Hoe de cast van 'Scrubs' werd gedwongen om van hun diva-attitude af te komen

Inhoudsopgave:

Hoe de cast van 'Scrubs' werd gedwongen om van hun diva-attitude af te komen
Hoe de cast van 'Scrubs' werd gedwongen om van hun diva-attitude af te komen
Anonim

Er is in de geschiedenis van de televisie geen gebrek aan onderlinge strijd tussen de cast. Zelfs de ogenschijnlijk hechte cast van Seinfeld had wat problemen met elkaar. Maar dit lijkt niet het geval te zijn geweest met de acteurs in de show van schrijver Bill Lawrence uit 2001.

Er zijn een paar twijfelachtige dingen gebeurd op de set van Scrubs, waaronder twee acteurs die niet worden gevraagd om terug te keren. Maar voor het grootste deel was iedereen uitzonderlijk dichtbij. Afgezien van het verdienen van veel geld op de NBC-sitcom (die tot 2010 liep), sloot de cast levenslange vriendschappen die zelfs de show zelf inspireerden. Zoveel hiervan is te wijten aan de eis van Bill Lawrence dat de diva-houding aan de deur wordt achtergelaten …

The Cast Of Scrubs werd meteen vrienden

Veel fans van Scrubs vragen zich af wat er met de cast is gebeurd. Terwijl sommigen, zoals Zach Braff, nog steeds erg in de openbaarheid zijn, zijn anderen schijnbaar verdwenen. En toch zijn ze bijna allemaal nog steeds vrienden. En deze dynamiek was bijna onmiddellijk. Volgens een mondelinge geschiedenis van de show door The Independent, klikte de cast met elkaar zodra ze aan hun eerste tafellezing gingen zitten.

"[Creator] Bill [Lawrence] liet de eerste tafel lezen bij hem thuis, met alle cast en schrijvers, en het was een van die tafellezingen die je kippenvel bezorgde," Sarah Chalke, die Dr. Elliot Reid, zei tegen The Independent. "Ik heb nog nooit zoiets gezien. Het is duidelijk dat we allemaal nog nooit een van de anderen hun rol hadden zien spelen en ik zat gewoon op de grond naar deze andere acteurs te kijken. Ik dacht 'Oh mijn God, ik ben zo gelukkig om hier deel van uit te maken met deze mensen.'"

Judy Reyes, die verpleegster Carla Espinosa speelde, voegde toe dat de chemie "instant" was.

"Ik kwam hier en iedereen was net alsof ze hun hele leven samen waren geweest. Zach [Braff] en Donald [Faison] waren op slag verliefd, en Sarah Chalke was de perfecte aanvulling op de vriendschap, " Judy legde het uit. "Johnny C [McGinley] was intens op zijn eigen manier, maar hij bracht het briljant in het personage, en Bill was zo'n constant element - daar de hele tijd, het leiden van de visie van de show - en ik deed enkele van de gekste s die ik ooit heb gedaan in mijn carrière, nog steeds tot op de dag van vandaag."

Diva-houdingen waren niet toegestaan op de set scrubs

John C. McGinley, die Dr. Perry Cox speelde, beweerde dat Bill Lawrence er alles aan deed om ervoor te zorgen dat niemand een houding ontwikkelde op de set. Zodra de show groen verlicht was, verzamelde Bill de hele cast en crew in de kantine in het ziekenhuis waar ze opnamen en legde de basisregels vast.

"[Hij] zei dat er een 'no ahole'-beleid was op de set', legt John uit. "Het enige wat hij bedoelde was, het is niet dat je naar je werk moet komen en op spelden en naalden moet lopen, maar je moet wel naar je werk komen en aardig zijn. Het zette de toon. Het was niet iets van Mr. Tough Guy - het was gewoon om te zeggen dat we hier vele uren zullen zijn, en je moet aardig zijn. Iedereen weet wat 'Je moet aardig zijn' betekent."

"Er was al die tijd het gevoel dat we een ensemble waren, en niemand was belangrijker dan de show zelf", voegde Neil Flynn, die Janitor speelde, eraan toe. "Bill zei officieel, als beleid: 'Dit is een situatie zonder gaten. Doe wat je wilt, maar wees geen klootzak. Dat wordt niet getolereerd.'"

Vanwege dit begrip onder de cast, leerden ze bijna onmiddellijk. Er was een gemeenschappelijk doel om de sitcom als een ensemble te behandelen. Het ging niet om een of twee mensen. Het ging over iedereen. En dit hielp hen echt door slopende uren heen.

"We hadden dagen van 16, 17 uur en brachten veel tijd door - en toch ging de hele bemanning op vrijdagavond na het werk uit om rond te hangen. Je weet wanneer je zoveel uitgeeft tijd samen op het werk, en daarna rondhangen, dat het leuk was, "zei Sarah.

Zach Braff en Donald Faison's vriendschap inspireerden de show

De dynamiek tussen Dr. John Dorian van Zach Braff, ook bekend als 'J. D.', en Dr. Christopher Turk van Donald Faison, is gemakkelijk een van de hoogtepunten van Scrubs. Ze hadden onmiskenbare chemie en het was niet verzonnen. Het inspireerde de schrijvers zelfs om meer verhalen rond hun relatie te ontwerpen.

"Zach en Donald's beste vriendschap in het echte leven en in de show is het beste voorbeeld van [de schrijvers worden geïnspireerd door chemie buiten het scherm]. Het was zo lief en cool om te zien omdat ze echt beste vrienden zijn in het echte leven, en al die dingen zijn erin geschreven, 'beweerde Sarah, voordat ze zei dat de vriendschap tussen Donald en Zach niet de enige dynamiek was waardoor de schrijvers werden geïnspireerd."Donald en ik hadden een handdruk die we bleven toevoegen - het duurde ongeveer drie en een halve minuut. Bill zag ons het op een dag doen en zei: 'Ok, we zetten dat in de show.' Als de schrijvers zouden vragen wat je dat weekend hebt gedaan, zou je ze een verhaal vertellen en erover lezen in de volgende aflevering. Je moest voorzichtig zijn met wat je deelde."

Judy Reyes en Donald Faison's echte relatie maakten ook deel uit van de show. Ze zouden constant ronddolen tussen de opnames en de schrijvers wisten dat het komisch goud zou zijn.

Deze waanzinnig gemoedelijke sfeer was van groot belang voor bijna alle sterren. Tijdens een Scrubs-reünie in 2018 op het Vulture Festival in L. A., zei Zach Braff: "Ik vind het geweldig om deze mensen te zien. Ik heb meer plezier gehad met het maken van deze show dan met alles wat ik ooit heb gedaan… We hebben letterlijk negen jaar inside jokes."

Aanbevolen: