Hoe was Shirley Temple echt als volwassene?

Inhoudsopgave:

Hoe was Shirley Temple echt als volwassene?
Hoe was Shirley Temple echt als volwassene?
Anonim

Hoewel Shirley Temple in 2014 overleed, herinneren talloze generaties zich haar vroege dagen als een zingende en dansende kinderster. De vele films van de actrice besloegen drie decennia en ze was een van de meest geliefde beroemdheden ooit.

Maar zoals alle kindersterren moest Shirley Temple ooit volwassen worden. Maar waar kwam ze in het leven terecht, en hoe was ze als volwassene in plaats van als cherubische kinderactrice?

Wat er ook met Shirley Temple is gebeurd

Gelukkig ging Shirley Temple niet zoals veel overleden kindsterren. Hoewel ze uiteindelijk uit Hollywood werd verdreven vanwege, nou ja, haar kinderlijke schattigheid ontgroeid, leek ze er geen wrok over te koesteren.

Per slot van rekening heeft Hollywood haar kansen geboden waar anderen alleen maar van konden dromen.

Heeft Shirley Temple kinderen gekregen?

Het blijkt dat Shirley Temple uiteindelijk drie kinderen had, met twee verschillende echtgenoten. Haar eerste kind was Linda Susan Agar, wiens vader de eerste echtgenoot van Shirley was, John Agar.

Later hertrouwde Shirley met Charles Black en het echtpaar kreeg nog twee kinderen.

Wat was Shirley Temple als volwassene?

Haar acteercarrière uit haar kindertijd is de reden waarom Shirley Temple beroemd werd, maar wat deed ze als volwassene? In het begin bleef Shirley in Hollywood en had een paar optredens die verder gingen dan de grillige musicals van haar vroege jaren.

Toch waren de andere projecten van Shirley tot op zekere hoogte nog kindvriendelijk. Zo had ze een paar jaar haar eigen tv-serie, toen haar kinderen klein waren. Het heette 'Shirley Temple's Storybook' en in de show vertelde Shirley kinderverhalen, af en toe in het bijzijn van haar kinderen.

Maar haar laatste optreden in die show was in 1961, en haar laatste acteerrol ooit was in 1963, met 'The Red Skelton Hour'. Daarna deed Shirley iets anders.

Omdat de interesse in haar als actrice afnam naarmate Temple opgroeide, vond ze een ander carrièrepad dat net zo lonend was als het entertainen van mensen die afleiding nodig hadden van hun moeilijke leven: ze werd een ambassadeur.

Het schattige kindsterretje werd diplomaat en richtte zich op fondsenwerving en relaties met Ghana en het toenmalige Tsjechoslowakije. Het is duidelijk dat Shirley als volwassene een zeer serieus persoon was. Maar haar kinderen vertelden ook dat Shirley een geweldige en attente moeder was, en het is duidelijk dat ze een vol leven had met haar huwelijk, kinderen en werk.

Zijn de krullen van Shirley Temple echt?

Droeg Shirley Temple een pruik?! Toen Shirley een kindsterretje was, vroegen mensen zich altijd af of haar krullen echt waren. De actrice klaagde zelfs dat mensen vaak aan hen trokken, tot het punt waarop ze wenste dat ze nep waren.

Dus ja, haar haar was altijd echt, ook al was het erg gestyled (en ongemakkelijk). Maar het bewijst dat een goed woord om Shirley gedurende haar hele leven te beschrijven, simpelweg 'authentiek' is.

Aanbevolen: