Camila Cabello kondigt social media detox aan

Inhoudsopgave:

Camila Cabello kondigt social media detox aan
Camila Cabello kondigt social media detox aan
Anonim

Verwacht deze week geen nieuwe berichten van Camila Cabello, want de zangeres stopt ermee op sociale media, althans voor een tijdje. De Cubaans-Amerikaanse entertainer, en voormalig vriendin van Ariana Grande, kondigde aan dat ze tot het nieuwe jaar een ‘social media detox’ zou nemen voor haar 59 miljoen Instagram-volgers.

Camila Cabello heeft een druk jaar gehad met acteren en reizen

De 24-jarige postte: "Ik ga tot het nieuwe jaar op een kleine sociale media-detox!!!!" Ze legde vervolgens haar reden uit waarom: "Ik wil deze week gewoon wat minder tijd op mijn telefoon doorbrengen x hou van jullie", op zondagavond.

Hoewel ze geen specifieke reden voor de pauze noemde, lijkt het alsof ze gewoon wat tijd met haar familie wil doorbrengen.

De zangeres uit Havana heeft een druk jaar achter de rug. Ze speelde in de musical Cinderella en bracht de eerste single uit van haar aankomende derde album Familia.

En hoewel het voormalige lid van Fifth Harmony het ongetwijfeld druk had met het vieren van de feestdagen, werd ze ook gevraagd om op te treden in het Witte Huis. Tijdens de PBS-special In Performance at the White House: Spirit of the Season voerde Cabello een mariachi-vertolking uit van I'll Be Home for Christmas. Tijdens de voorstelling, die op 21 december werd uitgezonden, werd ze vergezeld door haar vader Alejandro.

Ze zegt dat ze het nummer koos omdat ze zich kon vinden in de tekst en vertelde PBS dat ze het grootste deel van het jaar op reis was en ernaar uitkeek om tijdens de vakantie tijd met haar familie door te brengen.

"Mijn moeder is een Cubaanse immigrant, mijn vader emigreerde naar de Verenigde Staten vanuit Mexico en werd onlangs ook staatsburger", zei Cabello in een video die onlangs werd gedeeld met E! Nieuws. "Het feit dat ik in staat ben om hulde te brengen aan mijn erfgoed en Latino's te vertegenwoordigen en dat mijn vader dit moment met mij deelt, is een beetje een gek moment."

“Het feit dat we een immigrantenfamilie zijn en we zijn in het Witte Huis, is echt speciaal en echt cool,” voegde ze eraan toe.

De verhuizing komt na haar high profile split van Shawn Mendes

Een persoon die niet thuis zal zijn voor Kerstmis met Cabello is Shawn Mendes. Het stel kondigde iets meer dan een maand geleden hun scheiding aan na twee jaar daten.

Het duo kondigde hun scheiding aan met een gezamenlijke verklaring op sociale media: "Hey jongens, we hebben besloten om onze romantische relatie te beëindigen, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit." Maar later werd onthuld dat Mendes dacht dat de relatie muf was geworden en op zoek was om verder te gaan en dat Cabello 'erg overstuur was over de splitsing'.

Camila laat de splitsing haar niet afremmen, en binnenkort gaat ze voor het eerst in twee jaar op tournee als voorprogramma van Coldplay op een Latijns-Amerikaanse tournee.

Aanbevolen: