James Corden redt zijn gezicht nadat 'BTS'-lid Namjoon hem uitriep voor het boos maken van hun fans

Inhoudsopgave:

James Corden redt zijn gezicht nadat 'BTS'-lid Namjoon hem uitriep voor het boos maken van hun fans
James Corden redt zijn gezicht nadat 'BTS'-lid Namjoon hem uitriep voor het boos maken van hun fans
Anonim

Niet veel mensen houden van James Corden, en elke actie van de presentator van de talkshow is erin geslaagd een deel van het internet te frustreren. Eerder deze maand ondertekenden 90.000 mensen een petitie om hem weg te houden van de Wicked-film, en Corden had niet eens iets gezegd.

Maar onlangs, toen de presentator een grap maakte over de Zuid-Koreaanse jongensband BTS en dat hun fanbase een stel '15-jarige meisjes' was, kreeg hij te maken met enorme haat van hen. Toen de K-popsterren Corden bezochten tijdens zijn talkshow op 23 november, riep Namjoon, ook wel bekend als Rap Monster, subtiel Corden op voor zijn opmerkingen en vroeg hem hoe het met hem ging nadat hij in "heet water" was geweest met ARMYS (de BTS-fandom).

Fan of hater?

"James, hoe gaat het met je? Je bent in heet water geweest met ARMYS. Alles goed met je?" vroeg een zelfvoldane Namjoon. Het publiek in de studio barstte in gejuich en gelach uit, terwijl een beschaamde James Corden zijn gezicht verborg.

Corden bracht de rest van het publiek snel op de hoogte en vertelde over het evenement. "We hebben twee grappen gemaakt waarvan ik dacht dat ze op geen enkele manier beledigend waren voor iemand." Hij vervolgde: "En we zeiden dat dit was waar ik denk dat het verkeerd was, we zeiden dat je fans 15-jarige meisjes waren."

De gastheer probeerde vervolgens zijn gezicht te redden door zijn status als enorme BTS-fan te bewijzen. "Het is natuurlijk niet waar, want ik ben 43 jaar oud en ik beschouw mezelf als een van de grootste BTS-fans op aarde."

Corden bleef uitleggen dat hij doodsbedreigingen ontving vanwege zijn opmerkingen, die volgens hem zeer 'extreme' reacties waren op zijn 'twee onschuldige grappen'.

James verdedigde zijn opmerkingen verder en onthulde dat de BTS-fandom zijn favoriet in de wereld was, omdat ze gepassioneerd waren en een "echte kracht voor het goede" omdat ze in het verleden goede doelen hadden gesteund. Corden "genoot" er niet van om BTS-fans "overstuur" te maken.

Op zijn antwoord glimlachte RM en voegde eraan toe: "James, het is oké, we stellen je excuses op prijs. We wilden gewoon de lucht klaren." De rapper stak toen zijn hand uit naar James, en alles was goed tussen de twee.

BTS-fans hebben een velddag gehad op Twitter en kunnen nauwelijks geloven dat de rapper besloot James Corden op zijn eigen show te roosteren en zei dat de band zijn verontschuldiging "waardeert" in plaats van deze te accepteren.

Aanbevolen: