Fans reageren op Michael Constantine, vader in 'My Big Fat Greek Wedding', stervende op 94

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Michael Constantine, vader in 'My Big Fat Greek Wedding', stervende op 94
Fans reageren op Michael Constantine, vader in 'My Big Fat Greek Wedding', stervende op 94
Anonim

Geliefde acteur Michael Constantine, wiens beroemdste rol de vader was in de klassieke film 'My Big Fat Greek Wedding', is overleden.

Hij was 94 jaar oud. Zijn plaats van overlijden was zijn huis in het kleine stadje Reading, Pennsylvania, zegt de New York Times.

Fans rouwden om het verlies van de grote acteur

Toen het nieuws van zijn overlijden zijn weg vond op internet, begonnen mensen hun reacties te posten.

Velen waren verdrietig en zeiden dat hij een geweldige acteur was wiens talent zal worden gemist in Hollywood.

"Oprechte gebeden en condoleances aan de familie en vrienden van Michael Constantine. Hij was een van mijn favoriete acteurs - vooral in die tijd. Hij verscheen in alles als een van de grote spelers. Hij zal echt gemist worden. Moge hij voor altijd RIP, "zei een persoon.

Veel mensen haalden herinneringen op aan zijn beste scènes als Gus Portokalos uit de zeer succesvolle film, waaronder zijn Windex-obsessie en liefde voor de Griekse taal.

"Ik denk veel te vaak aan Gus en zijn windex om normaal te zijn. Ik geloof dat dat betekent dat zijn acteervaardigheid fantastisch was. RIP meneer Constantine", schreef een fan.

"'Geef me een woord, welk woord dan ook, en ik laat je zien dat de wortel van dat woord Grieks is." Dank u meneer. Blije paden, "zei een ander.

Constantine's co-sterren brachten ook hulde aan hem

Nia Vardalos, die 'My Big Fat Greek Wedding' schreef en erin speelde als zijn dochter, bracht een lief eerbetoon aan haar vader op het scherm.

"Michael Constantine, de vader van onze cast-familie, een geschenk voor het geschreven woord en altijd een vriend. Met hem acteren ging gepaard met een golf van liefde en plezier. Ik zal deze man koesteren die Gus tot leven bracht. Hij heeft ons zo veel gelachen en verdient nu rust. We houden van je Michael, "schreef Nia.

Ze deelde ook een foto van Constantine samen met haar echte vader, die hij portretteerde in de film die losjes gebaseerd was op het leven van haar en haar familie.

"Mogen beide vaders in vrede rusten", voegde ze eraan toe.

Leonidas Castrounis, die verscheen in het vervolg van 2016 met Constantine, zei ook wat woorden.

"Hij was ongelooflijk aardig voor me op de set. RIP Michael Constantine," tweette Castrounis.

Aanbevolen: