV-serie, maar de ster maakte zijn comeback op New Beginnings en fans hebben veel vragen!

Nou, als het gaat om wat Justin Bobby sinds de show heeft gedaan, weten die-hard Hills-fans dat de realityster een kapper van beroep is!

Justin Bobby is gekoppeld aan Brush Your Hair Salon, gevestigd in Costa Mesa, Californië. Volgens Cosmopolitan bestaat de salon al sinds 2013, wat ongeveer dezelfde tijd is dat Justin zijn kapsel op zijn Facebook-pagina op de markt bracht.

Naast zijn manier van haar knippen, heeft Justin Bobby ook een band genaamd BobbyrocK. De Facebook-pagina beschrijft de band als "solo punk rock" met leden die helemaal uit Austin, Texas regeren.

In 2017 vertelde The Hills-ster dat hij zou gaan touren als BobbyrocK. Justin Bobby onthulde hoe enthousiast hij was om dingen op gang te krijgen: "Het is spannend. Het is alles - een reizende muzikant en rock-and-roller zijn. Dat is 90 procent van de fantasiedroom van mensen, dus om te kunnen leven het is gewoon nog cooler."

Tijdens zijn tijd in de show waren Justin Bobby en Audrina Patridge een behoorlijk item, maar het duo slaagde er niet in om hun tijd samen in de OG-serie te volgen.

Justin Bobby kreeg later een relatie met Lindsey Pelas. De romance begon in 2013 toen hij haar een bericht stuurde op Instagram.

Lindsay verscheen in seizoen één van The Hills: New Beginnings, maar hun relatie lijkt voorbij te zijn nadat ze heeft onthuld dat ze geen deel zal uitmaken van het huidige seizoen."Ik zit niet in het nieuwe seizoen. Het was zeker een twistpunt tussen Justin [Bobby] en mij," zei Lindsay.

Audrina en Justin

Nu duidelijk is geworden dat Justin Bobby en Lindsay niet langer een item zijn, willen fans weten waar dit hem en mede-co-ster, Audrina Patridge, achterlaat.

Hoewel het duidelijk was dat Justin Bobby zich tijdens de oorspronkelijke uitvoering van de show niet aan Audrina kon binden, zijn de twee momenteel allebei vrijgezel en willen fans dat ze weer bij elkaar zijn!

Hoewel Audrina misschien een liefdesbelang in gedachten heeft, is het altijd spannend tussen Justin en Audrina, wat hen zo'n fascinerend paar maakt.

Justin Bobby beweert dat zijn relatie met Audrina tijdens de OG-serie meer "voor de show" was en dat hij erbij blijft dat hij haar de eerste keer niet "vuil heeft gemaakt". Nu de twee aan seizoen 2 van de reboot beginnen, zijn Justin en Audrina vriendelijk, maar kijkers willen meer!

Hoewel fans misschien wat langer moeten wachten om te zien waar de relatie tussen hem en Audrina naartoe gaat, is het zeker dat hij klaar is om zich te settelen! Tijdens dit seizoen van The Hills: New Beginnings vertelde Justin Bobby aan castmate Kaitlynn Carter dat hij nogal "traditioneel" is en dat hij vaak "verkeerd begrepen" wordt.

Aanbevolen: