Gaat Mariah Carey nieuwe kerstmuziek droppen?

Gaat Mariah Carey nieuwe kerstmuziek droppen?
Gaat Mariah Carey nieuwe kerstmuziek droppen?
Anonim

Mariah Carey is al bijna drie decennia de onbetwiste koningin van Kerstmis. Haar krachtige vakantiehit "All I Want For Christmas Is You" is al sinds de release in 1994 een vast onderdeel van de feestdagen.

Dankzij de kracht van streaming heeft het recordbrekende nummer alleen maar aan kracht gewonnen tijdens elk vakantieseizoen, en in 2019, na jaren van zijn weg naar de Billboard Hot 100, "All I Want For Christmas Is You" bereikte uiteindelijk de top en werd Mariah's 19e nummer één (en trouwens, haar enige nummer één nummer verwijderd van het record van 20 van The Beatles aller tijden.)

Carey bouwde voort op de aanhoudende populariteit van het nummer in 2020 en filmde de vakantierevue "Mariah Carey's Magical Christmas Special" voor Apple TV+. De special ging vergezeld van het soundtrackalbum, dat haar derde EP met kerstthema werd na Merry Christmas uit 1994 en Merry Christmas II You uit 2010.

En met de feestdagen die sneller in aantocht zijn dan je kunt zeggen "door de sneeuw rennen", willen fans weten of 2021 nog meer seizoensnummers van de vakantiehitmaker zal zien verschijnen.

Volgens een insider van Mariah Carey werkt Carey samen met 16-voudig Grammy-winnende gospelartiest Kirk Franklin voor een nieuw deuntje met de titel "Fall In Love At Christmas".

Het nieuws heeft, begrijpelijkerwijs, The Lambily (Carey's aanhankelijke naam voor haar fans) laten vieren.

"Ze zei wel dat ze op zoek is naar iemand die een gospelmelodie kan dragen en een man is. Dit is geweldig als het waar is, ze zal VOCAAL DOODEN ", schreef een blij lam.

Velen waren verheugd om de geruchten over de toevoeging van Franklin te horen. "Ik heb eerder aan deze mogelijkheid gedacht. Zijn stedelijke koorarrangementen zijn niet van deze wereld ", schreef een fan, bekend met het werk van de componist. "[Hij] brengt geweldige zang van anderen", schreef een ander. "Dit ruikt naar een instant hit", mijmerde een derde.

Maar als dit gerucht waar blijkt te zijn, komt er misschien een heel nieuw album of kerstspecial op komst, want het is niet het eerste gerucht met een kerstthema dat we dit jaar over Miss Carey hebben gehoord.

Gospelgroep The Clark Sisters zouden ook hebben samengewerkt met de songbird Supreme. In een preek in haar kerk in augustus kondigde dr. Dorinda Clark-Cole van de groep aan dat de gospelzangers ook hebben samengewerkt met de ongrijpbare zangeres.

Dr. Clark-Cole noemde de aard van de samenwerking niet, maar de lammeren zijn nog steeds tot waanzin geslagen, ter ere van de terugkeer van 'Gospelriah'.

"Heer, ik ben HIER voor Gospelriah", schreef een lam, met lovende handemoji's. "Mariah in een gospelliedje? WE HEBBEN GEWONNEN!" zei een ander, met meerdere huilende emoji's.

Het laatste samenwerkingsnieuws volgt op de aankondiging van Carey in de zomer dat ze met Brandy aan iets werkte.

Of de nieuwe projecten nu een project met een kerstthema zijn of niet, er zijn minstens twee dingen zeker. Er komt nieuwe muziek aan, en dat geldt ook voor de volgende regeerperiode van 'All I Want For Christmas Is You'.

Aanbevolen: