Dit is wat Dixie D'Amelio ertoe bracht Ariana Grande 'A Queen' te noemen

Inhoudsopgave:

Dit is wat Dixie D'Amelio ertoe bracht Ariana Grande 'A Queen' te noemen
Dit is wat Dixie D'Amelio ertoe bracht Ariana Grande 'A Queen' te noemen
Anonim

Traditioneel gesproken waren er maar zo veel manieren waarop mensen beroemd konden worden. De meeste beroemdheden van de oude school waren bijvoorbeeld acteurs, muzikanten, atleten, komieken, auteurs of politici. Tegenwoordig lijken er echter zoveel verschillende manieren te zijn waarop iemand beroemd kan worden dat het een roekeloze taak zou zijn om ze hier allemaal op te sommen.

Tik Tok is de afgelopen jaren waanzinnig populair geworden. De app is bijvoorbeeld zo geliefd dat sommige van de mensen die er de meeste grip op hebben gekregen, internationaal beroemd zijn geworden. Bovendien hebben veel sterren die geliefd werden lang voordat Tik Tok zelfs in ontwikkeling was, de populariteit ervan erkend en zich bij de app aangesloten, waaronder de Kardashian-zussen.

Van alle mensen die beroemd zijn geworden door Tik Tok, zou men kunnen stellen dat Charli en Dixie D'Amelio de meest succesvolle van allemaal zijn. Terwijl ze genieten van de buit van roem, hebben ze nog steeds de tijd om de lof te zingen van degenen die hen voorgingen. Zo maakte Dixie D'Amelio in 2020 van de gelegenheid gebruik om Ariana Grande op een voetstuk te plaatsen tijdens een interview.

Tik Tok Sisters

Na meer dan een decennium te hebben getraind in dans, werd Charli D'Amelio zich bewust van de app Tik Tok en besloot ze regelmatig video's van haar vaardigheden te posten. Zo'n soepele danseres dat ze veel van de aandacht van de wereld begon te trekken, op een gegeven moment slaagde Charli er zelfs in om de meest gevolgde persoon in heel Tik Tok te worden. Nadat ze had gezien hoeveel succes haar zus genoot, nam Dixie D'Amelio de verstandige beslissing om een eigen account aan te maken en ze werd vrijwel meteen ook een hit op Tik Tok.

In de jaren sinds Charli en Dixie D'Amelio voor het eerst beroemd werden, hebben ze hun kansen optimaal benut. Dixie D'Amelio heeft bijvoorbeeld op dit moment twee succesvolle nummers uitgebracht, "Be Happy" en "Naughty List", waarvan Liam Payne als gastartiest te horen was. Verder speelde Dixie in de Brat TV-serie Attaway General.

Hoewel Dixie D'Amelio ondanks haar jonge leeftijd al ontzettend veel heeft bereikt, is haar jongere zus Charli nog succesvoller. Als bewijs hiervan hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat ze was opgenomen in de ABC-special, The Disney Family Singalong. Bovendien meldde Forbes eind 2020 dat Charli op dat moment de op één na best verdienende Tik Tok-ster ter wereld was.

Ariana's verklaring

Als de meeste mensen in de toekomst terugkijken op het jaar 2020, zal de belangrijkste kwestie van de dag ongetwijfeld de COVID-19-pandemie zijn en de inspanningen om mensen ervoor te beschermen. Het hele jaar door waren er veel oproepen aan mensen om te hurken, thuis te blijven en afstand te nemen van de meerderheid van de mensen in hun leven.

Met zoveel mensen die hun sociale leven opofferden om de verspreiding van COVID-19 te vertragen, was er veel verontwaardiging wanneer werd onthuld dat bepaalde sterren doorgingen met feesten met hun vrienden. Natuurlijk waren sommige sterren bereid om thuis te blijven om mensen te beschermen en sommigen van hen gebruikten hun platform om hun leeftijdsgenoten te roepen, waaronder Ariana Grande.

Tijdens een optreden in oktober 2020 in de Zach Sang Show, nam Ariana Grande geen blad voor de mond als het ging om sociale media-sterren die roekeloos waren. “Hadden we niet gewoon nog een paar weken thuis kunnen blijven? … Moesten we echt allemaal zo erg naar de f-king Saddle Ranch gaan, alsof we niet hadden kunnen wachten tot de dodelijke pandemie voorbij was?” Moesten we echt allemaal onze cowgirl-laarzen aantrekken en zo slecht op een mechanische stier rijden? We hebben die Instagram-post zo hard nodig?”

Dixie's Lof

Nadat Ariana Grande mensen had opgeroepen om te feesten tijdens de COVID-19-pandemie, wachtten de meeste mensen tot verschillende Tik Tok-sterren zouden reageren. Er waren tenslotte verschillende gevallen waarin beroemde Tik Tok-gebruikers roekeloos waren tijdens de pandemie. Gelukkig duurde het niet lang voordat een aantal Tik Tok-sterren op de verklaring van Grande wogen.

Toen Forbes hun eerder genoemde artikel over de best verdienende Tik Tok-sterren samenstelde, stond Addison Rae bovenaan hun lijst. Beroemd genoeg om vrienden te zijn met Kourtney Kardashian, heeft Rae soms gediend als een de facto vertegenwoordiger van Tik Tok-sterren in het algemeen. Met dat in gedachten is het logisch dat haar werd gevraagd naar de verklaring van Grande, en van wat Rae zei, is ze het volledig eens met Ariana. “Ik denk dat het eerlijk is. Ik ben absoluut niet gegaan … omdat ik veel heb gesport en me ook voorbereid op mijn film.”

Tijdens een interview in november 2020 met het YouTube-kanaal Pap Galore werd Dixie D'amelio ook gevraagd naar de verklaring van Ariana Grande en prees ze de zangeres. "Ze heeft gelijk, ze heeft gelijk." Na te hebben gereageerd op wat Grande te zeggen had, noemde Dixie Ariana "een koningin" van wie ze "houdt".

Aanbevolen: