Hailee Steinfeld onthult hoe belangrijk Emily en Sue's relatie in 'Dickinson' is

Inhoudsopgave:

Hailee Steinfeld onthult hoe belangrijk Emily en Sue's relatie in 'Dickinson' is
Hailee Steinfeld onthult hoe belangrijk Emily en Sue's relatie in 'Dickinson' is
Anonim

Momenteel leidt Hawkeye-acteur Hailee Steinfeld een van de vreemdste shows die ooit op een streamingdienst in première zijn gegaan. Dickinson is een losse interpretatie van het leven van de 19e-eeuwse dichteres Emily Dickinson, en bevat een van de grootste televisieromances die we in tijden hebben gezien!

Emily en Sue's relatie is essentieel voor de serie

Hailee Steinfeld verscheen onlangs op Access Hollywood en besprak de romance tussen Emily Dickinson en haar beste vriendin Sue Gilbert (Ella Hunt), voor en nadat ze Emily's schoonzus werd.

"Deze relatie met mij is een van de mooiste liefdesverhalen die ik ooit heb gelezen", deelde Hailee.

"Ik voel me zo gelukkig dat we er doorheen mogen spelen en dat het zo'n groot deel van onze show is."

De acteur legde uit hoe Dickinson als een show gaat over het niet opsluiten van mensen in een doos en hen labelen voor hun acties of gedrag. Het ging over gezien worden en begrepen worden.

"Emily worstelt haar hele leven om zich begrepen en gezien te voelen door de mensen in haar eigen huis", vertelde ze. Dickinson volgt het leven van de dichter tegen de achtergrond van haar huis in het Amherst van de jaren 1850, waar vrouwelijke schrijvers werden afgekeurd en niet werden geaccepteerd voor wie ze waren.

Als ze Emily's relatie met Sue vergelijkt, zegt Hailee: "Als ze bij Sue is, hebben ze een diepe, diepe liefde en begrip voor elkaar. Het is zo mooi en het wordt heel ingewikkeld als Sue haar zus wordt. schoonouders…"

"De liefde die ze voor elkaar hebben, neemt nooit, nooit af." de acteur onthuld.

Wiz Khalifa is een enorme fan van de show

Dickinson gebruikt informatie over de dichter die al bestaat, maar neemt creatieve vrijheid om het grootste deel van zijn excentrieke verhaallijn uit te werken. De poëzie van Emily Dickinson is een drijvende kracht achter de serie en zoals Hailee zegt, is het resultaat "een zeer wilde, opwindende komedie uit de periode die veel te bieden heeft."

Terwijl ze een van haar favoriete delen van de serie deelt, zegt Hailee dat dit de scène was met Wiz Khalifa! Zijn karakter is de personificatie van de dood, een centraal thema dat aanwezig is in het meeste werk van de dichter.

De acteur deelde haar opwinding toen ze hoorde dat Wiz Khalifa een fan was van de show.

"[Hij] wilde terugkomen en wat meer doen, dus je ziet een beetje meer van de dood in seizoen 2 … op een nieuwe en andere manier dan seizoen 1 met een andere gast in de koets, " plaagde ze het nieuwe seizoen.

Aanbevolen: