Wat is er gebeurd met de tv-show 'Mallrats' van Kevin Smith?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de tv-show 'Mallrats' van Kevin Smith?
Wat is er gebeurd met de tv-show 'Mallrats' van Kevin Smith?
Anonim

Lang voordat Marvel het meest indrukwekkende filmuniversum in de geschiedenis aan elkaar weefde, liep Kevin Smith voorop en deed hij dingen op veel kleinere schaal. Hij maakte Clerks op de harde manier, maar het bracht alles op gang. Zijn ViewAskewniverse groeit nog steeds, en we weten een beetje over zijn aanstaande Clerks III.

Jaren geleden zou zijn universum een televisieserie van Mallrats krijgen. Smith was op volle kracht vooruit, maar plotseling werd het project opgeschort en nooit gemaakt.

Laten we terugkijken op de show en zien waarom het enkele jaren geleden nooit gelukt is om samen te komen voor Kevin Smith.

'Mallrats' is een cultklassieker

1995's Mallrats was een van de meest verwachte films van het jaar waarin het werd uitgebracht. Het jaar daarvoor veroverde filmmaker Kevin Smith de wereld stormenderhand met Clerks, en dit vervolgaanbod zou hem als een van de knapste koppen van Hollywood.

Helaas was de film een kolossale mislukking op het moment van release, ondanks dat hij goed testte bij het publiek.

Ik dacht dat die dag het einde van mijn carrière was. We hadden een testscreening gedaan waar Tom Pollack, destijds voorzitter van Universal Pictures, naar toe kwam, en het ging heel goed. hij zei: 'Oh mijn god, ik heb niet meer zo gelachen sinds de testscreening van Animal House, we gaan $ 100 miljoen verdienen!' Hij zat er ongeveer $ 98 miljoen naast, 'zei Smith.

Door de jaren heen is Mallrats echter een culthit geworden en het blijft een integraal onderdeel van Smith's ViewAskewniverse.

Jaren later zou Smith een Mallrats-project ontwikkelen dat fans verraste.

Er was een tv-show in ontwikkeling

Aanvankelijk was het plan om een tweede Mallrats-film te maken, maar na verloop van tijd groeide het idee uit tot een serie.

Toen hij met Digital Spy sprak, opende Smith over de show en waar het over zou gaan.

"Ik had 90 minuten om het verhaal te vertellen toen ik het als een functie deed, nu heb ik vijf uur - 10 afleveringen van een half uur. Ik kan de personages echt ontwikkelen. Het is een verhaal van twee generaties over Brodie en zijn dochter - en dus is de basis: 'Ik ben een man die aanbidt op het altaar van het winkelcentrum, ik ben erin opgegroeid, ik voel me jong', en ze zegt: 'Waarom ben je niet op Amazone?' Dat zijn een beetje de twee verschillende smaken van de show, maar het vertelt echt een heel lang verhaal over een familie die uit elkaar v alt maar weer bij elkaar komt, "zei Smith.

Voor het project zou Smith zijn beste John Hughes-achtige werk doen, en dit was iets dat hem opwindde, want het was wat hij de eerste keer probeerde te bereiken.

"Ik mag John Hughes doen, dat is wat ik wilde doen toen ik Mallrats maakte. Maar John Hughes is moeilijk om te doen! De Mallrats-serie is als een zeer lange John Hughes-film, ik had niet veel tijd voor de tweede generatie personages - voor Banner Bruce en haar vrienden [in het script voor het vervolg op de film], dus daar neigt het vervolg evenzeer naar toe. De openingsaflevering is een van mijn favoriete dingen Ik heb geschreven. het is echt snel en het is grappig, "zei hij.

Hoe geweldig dit ook klinkt, de show heeft nooit het daglicht gezien.

Wat is ermee gebeurd?

Dus, wat is er in vredesnaam gebeurd met de Mallrats-serie waar Kevin Smith zo enthousiast over was? Nou, de waarheid is dat geen enkel netwerk bereid was om de dobbelstenen in de show te gooien.

In een lange post op sociale media die werd gebruikt om Smiths volgende grote project, Clerks III, aan te kondigen, ging de filmmaker in op wat er gebeurde met zijn Mallrats-serie.

"Dus ik werkte in plaats daarvan aan een Mallrats-film… wat ook niet gebeurde omdat het een Mallrats-serie werd. Ik heb de vervolgserie naar 6 verschillende netwerken gepitcht om tot nu toe geen kopers te vinden. Let wel, ik klaag niet: niemand mag ALLES maken wat ze willen maken in deze business (of wel?), "schreef hij.

Zomaar, de show lag dood in het water. Fans waren zeker teleurgesteld dat ze Brodie Bruce niet op het kleine scherm konden zien schitteren, maar hem zien opduiken in Jay en Silent Bob Reboot was nog steeds best leuk.

Kevin Smith's Mallrats-show zal waarschijnlijk nooit het daglicht zien, maar we hopen dat Brodie en zijn dochter, Banner, zullen verschijnen op Clerks III.

Aanbevolen: