Wat is er met de familie gebeurd van TLC's 'Quints By Surprise'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met de familie gebeurd van TLC's 'Quints By Surprise'?
Wat is er met de familie gebeurd van TLC's 'Quints By Surprise'?
Anonim

Elke keer dat TLC met een nieuwe show komt, is het een worp van de dobbelstenen in termen van wat aan populariteit wint en wat niet.

Kijkers weten dat reality-tv-families zoals de Duggars een grote vlucht namen, terwijl de families van andere series niet zo succesvol waren. En toch, na het zien van een seizoen of meer van het leven van een TLC-familie, vragen kijkers zich vaak af wat er in godsnaam met hen is gebeurd nadat hun serie was afgelopen.

Natuurlijk, families zoals de Gosselins zijn tegenwoordig nog steeds in de krantenkoppen voor hun echtscheiding en voogdijdrama. Maar hoe zit het met families zoals de Joneses uit 'Quints by Surprise'?

Waar zijn Ethan en Casey Jones (en hun vijftal plus nog één) vandaag, en hebben ze de reality-tv-trend van echtscheidingspostseries verslagen?

Wie was er op 'Quints By Surprise'?

De show 'Quints by Surprise' ging in 2010 in première op TLC, na een aantal specials op Discovery He alth. Kijkers genoten ervan om Casey en Ethan Jones hun gezin te zien groeien en door het leven te zien navigeren met vijf baby's plus hun oudere dochter Eliot.

De familie Jones was drie seizoenen op TLC en kijkers zagen de kwinten Brooklyn, Britton, Jack, Lila en Ryan opgroeien van kleine baby's tot onstuimige peuters. Maar hun serie eindigde na 2011 en het is onduidelijk wat er daarna gebeurde.

Zijn Ethan en Casey nog steeds getrouwd?

De grootste vraag bij de kijkers is of het huwelijk van Ethan en Casey Jones zowel de vijfling als reality-tv heeft overleefd. Gelukkig lijkt het antwoord ja te zijn!

Tot grote vreugde van de fans houdt de familie Jones een Instagram-account bij waarop de avonturen van hun familie worden gedeeld. De kinderen zijn zeker volwassen geworden. Dus hoe oud is Eliot Jones tegenwoordig?

Het oudste kind is nu een laatstejaars op de middelbare school, en de vijfling is onlangs begonnen in de zevende klas!

Maar hoe zit het met het huwelijk van Ethan en Casey, willen fans weten. Een van de kernpunten van het verhaal van het paar was tenslotte hun vruchtbaarheidsstrijd. Het was vooral hartverwarmend om te zien hoe de lieverds van de middelbare school eindelijk hun baby's ter wereld verwelkomden.

Het goede nieuws is dat het paar vandaag nog steeds sterk is; ze vierden onlangs hun 22e verjaardag en lijken net zo verliefd als altijd.

Kijkers van hun originele reality-serie zijn waarschijnlijk opgelucht om te horen dat de Joneses niet de weg gingen van andere families van beroemdheden, met echtscheidingen en schandalen van verschillende aard.

In plaats daarvan lijkt de familie Jones verfrissend normaal, nuchter en eigenlijk een beetje saai. Maar dat was niet altijd zo.

Hebben Casey en Ethan Jones een echtscheiding overwogen?

Kijkers herinneren zich misschien een paar citaten van Ethan Jones toen zijn familie op TLC was. Hij klaagde ooit dat hij geen tijd meer had voor zijn huwelijk, met zes kinderen thuis, en zei dat hij zijn oude leven miste.

Maar naarmate de kinderen ouder werden, lijkt het alsof het huwelijk van het paar alleen maar sterker is geworden. Ethan plaatste op een gegeven moment zelfs op Instagram dat hij zijn vrouw of familie niet zou opgeven.

En nu plaatst het nog steeds gelukkige paar vaak selfies van hen op dates samen (en soms 24-uurs dates). Ze hebben duidelijk de juiste formule bedacht voor een gelukkig huwelijk!

Waarom eindigde 'Quints By Surprise'?

Hoewel de familie terugkeerde naar tv voor een spin-off (voor de vijfde verjaardag van de kwinten), is het vrij stil geweest aan het einde van TLC sinds de volledige serie ongeveer tien jaar geleden eindigde.

Maar kijkers vragen zich af waarom 'Quints by Surprise' op de eerste plaats eindigde. Het gezin is tenslotte heerlijk gezond en dramavrij, wat op dit moment een opluchting zou zijn voor TLC. Vooral na het schandaal waarmee hun andere nu gemeden reality-familie, de Duggars, wordt geconfronteerd.

Er zijn echter geen duidelijke antwoorden op de vraag waarom de serie eindigde. Dus kijkers moeten aannemen dat de Joneses gewoon hun leven buiten de schijnwerpers wilden blijven leven. Dat is precies wat ze ook hebben gedaan.

Hoewel de familie Jones misschien wat geld heeft verdiend met hun oorspronkelijke run op TLC, heeft moeder Casey al een tijdje een gewone baan.

Ze heeft enige tijd in het kantoor van een dermatoloog gewerkt en eerder dit jaar kondigde ze op haar sociale media aan dat ze zou veranderen en met Allergan Aesthetics zou gaan werken.

Het is duidelijk dat het gezin gewoon geniet van hun leven samen, terwijl de kinderen naar school gaan, genieten van buitenschoolse activiteiten (en daardoor een handvol ziekenhuisbezoeken hebben) en op avontuur gaan.

Wat doen de Joneses nu?

Op Instagram deelt de familie Jones veel van hun dagelijks leven, inclusief de eerder genoemde ziekenhuisbezoeken met verschillende kinderen voor gebroken botten en andere kwalen.

Casey werkt nu van 9 tot 5, maar jaren geleden, toen de kwinten nog klein waren, was ze een thuisblijfmoeder.

In die tijd had Ethan volgens bronnen een bouwbedrijf. Het is onduidelijk of hij nog steeds op dat gebied werkt, maar de familie werkt duidelijk hard (geen reality-tv-inkomsten om op terug te vallen!).

En het heeft zijn vruchten afgeworpen; hun familie is gezond, succesvol en net zo schattig als toen 'Quints by Surprise' in première ging.

Aanbevolen: