Dit is wat er met Britney Spears is gebeurd sinds haar verklaring van de rechtbank openbaar werd

Inhoudsopgave:

Dit is wat er met Britney Spears is gebeurd sinds haar verklaring van de rechtbank openbaar werd
Dit is wat er met Britney Spears is gebeurd sinds haar verklaring van de rechtbank openbaar werd
Anonim

Gedurende bijna de helft van haar wereldberoemde carrière heeft Britney Spears haar leven en alle rijkdom die ze tijdens haar legendarische carrière heeft vergaard, niet volledig onder controle gehad. Twee jaar na een reeks veelbesproken publieke storingen in 2006, stond de zangeres van "Womanizer" voor het dieptepunt van haar leven. Destijds was ze net gescheiden van Kevin Federline, had ze de paparazzi aangevallen met een paraplu, haar hoofd kaalgeschoren en de voogdij over haar twee zonen verloren.

Daarna vroeg haar vader, Jamie Spears, een tijdelijke voogdij aan om hem de macht te geven over haar fortuin en vrijheid van $60 miljoen. Vorige maand, nadat ze eerder de wereld had verteld dat het prima met haar gaat, werd Britney's rechtbankverklaring uitgelekt naar het publiek. Ze vertelde over alle schrijnende ervaringen, inclusief hoe ze niet nog een kind mocht krijgen of trouwen. Er is veel gebeurd sinds de explosieve hoorzitting openbaar werd.

10 Reisde naar Maui en confronteerde Paparazzi

Britney Spears en de paps hebben al jaren ruzie. Onlangs, nadat de hoorzitting openbaar was geworden, reisde ze met haar vriend, Sam Asghari, naar Maui en confronteerde ze foto's die haar rust verstoorden.

"Dus hier in Maui zijn is nu behoorlijk gek… de paps weten waar ik ben en het is echt niet leuk!!!! ging naar Instagram. "Het is onbeleefd en gemeen dus paps vriendelijk FK YOU AND FK OFF."

9 Haar door de rechtbank benoemde advocaat heeft ontslag genomen uit het conservatorium

Na meer dan een decennium nam Samuel D. Ingham III, de door de rechtbank aangestelde advocaat van Spears, ontslag uit het onrustige conservatorium. Variety meldde dat de advocaat het Hooggerechtshof van Los Angeles had verzocht hem van zijn taken te ontheffen.

Vorig jaar had Ingham namens de zangeres ook een rechtszaak aangespannen en de rechtbank verzocht haar vader uit het conservatorium te verwijderen, maar de rechter sloot de eis af.

8 Haar zus, Jamie Lynn, brak haar stilte

Na jaren van stilte heeft Jamie Lynn Spears, de zus van Britney, ook haar stilzwijgen over de juridische strijd verbroken. Ze ging naar Instagram-verhaal en zei dat ze "zo trots op haar is omdat ze haar stem gebruikt."

"Ik ben zo trots op haar dat ze om nieuwe raadsman heeft gevraagd, zoals ik haar vele jaren geleden heb gezegd te doen," voegde ze eraan toe. "Ik ben niet mijn familie, ik ben mijn eigen persoon. Ik spreek voor mezelf."

"De enige reden waarom ik dat niet eerder heb gedaan, is omdat ik het gevoel had dat totdat mijn zus voor zichzelf kon spreken en kon zeggen wat ze voelde dat ze in het openbaar moest zeggen, het niet mijn plaats was, en het was niet de het juiste was om te doen, " legde ze uit waarom ze erover had gezwegen.

7 Rechter wees haar verzoek om haar vader van het conservatorium te verwijderen af

Voor zijn ontslag diende Ingham nog een verzoek in om Spears' vader uit het conservatorium te verwijderen, waarbij hij zei dat zijn cliënt 'bang was voor haar vader'. Helaas wees de rechter het verzoek opnieuw af.

"Het verzoek van de curator om James P. Spears onmiddellijk te schorsen na de benoeming van Bessemer Trust Company of California als enige curator van de nalatenschap wordt zonder voorbehoud afgewezen", staat in de gerechtelijke documenten.

6 beroemdheden overspoelden de zanger met hun steun

Sinds het nieuws bekend werd, hebben veel celebs Spears uitgestort met hun steun, waaronder Madonna, Justin Timberlake en meer.

"Geef deze vrouw haar leven terug", zei het "Material Girl" op Instagram, terwijl ze een tanktop schudde met de naam van Spears erop. "De slavernij is al zo lang geleden afgeschaft! Dood aan het hebzuchtige patriarchaat dat vrouwen dit al eeuwenlang aandoet. Dit is een schending van de mensenrechten!"

5 Haar oude manager heeft ontslag genomen

Spears' oude manager, Larry Rudolph, is na 25 jaar ook teruggetreden uit zijn functie. Volgens hem is het "meer dan twee en een half jaar" geleden dat de twee met elkaar hadden gecommuniceerd.

"Ik ben al tweederde van haar leven bij haar. Ik kijk naar haar bijna alsof ik naar mijn eigen dochter kijk", vertelde hij Variety in 2019, nadat de zangeres had gezegd dat ze niet zou doorgaan met optreden in haar residentie in Las Vegas. "Het is heel emotioneel voor mij… en heel ruw. Persoonlijk wil ik dat ze een vredige, gelukkige plek vindt - wat dat ook voor haar betekent. Het gaat niet meer om een carrière - het gaat om het leven."

4 Een naamloze ex sprak ook tegen het lastige conservatorium

Een niet nader genoemde ex, die anoniem wilde blijven uit angst voor vergelding door de familie van Spears, heeft zijn stilzwijgen verbroken. Hij vertelde The Post dat Spears, gedurende de tijd dat ze samen waren, haar advocaat zou vragen om het conservatorium te beëindigen, maar ze zou altijd met lege handen terugkomen.

"Ingham gebruikte het woord 'formeel'. Wat betekent dat zelfs als iemand je vier keer per week belt met de vraag: 'Hoe maak ik hier een einde aan?' … Ik hoop dat ze hen hiervoor aanklaagt. Ik zal getuigen als het zover komt, "zei hij.

3 Ze wil naar verluidt met pensioen

Na haar explosieve verklaring van de rechtbank wil Spears naar verluidt met pensioen gaan, althans dat is wat haar oude manager heeft bevestigd.

"Eerder vandaag werd ik me ervan bewust dat Britney haar voornemen had uitgesproken om officieel met pensioen te gaan. Als haar manager geloof ik dat het in het belang van Britney is om ontslag te nemen uit haar team, aangezien mijn professionele diensten niet langer nodig zijn, " luidt zijn verklaring.

2 Haar moeder brak haar stilte

Spears' moeder, Lynne, heeft zich ook uitgesproken tegen het misbruiksysteem van conservatorschap. De 66-jarige, die in 2002 van Britneys vader scheidde, zei dat ze een "zeer bezorgde moeder" is nadat de 30 minuten durende verklaring van Spears openbaar werd gemaakt. Ze diende eerder bezwaar in tegen $ 890, 000 aan honoraria die werden gerapporteerd door het team van advocaten van haar ex-man, en beweerde dat het bedrijf niet "te goeder trouw heeft gepresteerd in het voordeel" van de zangeres.

1 Een verontrustende video op het podium van haar dook online weer op

Onlangs is online een oude video opgedoken waarin Britney haar fans vertelde dat ze 38,9 graden koorts had op het podium. Tijdens haar Piece of Me-show in het Borgata Event Center in Atlantic City, gedateerd 19 juli 2018, vertelde ze het publiek dat ze "op het punt staat flauw te vallen" en dat ze "ziek" is.

Deze schrijnende video drijft de zorgen van fans nog verder en wordt door velen beschouwd als meer bewijs dat haar voogdijschap meer een slavernij dan bescherming voor haar is.

Aanbevolen: