Chrissy Teigen wil naar verluidt excuses aanbieden voor 'Oprah', maar fans zijn woedend

Chrissy Teigen wil naar verluidt excuses aanbieden voor 'Oprah', maar fans zijn woedend
Chrissy Teigen wil naar verluidt excuses aanbieden voor 'Oprah', maar fans zijn woedend
Anonim

Zou Chrissy Teigen de volgende prominente ster kunnen zijn die de 'Oprah-behandeling' krijgt.

Bronnen vertelden Rob Shuter's Naughty But Nice-podcast dat terwijl Chrissy, 35, "wordt geadviseerd om onder te duiken en rustig te blijven", de vrouw van John Legend naar verluidt een "sit-down met de koningin van de chatshow beraamt"."

"Chrissy is in gesprek met Oprah om een Meghan Markle sit-down type interview te doen en haar de waarheid te vertellen", beweert een bron.

"Chrissy is een vechter en gelooft dat ze zo'n uitstekende communicator is dat er geen puinhoop is waar ze zich niet uit kan praten!"

Chrissy-Teigen
Chrissy-Teigen

Teigen schreef een blogpost om zich te verontschuldigen voor haar pestende tweets uit het verleden, waaronder een die de toen 16-jarige Courtney Stodden vertelde zelfmoord te plegen.

Michael Costello van Project Runway kwam ook naar voren om te zeggen dat hij "gedachten aan zelfmoord" had na vermeende pesterijen door de ster.

Ze ligt de afgelopen weken onder vuur vanwege wrede berichten op Twitter gericht op Lindsay Lohan, Quvenzhané Wallis, Demi Lovato en anderen.

De 35-jarige kookboekauteur ging maandagochtend naar Medium om een lange post te schrijven waarin ze toegaf een "trol" en een "gat" te zijn, terwijl ze volhield dat ze "niet langer die persoon."

De bronnen voegen toe: "Elke nieuwszender in de wereld heeft contact opgenomen met Chrissy over het krijgen van haar eerste interview voor de camera, maar Oprah is haar eerste keuze. Als Oprah Chrissy kan vergeven, dan kan de natie dat ook."

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen

Maar de meeste fans van sociale media werden niet gehoord voor Teigens voorgestelde comeback-tour.

"Ik denk niet dat dit Chrissy helemaal zou helpen, het zou de zaken alleen maar erger maken. Ze moet gewoon een stapje terug doen en rustig verder gaan met haar mooie leven", schreef iemand online.

"Voor de hand liggende schadebeperking. Oprah zou de vele mensen moeten interviewen die Chrissy heeft gepest en de dood wenste", voegde een tweede eraan toe.

"Als een blanke dat deed, zou die persoon nu al zijn afgezegd. Ze zou van sociale media moeten afstappen en van haar rijkdom en haar kinderen moeten genieten. Haar man is ook niet onschuldig. Hij trouwde met haar wetende wie ze is, " viel een derde in.

John Legend Chrissy Teigen Vanity Fair
John Legend Chrissy Teigen Vanity Fair

Veel mensen online geven haar Chrissy's echtgenoot John Legend nu een zij-oog. De zanger - die de reputatie heeft een 'aardige vent' te zijn - is door fans getrolld omdat hij door zijn vrouw bleef hangen.

"Er is geen sprake van dat Chrissy Teigen dezelfde vrouw is als waar John de legende over schrijft.." schreef een persoon online.

Chrissy-Teigen-en-John-Legend-en-hun-kind
Chrissy-Teigen-en-John-Legend-en-hun-kind

"De manier waarop Chrissy Teigen is, doet me aan John Legend twijfelen. Want hoe word je verliefd op iemand die gemeen is? Als hij is wie hij zegt dat hij is, moet hij zo snel mogelijk van haar scheiden", voegde een tweede eraan toe.

"John Legend begint er ook grappig uit te zien in het licht. Ik zou nooit kunnen rocken met iemand die gemeen is, laat staan trouwen. Mm…" merkte een derde op.

Aanbevolen: