Zijn Swae Lee en Lizzo het volgende beroemde koppel?

Inhoudsopgave:

Zijn Swae Lee en Lizzo het volgende beroemde koppel?
Zijn Swae Lee en Lizzo het volgende beroemde koppel?
Anonim

Toen Lizzo het met sterren bezaaide verjaardagsfeest van Cardi B bijwoonde, koos ze voor een doorschijnende jurk die absoluut niets aan de verbeelding overliet. Deze nauwelijks-daar-outfit liet heel veel zien, en Swae Lee genoot absoluut van de ervaring.

Na een reeks flirterige berichten en posts op sociale media, geïnitieerd door Swae Lee, lijkt het erop dat hij net zo onder de indruk is van Lizzo als zij van de aandacht die hij haar gaf.

Deze twee maken het online echt spannend en fans beginnen zich af te vragen wat de volgende stap voor hen zal zijn. Swae Lee houdt duidelijk van wat hij ziet, en Lizzo vindt het absoluut geweldig dat hij verliefd op haar is. Alle tekenen leiden ertoe dat dit het begin wordt van een hete nieuwe relatie, en fans denken dat Swae Lee en Lizzo het volgende grote beroemdheidspaar zullen zijn.

Lizzo brengt de hitte

Lizzo had allerlei stijlopties tot haar beschikking toen ze zich klaarmaakte voor het verjaardagsfeestje van Cardi B. Ze koos voor een prachtige, glanzende stof die absoluut niets verhulde, en haar naakte lichaam tentoonspreidde, en dat zou wel eens precies datgene kunnen zijn dat leidt tot het begin van een hete nieuwe relatie.

Natuurlijk waren alle ogen op haar gericht toen haar bijna naakte lichaam zich door verschillende ruimtes bewoog, maar ondanks het feit dat iedereen keek en keek, was er één persoon die besloot naar zijn gevoelens te handelen over deze nauwelijks aanwezige outfit door haar te laten weten hoe prachtig ze werkelijk was.

Swae Lee plaatste een aantal oogbollen en emoji's met een hartvormig gezicht als reactie op de lavendelkleurige mesh-doek die Lizzo droeg, om haar te laten weten dat hij zeker de hitte voelde die ze met zich meebracht.

Lizzo was echt gevleid door de uitwisseling.

Swae Lee krijgt de aandacht van Lizzo

Swae Lee heeft misschien net een paar emoji's gepost, maar het was genoeg om Lizzo's aandacht te trekken. In feite flirtte ze meteen terug met de duidelijk geslagen rapper, wat bewijst dat ze hem ook graaft.

In plaats van een algemeen antwoord te sturen, schreef Lizzo tactvol terug naar Swae Lee door enkele van zijn teksten te citeren, wat bewijst dat ze hem ook zeker heeft opgemerkt.

Swae Lee heeft een hit met de titel No Type, en hij begreep de referentie onmiddellijk toen Lizzo schreef; "Ion kreeg geen type", gebruikte zijn teksten om haar antwoord te formuleren.

Fans hebben deze uitwisseling aandachtig gevolgd en hopen dat deze vlam ontbrandt. De hoop is dat hun flirten op sociale media er binnenkort toe zal leiden dat ze Instagram-officieel worden als een officieel koppel.

Aanbevolen: