‘Bachelor In Paradise’: Twitter reageert op Kendall Long’s Bombshell Entrance Preview

Inhoudsopgave:

‘Bachelor In Paradise’: Twitter reageert op Kendall Long’s Bombshell Entrance Preview
‘Bachelor In Paradise’: Twitter reageert op Kendall Long’s Bombshell Entrance Preview
Anonim

Fans hopen allemaal dat Grocery Store Joe liefde vindt op dezelfde plek waar hij het drie jaar geleden verloor. Het gaat buitengewoon goed met Joe Amabile en Serena P.

Bachelor natie stuurt dit duo hard. Serena P. was in het seizoen van Matt James van The Bachelor en was meteen een favoriet bij de fans.

Alles ging goed in het paradijs voor Joe totdat de ex-liefde van zijn leven, Kendall Long, op de vlucht sloeg. Hun breuk was niet gemakkelijk en fans weten nu al dat dit een sleutel zal zijn in zijn liefdesverhaal met Serena.

Joe en Kendall gingen uit elkaar over een meningsverschil over waar ze hun roots moesten vestigen. Fans vinden dat Joe niet terug moet naar zijn oude vlam, omdat deze nieuwe vlam al feller brandt.

Het kan voor niemand gemakkelijk zijn om een relatie voort te zetten terwijl je ex-vriendin toekijkt… maar Joe moet bij zijn wapens blijven.

Kendall Long Promo Trailer

"Een voormalige verloofde is in de chat gekomen. Kendall keert VANAVOND om 8/7c terug naar BachelorInParadise op ABC!"

Kan Joe het bij elkaar houden of v alt hij uit elkaar?

Joe "werd overweldigd door emoties na een gesprek met nieuwe deelnemer Serena Pitt. De twee bespraken zijn breuk met Long en Amabile vertelde later de camera's terwijl ze tranen wegslikte: "Mijn gesprek met Serena P. was als praten met Kendall.”

Joe en Serena's connectie was onmiddellijk en het zou dwaas zijn om het weg te gooien over iets dat al niet werkte.

Wells Adams verklaarde: "Het werkte de vorige keer voor Joe, weet je, hij viel een beetje voor Kendall en ja, ze hadden hun ups en downs, maar ze waren na de show heel lang samen", De barman van het paradijs voegde eraan toe: 'De show werkt niet voor iedereen, maar voor de selecte groep is het echt heel mooi. En dus denk ik dat mijn zorg toen Joe terugkwam, was dat het moeilijk is om iets opnieuw te creëren - zoals, zal de bliksem twee keer inslaan?"

Fans reageren op het uiterlijk van Kendall

Joe had een moeilijke start in het paradijs, maar dat veranderde allemaal toen hij één gesprek had met Serena P.

Een ander twitterde: "ZE BRENGEN KENDALL NIET OP DIT STRAND!? De duivel werkt hard, maar de vrijgezellenproducenten werken harder."

Wees voorzichtig met wat je wenst, Serena…

Kendall komt niet alleen naar het eiland om grote schade aan te richten, maar ook de voormalige vrijgezellin Becca Kufrin maakt indruk.

Tune vanavond om 20.00 uur. op ABC. om Bachelor In Paradise te zien imploderen.

Aanbevolen: