De maker van 'Bling Empire' gaf dit verrassende detail over de cast

Inhoudsopgave:

De maker van 'Bling Empire' gaf dit verrassende detail over de cast
De maker van 'Bling Empire' gaf dit verrassende detail over de cast
Anonim

Zelfs voordat 'Bling Empire' Netflix bereikte, schreeuwden fans om meer over de cast-line-up en wat de show zou inhouden. Na jarenlang de Kardashians te hebben zien pronken met hun levensstijl, waren fans helemaal klaar voor een op Azië gerichte show die castleden met verschillende achtergronden samenbracht. Het resultaat is natuurlijk een binge-tv met een altijd interessante cast van miljonairs uit Los Angeles (op zijn minst; sommigen zouden miljardairs zijn) die dingen doen die rijke mensen doen.

Maar het blijkt dat er iets meer achter de ontwikkeling van de show zit dan iemand oorspronkelijk liet blijken.

Hoe werd de realityserie 'Bling Empire' gecast?

De belangrijkste vraag over 'Bling Empire' was hoe het precies werd gegoten. Toen vroege castlijsten begonnen te circuleren, herkenden fans niet noodzakelijk de namen van de mensen aan de top. Ze hebben echter allemaal sociale media-accounts, waardoor het opsporen van informatie niet al te moeilijk was. Wat lastig was, was erachter te komen hoe de castleden werden gerekruteerd en hoe hun verhaallijnen bij elkaar kwamen.

Het punt is dat niemand het proces wilde onthullen of hoe de showrunners precies hun miljonairs en moguls voor de serie vonden. Er was ook het feit dat Kevin Kreider, de minst rijke van de hele cast, op de een of andere manier in de mix terechtkwam.

Hoewel wordt aangenomen dat zijn vermogen de afgelopen maanden enorm is gegroeid, was Kevin een onwaarschijnlijke toevoeging aan de cast van 'Bling Empire'. Of tenminste, dat nam iedereen aan. Maar het blijkt dat er meer achter het verhaal zit.

De cast van 'Bling Empire' deed meerdere keren auditie

Hoewel de meeste castleden van de show zwijgen over de serie, behalve om aanbevelingen voor Netflix op sociale media te plaatsen, hebben sommigen lossere lippen dan anderen. In een interview onthulde Andrew Gray dat de castleden meerdere - bijna buitensporige - castingrondes hebben doorgemaakt.

Gray verklaarde dat ze een "ensemblecast" waren, die vijf tot acht castingrondes doormaakten om de selectie af te ronden.

Bovendien verklaarde Gray dat hij en Kelly, met wie hij op dat moment aan het daten was, niemand echt kenden; ze ontmoetten Kane toen de audities begonnen, dus kenden hem het beste. Maar alle anderen? Ze groeiden allemaal naar elkaar toe tijdens het auditieproces en kregen een band toen ze begonnen te filmen.

Hoe hebben showrunners de serie gepland?

Sinds het blijkt dat Andrew Gray de bonen heeft gemorst over de cast als "ensemble" versus een natuurlijke groep uber-rijke vrienden, is er duidelijk veel meer te ontdekken over de bedoeling van de showrunners met de serie. Het is duidelijk dat de uitvoerend producent van de serie, Jeff Jenkins, vanaf het begin een plan in gedachten had. Maar wat was het precies?

In een interview met Oprah Mag gaf Jeff Jenkins toe dat hij 'net als elke andere reality-tv-producent in de stad' onmiddellijk een realityserie wilde lanceren in de trant van 'Crazy Rich Asians'. Collega-showrunner Brandon Panaligan merkte op dat hij mee wilde doen aan het project omdat hij "mensen wilde laten zien die op [zijn] familie lijken." Met dat spelplan in gedachten ging de bemanning aan de slag.

Hier wordt het echter ingewikkeld.

Ondanks wat Andrew Gray zei, verklaarde Panaligan letterlijk dat "we onze camera's naar een wereld brachten die er al was, met rivaliteit, vriendschappen en loyaliteit die al bestonden." Gebaseerd op Andrew's account, is dat helemaal niet waar. Behalve Kevin Kreider; De minst verdienende ster van de show was de 'iedereen', merkte Jenkins op, en was een nieuwe vriend van Kelly, dus leerde de groep op die manier kennen.

Toch laat het verhaal het klinken alsof iedereen een buddy-buddy was voordat het filmen begon, wat blijkbaar niet waar is. Zelfs Oprah Mag beschreef de show door te zeggen dat het "zich afspeelde in een losse vriendengroep". Hoe los precies? Losjes als in, niemand kende elkaar voordat ze auditie deden, toch?

De showrunners weten niet hoe het zal eindigen

In een andere onthulling ging Jenkins in op de mogelijke liefdesdriehoek tussen Kelly-Andrew-Kevin; het eerste seizoen eindigde met een flirterige uitwisseling tussen vrienden Kelly en Kevin, en Kelly heeft het blijkbaar uitgemaakt met Andrew begin 2021. Speculerend over de liefdesdriehoek, zei Jenkins: "Ik ben net zo geïnteresseerd als de volgende persoon om erachter te komen hoe het eindigt."

Dat weetje laat het klinken alsof de show niet alleen niet gescript is, maar dat de showrunners een willekeurige groep mensen bij elkaar hebben gegooid om te zien wat er zou gebeuren.

Op basis van het verhaal van Andrew lijkt het er natuurlijk op dat het lange auditieproces bedoeld was om erachter te komen wie goed samenwerkte en als enigszins geloofwaardige vrienden zou kunnen verschijnen als onderdeel van de 'Bling Empire'-cast. Toch voelen veel fans zich waarschijnlijk een beetje geïrriteerd door het hele uitgangspunt. Maar dat zal hen er natuurlijk niet van weerhouden om af te stemmen op seizoen twee!

Aanbevolen: