Cher gaat undercover, verrast koppel door om hun foto te vragen

Inhoudsopgave:

Cher gaat undercover, verrast koppel door om hun foto te vragen
Cher gaat undercover, verrast koppel door om hun foto te vragen
Anonim

Cher heeft de dag van een willekeurig stel gemaakt met een onverwacht gebaar… terwijl hij undercover was.

De megaster is naar Twitter gegaan om het verhaal te onthullen over hoe ze een stel stopte nadat ze naar de bioscoop waren gegaan, puur om een foto van hen te maken. Behalve dat ze haar ware identiteit niet onthulde en een gezichtsmasker droeg, in overeenstemming met de huidige COVID-19-veiligheidsmaatregelen.

Cher verrast koppel door hun foto op Twitter te plaatsen

De zangeres deelde de foto van een stel dat er elegant uitziet in hun zwarte outfits. Op de foto lacht de vrouw en houdt ze een bos witte en rode rozen vast. Cher legde uit dat ze hen benaderde nadat ze naar de bioscoop was geweest.

"Toen we uit de film kwamen, zag ik een prachtig stel. Hij nam een foto van haar… Ze had bloemen, zei ik… mag ik je foto maken…." de singe twitterde op 14 december.

"Ik had mijn masker op zodat ze niet wisten wie ik was. MISSCHIEN gewoon een gekke vrouw.. DIE MIJ," onthulde ze, en het is veilig om te zeggen dat het paar een nogal vertraagde schok had.

Dankzij de kracht van Twitter kon het stel uit Houston zichzelf in de snap herkennen. Syndie en Teheran -- het mooie paar -- gaven publiekelijk commentaar op hun gelukkige ontmoeting met de 'Believe'-zanger en zeiden dat ze Syndie's verjaardag vierden toen ze werden benaderd door de incognito-ster.

"Omg! Dat ben ik, en het was mijn verjaardag! Wauw! Ik kan het niet geloven!" Syndie schreef op Twitter.

"Wauw! Dus we hebben CHER echt ontmoet! Deze nacht zal zeker voor altijd herinnerd worden," antwoordde Trevor.

"Konden we maar 'de tijd terugdraaien'", grapte Syndie, verwijzend naar een van Cher's beroemdste nummers. We zien wat je daar deed, Syndie.

Cher ging naar 'West Side Story' en vond het geweldig

In een eerdere tweet zei Cher dat ze naar de bioscoop was geweest om 'West Side Story' te zien op de avond dat de heilzame ontmoeting plaatsvond. De zanger feliciteerde acteerlegende Rita Moreno, die zowel in 1961 als in 2021 in de verfilmingen van de Broadway-musical te zien was.

"Net West Side Story gezien. Cast is geweldig …. Rita Moreno brak mijn hart … HAAR [glanzende ster-emoji] SCHIJNT NOG STEEDS, " tweette Cher.

Geregisseerd door Steven Spielberg, de nieuwe 'West Side Story' sterren Rachel Zegler in de rol van María en Moreno in die van nieuw personage Valentina. Moreno speelde Anita in de 1961-versie, een rol die naar 'The Prom'-actrice Ariana DeBose is gegaan in de laatste aanpassing.

Aanbevolen: