Fans vergaten dat Charlie Sheen en Dave Navarro dit gemeen hadden

Inhoudsopgave:

Fans vergaten dat Charlie Sheen en Dave Navarro dit gemeen hadden
Fans vergaten dat Charlie Sheen en Dave Navarro dit gemeen hadden
Anonim

Kijkend naar de respectievelijke achtergronden van Charlie Sheen en Dave Navarro, is het misschien niet zo schokkend om te ontdekken dat ze iets gemeen hebben.

Per slot van rekening hebben beiden in hun verleden problemen gehad met de substantie, moeilijke relaties met beroemde gezichten (Dave met Carmen Electra, Charlie met Denise Richards) en een reeks tv- en filmoptredens die enigszins verrassend zijn gezien hun problemen.

Maar er is één ding dat fans misschien zijn vergeten dat Dave en Charlie gemeen hebben: een gedeelde ex. Hoewel Charlie in wezen het record heeft in termen van de lengte van de relatie die elk met hun ex had.

Charlie Sheen was getrouwd met Brooke Mueller

Het lijkt misschien alsof het een totaal andere tijd was toen Charlie getrouwd was met Brooke Mueller, maar het gebeurde wel. De twee kwamen samen na Charlie's splitsing van Denise Richards, en ze kregen tweelingzonen.

Hoewel de jongens eeuwen geleden uit de schijnwerpers verdwenen, was dat om een ongemakkelijke reden; hun moeder had er zelf ook wat moeite mee. Denise Richards had zelfs een tijdje tijdelijke voogdij over de tweeling Max en Bob, voordat Brooke ze blijkbaar terugkreeg.

Maar terwijl dat drama aan de gang was, beleefde Brooke ook een aantal andere intrigerende avonturen. Zoals naar Aspen gaan met Dave Navarro, zogenaamd een pauze nemen van de Charlie echtscheidingsgerechtshofgebeurtenissen.

Brooke Mueller stapte uit met Dave Navarro… In 2010

In 2009 verwelkomde Brooke haar tweeling met Charlie Sheen. In 2010 haalde ze de krantenkoppen voor het knuffelen van Dave Navarro in Aspen. De krantenkoppen deden allerlei geruchten de ronde over de twee, maar hoewel ze blijkbaar in het openbaar kusten, had niemand bewijs dat er iets anders met hen aan de hand was.

Ze waren ook aan het dineren (in Nobu) met andere leden van Dave's band, Jane's Addiction, hoewel ze blijkbaar samen het restaurant verlieten - alleen.

Sterker nog, na die Aspen-reis leken ze niet meer samen te klikken. Misschien heeft Dave zijn lesje geleerd, want de paparazzi zaten Brooke duidelijk op de hielen toen ze in een echtscheidings- en voogdijstrijd zat met Charlie Sheen.

Hij heeft schijnbaar zijn eigen leven omgegooid, na een documentaire over de dood van zijn overleden moeder, en zelf hard in de herstelboeken terechtgekomen.

Wat is Brooke Mueller nu aan het doen? Niemand weet het echt zeker; ze vliegt al een tijdje onder de radar. Ook geen hechte band meer met andere beroemde gezichten, hoewel het gerucht gaat dat ze met verschillende andere heren uitgaat na haar veelbesproken heldendaden met Navarro.

Aanbevolen: