‘Great British Bake Off’ Heartthrob Paul Hollywood gaat openbaar met nieuwe vriendin

Inhoudsopgave:

‘Great British Bake Off’ Heartthrob Paul Hollywood gaat openbaar met nieuwe vriendin
‘Great British Bake Off’ Heartthrob Paul Hollywood gaat openbaar met nieuwe vriendin
Anonim

‘Great British Bake Off’-presentator Paul Hollywood liet de tongen kwispelen toen hij de rode loper betrad met nieuwe beau pub-hospita Melissa Spalding. Het paar maakte de première van 'The King's Man' hun allereerste gezamenlijke openbare uitje en er wordt gezegd dat ze 'stoer verliefd' zijn. Zozeer zelfs dat het paar al is gaan samenwonen en in het huis woont dat Hollywood, nogal onhandig, samen met zijn ex-vriendin Summer Monteys-Fullam heeft gekocht.

De tortelduifjes zouden elkaar hebben ontmoet na de breuk van Paul met Summer in 2019, waarbij ze hun ogen op slot deden in de pub die Melissa bezit. Een vriend van het duo roddelde: "Paul en Melissa brachten veel tijd samen door in lockdown."

"Ze borrelden samen op en bleven bij hem thuis. Nu is ze daar voorgoed. Ze zijn heerlijk gelukkig, hoewel het een beetje vreemd moet zijn, aangezien het voor de zomer is gekocht."

Het stel is al op een paar romantische vakanties geweest, ook naar de plek waar Paul graag al zijn vriendinnen mee naartoe neemt

Huizen zijn niet de enige dingen die Melissa en Summer lijken te hebben gedeeld (behalve Paul natuurlijk), want de 'Bake Off'-ster heeft onlangs zijn nieuwe vriendin gebundeld op een gerecyclede romantische vakantie naar Cyprus. Ze bleven op Pauls ogenschijnlijke ‘favoriete plek’ – als zodanig bestempeld omdat hij daar al twee ex-vriendinnen heeft meegenomen.

Bovendien zou het geliefde duo toen naar verluidt op vakantie geweest zijn in Paphos, de stad waar Hollywood trouwde met zijn ex-vrouw, voedselschrijver Alexandra.

Paul Hollywood was eerder 20 jaar getrouwd met voedselschrijver Alexandra

Alexandra was 20 jaar getrouwd met Paul; hun relatie werd echter voor het eerst opgeschud toen Hollywood in 2013 een affaire had met zijn mede-ster van de American Baking Competition, Marcela Valladolid. Ondanks dat ze hierdoor kort uit elkaar gingen, slaagden de ex-echtgenoten erin om zich te verzoenen, waarbij de chef zijn overspelige rendez-vous aan de kaak stelde als 'de grootste fout' van zijn leven.

Helaas, hoewel het voormalige paar erin slaagde het verraad te verwerken, dienden ze uiteindelijk in 2017 een scheiding aan, waarbij Alexandra £ 1,4 miljoen ontving. Sprekend over hun mislukte huwelijk, bekende Alexandra: "Als je gaat trouwen en kinderen krijgt, is het gemakkelijk om jezelf te verliezen."

"Ik klaag niet omdat ik gelukkig was, maar dan verscheurt iemand anders alles en het maakt je wakker voor wie je bent en wat je bent geworden en welke offers je hebt gebracht."

Op het moment van hun breuk hebben de exen deze verklaring aan de pers vrijgegeven: "Het is met droefheid dat we hebben besloten uit elkaar te gaan. Onze focus blijft het geluk van onze zoon… we vragen de pers en het publiek om ons privacy te geven in deze zeer moeilijke tijd."

Aanbevolen: