Drake wordt geknipt terwijl Kanye West centraal staat in de meerderheid van de 'Free Larry Hoover'-concertopnamen

Inhoudsopgave:

Drake wordt geknipt terwijl Kanye West centraal staat in de meerderheid van de 'Free Larry Hoover'-concertopnamen
Drake wordt geknipt terwijl Kanye West centraal staat in de meerderheid van de 'Free Larry Hoover'-concertopnamen
Anonim

Hoewel het leek alsof Drake en Kanye West hun jarenlange vete achter zich hadden gelaten om samen het 'Free Larry Hoover Benefietconcert' te headlinen, lijkt het erop dat dit niet precies het geval zijn. Op beelden die zijn vrijgegeven door Amazon Prime, de uitverkoren organisatie om het evenement te documenteren, is te zien dat Drake op mysterieuze wijze afwezig is in een groot deel van de film, ondanks dat hij veel voorkomt in de begeleidende afbeeldingen van de video.

Volgens Yahoo wordt de hitmaker 'Certified Lover Boy' op dramatische wijze de show met West geopend en vervolgens samen met Kanye een duet van 'Forever' uitgevoerd, om vervolgens zijn set van 12 nummers uit de video te laten knippen.

Fans speculeren dat het te wijten kan zijn aan opnieuw opkomende spanningen tussen de twee rappers

De reden voor Drake's weglating is nog niet bekend gemaakt aan het publiek, maar het heeft fans op sociale media ertoe aangezet een vlaag van complottheorieën te fabriceren, waarbij velen speculeren dat dit te wijten zou kunnen zijn aan sluimerende spanningen tussen het paar weer opduiken.

Op een minder sensationele noot, anderen debatteren dat het simpelweg kan zijn omdat Drake niet heeft ingestemd met het beschikbaar stellen van zijn optreden voor permanente streaming, zijn reden hiervoor is onbekend.

Het concert was al vol controverse

Het is niet de eerste keer dat het concert voor opschudding zorgt. Fans raakten in de war toen West tijdens zijn optreden zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian smeekte: "To run right back to me Kimberly."

Er was toen opschudding toen werd beweerd dat de opbrengst van de merchandise van de rappers die tijdens het evenement te koop was, niet aan een goed doel zou worden gegeven, maar eerder zou worden gebruikt om de zakken van de artiesten te vullen. Dit werd echter snel ontkracht door een vertegenwoordiger, die aankondigde:

“De showmerchandise (zowel verkocht op de locatie als via Amazon) is altijd beschouwd als een ander onderdeel van het grotere voordeel en wordt op precies dezelfde manier behandeld met een deel van de opbrengst die wordt besteed aan het ondersteunen van juridische hervormingen en pleitbezorgers van de gemeenschap, waaronder Ex-Cons for Community and Social Change, Hustle 2.0 en Uptown People's Law Center.”

Bovendien is er controverse rond de feitelijke katalysator voor het evenement zelf - de gelijknamige Larry Hoover. Hoover, een bewezen bendeoprichter uit Chicago, werd veroordeeld tot 150-200 jaar gevangenisstraf voor het bestellen van de moord op een 19-jarige in 1973. Hoewel zijn schuld duidelijk een discussiepunt is, zijn velen van mening dat de veroordeelde absoluut niet worden vrijgelaten omdat hij inderdaad schuldig is.

Aanbevolen: