Hier is hoe kindster Erik Per Sullivan van 'Malcolm In The Middle' naar Hollywood verdween

Inhoudsopgave:

Hier is hoe kindster Erik Per Sullivan van 'Malcolm In The Middle' naar Hollywood verdween
Hier is hoe kindster Erik Per Sullivan van 'Malcolm In The Middle' naar Hollywood verdween
Anonim

Erik Per Sullivan is vooral bekend door het spelen van de rol van Dewey, een van de jongere broers in de FOX TV-show, Malcolm in the Middle (met Frankie Muniz en Bryan Cranston), die vijftien jaar geleden uit de lucht ging. De show liep van 2000 tot 2006 en domineerde de televisie met zijn grappige cast en lessen over familiewaarden. In dezelfde tijd speelde Sullivan in andere rollen, zoals Christmas With The Kranks, Joe Dirt, Finding Nemo en meer. Hij leek een veelbelovende acteercarrière voor de boeg te hebben. Zijn laatste acteerkrediet was echter in 2010.

Maar net als veel andere kindsterren, zoals Angus T. Jones en Amanda Bynes, is Erik Per Sullivan van de lijst verdwenen, niet geacteerd en eigenlijk verdwenen uit Hollywood.

Wat is er met de acteur gebeurd waardoor hij stopte met acteren? Dit is hoe Eric Per Sullivan van een Malcolm in the Middle-ster veranderde in Hollywood.

8 Zijn rol in 'Malcolm In The Middle'

Sullivan speelde de jongste broer, Dewey, in de show, tot de finale van seizoen vier toen de moeder, Lois, het leven schonk aan haar vijfde zoon, Jamie. Dewey was soms excentriek en grillig, omdat hij 5 jaar jonger was dan zijn volgende oudste broer, Malcolm. Kijkers zagen hem voor het eerst als een zesjarige in de eerste klas en tegen het einde van de serie zat Dewey op de middelbare school en was hij 12 jaar oud.

7 Erik Per Sullivan's acteercredits

Hoewel Malcolm in the Middle zijn bekendste rol was, speelde Sullivan als kind in veel andere producties. Zijn eerste rol was niet genoemd in Armageddon (1998). Zijn doorbraakrol was in The Cider House Rules (1999) en daarna natuurlijk in Malcolm. Van daaruit speelde Sullivan Spike Frohmeyer in Christmas With The Kranks, Sheldon het zeepaardje, Finding Nemo en andere opmerkelijke rollen. Zijn laatste film was in 2010, waar hij een personage genaamd Timmy speelde in de actiefilm Twelve.

6 Awards die hij heeft gewonnen

Als onderdeel van een van de meest populaire shows van de jaren 2000, is het geen verrassing dat Sullivan is genomineerd voor en meerdere prijzen heeft gewonnen. In 2000 won hij de Young Stars Award voor Best Young Ensemble Cast: Television voor Malcolm in the Middle en werd hij genomineerd voor meerdere Teen Choice Awards en Young Artist Awards. De enige andere die hij won, was de jonge artiest in 2003 voor het beste ensemble in een tv-serie (komedie of drama).

5 Waarom Erik Per Sullivan stopte met acteren

Er is echt geen definitieve reden waarom Sullian stopte met acteren. Misschien wilde hij gewoon een normaal leven leiden, aangezien het grootste deel van zijn jeugd in beslag werd genomen door film- en tv-rollen. Hij wil gewoon een heel privé leven lijken te leiden. Sullivan heeft ook piano en altsaxofoon gestudeerd, samen met taekwondo, dus hij houdt het behoorlijk druk met die activiteiten.

4 Zijn leven na het acteren

Nadat hij zijn leven in Hollywood had opgegeven, ging Sullivan in 2009 naar de University of Southern California en naar het KD College voor acteerlessen. Het is echter onduidelijk wat hij aan het USC heeft gestudeerd. Zijn tegenspeler Malcolm in the Middle, Frankie Muniz, twitterde in 2009 dat hij naar de universiteit ging en dat ze elkaar onlangs hadden gesproken.

3 Het huidige vermogen van Erik Per Sullivan

Volgens Celebrity Net Worth wordt het vermogen van Sullivan geschat op ongeveer $ 3 miljoen in 2021, vergeleken met zijn co-sterren Muniz en Cranston, die meer dan $ 30 miljoen verdienen, is zijn vermogen dramatisch gedaald. Hij heeft het grootste deel van zijn geld verdiend met acteerrollen en zijn restanten van Malcolm in the Middle.

2 Waar is Erik Per Sullivan vandaag?

Er is niet veel bekend over waar de 30-jarige nu is. Hij lijkt echter vrijgezel te zijn en plaatst van tijd tot tijd throwback-foto's op Instagram. Sullivan lijkt gewoon een normaal leven te leiden. Fans missen hem echter op hun schermen en zouden graag zien dat hij terugkeert voor een Malcolm in the Middle-reünie of voor acteren in het algemeen.

1 Fans praten nog steeds over zijn erfenis als Dewey

Zelfs na 15 jaar blijft Malcom in the Middle een trending topic in de popcultuur, en de rol van Erik Per Sullivan als Dewey staat nog steeds hoog op de radar van veel mensen. Op Twitter vergelijken gebruikers zichzelf met zijn eigenzinnige en zorgeloze persoonlijkheid, ze halen herinneringen op aan hoe het leven was toen hij onze schermen sierde en ze verlangen naar meer van Erik Per Sullivan en Dewey.

Aanbevolen: