Chris Pratt reageert op zijn 'controversiële' casting als Mario in de 'Super Mario Bros.' Film

Inhoudsopgave:

Chris Pratt reageert op zijn 'controversiële' casting als Mario in de 'Super Mario Bros.' Film
Chris Pratt reageert op zijn 'controversiële' casting als Mario in de 'Super Mario Bros.' Film
Anonim

Deze week werd aangekondigd dat Chris Pratt Mario gaat spelen in een Super Mario Bros.-film. De meeste reacties waren verward over de casting, aangezien Pratt geen Italiaan is. De acteur schonk echter geen aandacht aan de kritiek en leek enthousiast over de rol.

Mensen werden niet verkocht terwijl Pratt Mario speelde

Pratt speelt naast andere sterren zoals Charlie Day, die Luigi, Anya Taylor-Joy als Peach, Jack Black als Bowser en Seth Rogen als Donkey Kong speelt. Nadat de cast van de film was aangekondigd, ontstond er online nogal wat opschudding over wie er werd gekozen.

De algemene consensus van het publiek was dat Pratt, de schoonzoon van Arnold Schwarzenegger, niet de juiste acteur was voor de rol van Mario.

Veel mensen dachten dat Nintendo Danny Devito had moeten kiezen voor de rol in de animatiefilm, die in december in de Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn.

Iemand maakte een grapje dat zijn casting de reden was voor een Italiaanse vlag die halfstok werd gezien.

"Ze voelden het…chris pratt als Mario," zei iemand.

Iemand anders zei dat hij werd gecast door mensen die geen idee hebben waar ze een film over maken.

"Chris Pratt als Mario was een beslissing die werd genomen in een bestuurskamer van Hollywood-executives die nog nooit een videogame en precies twee robots hebben aangeraakt", twitterden ze.

Pratt merkte de haat niet op door zijn opwinding

Hoewel mensen zeiden dat hij niet geschikt was voor de rol, leek Pratt het niet te merken door te posten over zijn opwinding om gecast te worden.

De 42-jarige, die onlangs de best betaalde tv-acteur werd, uploadde een video waarin hij uitlegt waarom het zo griezelig is dat hij Mario wordt.

Hij legt uit dat hij als kind Super Mario Bros. op een wasmatje speelde, en dat hij kwartjes uit een wensput moest stelen om te kunnen spelen.

"Het kwart dat ik uit de wensput heb gestolen om Super Mario te spelen, is uitgekomen dat ik de stem van Mario mag zijn", roept hij uit.

"Maar ik heb duidelijk de wens van iemand anders gestolen, dus ik wacht gewoon tot die rol karma-dominostenen naar beneden komt", gaat Pratt verder.

Hij debuteert dan met zijn Mario-stem, wat zeker nog veel oefening zal vergen.

Aanbevolen: