Green Day-fans zijn woedend over de bandtrends voor 'Heartless' septembergrap

Green Day-fans zijn woedend over de bandtrends voor 'Heartless' septembergrap
Green Day-fans zijn woedend over de bandtrends voor 'Heartless' septembergrap
Anonim

Elk jaar als het griezelige seizoen begint, verwachten Green Day en hun fans dezelfde ongevoelige grap te horen die keer op keer is gespeeld.

The joke, een verwijzing naar de hit single "Wake Me Up When September Ends" van de band uit 2005, luidt meestal iets in de trant van: "Hé, september loopt ten einde! Tijd om die kerel van Green Day wakker te maken!" en dit jaar was het niet anders.

Op 1 oktober zijn fans van de Amerikaanse rockband woedend, want nogmaals, de band trends op Twitter voor wat velen een voortdurende "ongevoelige en onoriginele grap" noemen.

Wat fans willen dat mensen onthouden, is dat het nummer is geschreven door zanger Billie Joe Armstrong over zijn vader die stierf aan slokdarmkanker toen de zanger 10 was. De frontman van Green Day noemde het nummer het 'meest autobiografische ding' dat hij ooit heeft geschreven en vindt het moeilijk, maar therapeutisch, om uit te voeren.

Armstrong heeft eerder gesproken over zijn minachting bij het steeds weer horen van de grap. In 2016 sprak de zanger met Vulture en vertelde dat hij elk jaar het mikpunt van grappen van mensen zou worden.

“Het is net als toen Jezus werd geboren op 25 december, mensen zeggen: 'Hé, het is Kerstmis'", zei hij. "Als de paashaas komt, gaan mensen 'Hé, het is Pasen'. Als september komt, zeggen mensen: 'Hé, het is die vent in Green Day.'"

Armstrong zei verder dat hij een nieuw nummer ging schrijven ter ere van zijn vermoeiende critici. "Ik wil zeggen dat je plezier hebt, maar tegelijkertijd een leven krijgt", zei hij. “Ik ga een nieuw nummer schrijven. Het heet 'Shut the F Up When October Begins.'" Met de band trending om dezelfde reden op 1 oktober, zijn fans van Green Day naar Twitter gegaan om hun woede en frustratie te uiten over de grap die de band heeft achtervolgd voor 16 jaar.

"Hoe kunnen mensen het nog niet beu zijn om de grap 'Maak die kerel morgen wakker van Green Day' nog te maken? Ten eerste is het een domme en gewoon heel ongevoelige grap, en ten tweede is het saai en werd het onorigineel het jaar na de nummer kwam uit. Krijg betere grappen. Jullie zijn allemaal saai, "schreef een niet onder de indruk zijnde fan.

Anderen waren klaar om te vechten. "Als een oude Green Day-stan moest iemand de trollen bevechten op de parkeerplaats van een Denny's", grapte een superfan, terwijl een andere eraan toevoegde dat ze iedereen op hun tijdlijn zouden roepen die grappen maakte. "Ik speel dit jaar niet!" zeiden ze.

Met fans die zo hard werken voor de band, wordt hopelijk 2022 het jaar waarin Armstrong voor het 17e jaar op rij sociale media niet hoeft te mijden.

Aanbevolen: