Tristan Thompson zou Khloé Kardashian hebben bedrogen op deze speciale dag

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson zou Khloé Kardashian hebben bedrogen op deze speciale dag
Tristan Thompson zou Khloé Kardashian hebben bedrogen op deze speciale dag
Anonim

Na jaren van vreemdgaanschandalen, nam Khloé Kardashian publiekelijk haar baby-papa Tristan Thompson terug. Het paar isoleerde samen met hun dochter True, 3, tijdens het hoogtepunt van de COVID-pandemie. Om zijn 30e verjaardag te vieren, deelde de realityster een foto van zichzelf met Thompson en True.

Khloe, 37, onderschrift van de afbeelding: "Degenen die bedoeld zijn om te zijn, zijn degenen die alles doormaken dat is ontworpen om ze uit elkaar te halen en ze komen er nog sterker uit dan voorheen. Bedankt voor het tonen me alles wat je zei dat je zou doen. Voor de vader die je bent. Voor de beste vriend die ik in je heb."

The Good American-oprichter voegde toe: "Ik ben dankbaar dat ik absoluut niets met je kan doen en het voelt als alles. Ik hoop dat je vandaag en elke dag weet hoe geliefd je bent door mij en zovelen. Gefeliciteerd met je verjaardag TT ! Welkom bij 30! Ik kan niet wachten op alle herinneringen. Dit is wanneer het leven net goed begint te worden!"

Tristan Thompsons vermeende baby-mama zegt dat ze samen sliepen op zijn verjaardag

Khloe Kardashian met baby Maralee Nichols en baby True met Tristan Thompson
Khloe Kardashian met baby Maralee Nichols en baby True met Tristan Thompson

Tristan Thompson is momenteel verwikkeld in een bittere vaderschapsstrijd met een vrouw genaamd Maralee Nichols. Ze beweert dat Thompson de vader is van haar pasgeboren zoon. Nichols heeft in gerechtelijke documenten verklaard dat ze seksuele relaties had met Thompson op zijn verjaardag. Op dezelfde dag schreef Kardashian een stralend eerbetoon aan haar vriend.

Nichols beweert dat Thompson haar destijds vertelde dat hij 'geen seksuele relatie had met iemand anders'.

"Tristan en ik communiceerden dagelijks en spraken aan de telefoon. We zouden elkaar meerdere keren per maand zien", zegt de nieuwe moeder in juridische documenten. Nichols beweert dat ze de sportster voor het eerst ontmoette op een feest bij hem thuis in Encino, Californië in 2020. Ze beweert dat hij haar heeft uitgenodigd om hem te zien met Kerstmis, Nieuwjaar en zijn verjaardag in maart.

Nichols beweerde dat Thompson een SOA had

Maralee Nichols kijkt over haar schouder en Tristan Thompson in basketbalshirt
Maralee Nichols kijkt over haar schouder en Tristan Thompson in basketbalshirt

Nichols beweert eerder deze maand te zijn bevallen van de zoon van Thompson. Blogsite Gossip Of The City deelde een screenshot van het juridische transcript in de lopende rechtszaak op Twitter.

"Er is contact met mij opgenomen door een bron die bevestigt dat ik moet worden gecontroleerd omdat bij indiener (Thompson) de diagnose herpes is gesteld", luidt een direct citaat uit de aanvraag ingediend bij het LA County Superior Court.

Tristan Thompson Khloe Kardashian
Tristan Thompson Khloe Kardashian

Het fitnessmodel gaf haar eerste verklaring aan zowel E! News en UsWeekly zeiden vrijdag dat ze "al het mogelijke" deed om tijdens haar zwangerschap geen aandacht op zichzelf te vestigen. Ze beweert dat haar enige doel nu is om "[hun] zoon op te voeden in een veilige, gezonde, liefdevolle en privé-omgeving."

Thompson kreeg onlangs een tegenslag in de lopende vaderschapszaak. Een rechter verwierp zijn poging om de zaak te laten uitvoeren in Houston, Texas, waar de conceptie zou hebben plaatsgevonden. Er is ook gemeld dat Thompson wilde dat de zaak daar behandeld zou worden omdat hij minimale kinderbijslag zou moeten betalen.

Aanbevolen: