Dit is wat 'Deadpool'-ster Gina Carano echt denkt over stripfilms

Inhoudsopgave:

Dit is wat 'Deadpool'-ster Gina Carano echt denkt over stripfilms
Dit is wat 'Deadpool'-ster Gina Carano echt denkt over stripfilms
Anonim

De afgelopen decennia hebben filmstudio's een fortuin verdiend met het uitbrengen van stripfilms. Het Marvel Cinematic Universe is zelfs zo'n enorme kracht geworden dat het nu de meest winstgevende filmfranchise aller tijden is. Verbazingwekkend genoeg is de MCU ook een krachtpatser geworden in de televisiewereld dankzij series als Agents of S. H. I. E. L. D. en alle Disney+ shows.

Op basis van al het succes dat de MCU en verschillende vergelijkbare franchises hebben genoten, is het duidelijk dat veel mensen geen genoeg kunnen krijgen van stripboekfilms. Het mag natuurlijk niet als een verrassing komen dat sommige mensen in de filmwereld er niet zo over denken. Aan de andere kant zijn er verschillende Hollywood-supersterren naar voren gekomen ter verdediging van stripboekfilms. Nadat hij bijvoorbeeld stripfilms had afgedaan als 'geen bioscoop', reageerden verschillende MCU-sterren op de opmerkingen van Martin Scorsese.

Natuurlijk is het Marvel Cinematic Universe verre van de enige succesvolle stripboekfilmfranchise. Met dat in gedachten is het interessant om te leren hoe sommige acteurs die in niet-MCU-stripfilms speelden, denken over het genre dat de kassa domineert. Gelukkig hoef je je niet af te vragen hoe Deadpool-ster Gina Carano denkt over stripboekenfilms, aangezien ze haar mening vrij duidelijk heeft gemaakt.

Een controversiële figuur

Op dit moment is het bijna onmogelijk om naar iets met Gina Carano te kijken zonder de controverse ter sprake te brengen die haar carrière in 2021 overspoelde. Er is tenslotte een zeer goede kans dat ze geen opmerkelijk onderdeel van alle reguliere films in de toekomst vanwege alles wat plaatsvond nadat sommige fans Carano hadden ingeschakeld.

In de maanden die leidden tot de enorme hit van Gina Carano's carrière, begon ze een controversieel figuur te worden vanwege haar posts op sociale media. Toen bijvoorbeeld veel gebruikers van sociale media hun favoriete voornaamwoorden in de bios begonnen te plaatsen, plaatste Carano in plaats daarvan "boop/bob/beep". Om voor de hand liggende redenen gingen de meesten ervan uit dat Carano probeerde de favoriete voornaamwoorden van mensen te bespotten en waren ze erg overstuur. Kort daarna verwijderde Carano die woorden en legde uit dat haar Mandaloriaanse co-ster Pedro Pascal haar hielp begrijpen waarom mensen hun voornaamwoorden in hun bios plaatsten. Verder schreef Carano dat ze "tegen pesten staat".

Na de controverse over de geprefereerde voornaamwoorden, stapte Gina Carano begin 2021 opnieuw in heet water. Nadat Carano de spot dreef met maskers, een standpunt innam tegen de Black Lives Matter-beweging en de presidentsverkiezingen van 2020 in twijfel trok, waren verschillende waarnemers in de war over haar posts op sociale media. Toen plaatste ze een afbeelding op Instagram die de verontwaardiging tegen haar naar een ander niveau tilde.

“Joden werden op straat geslagen, niet door nazi-soldaten maar door hun buren… zelfs door kinderen. Omdat de geschiedenis wordt bewerkt, realiseren de meeste mensen zich tegenwoordig niet dat om het punt te bereiken waarop nazi-soldaten gemakkelijk duizenden Joden konden oppakken, de regering eerst hun eigen buren hen liet haten, simpelweg omdat ze Joden waren. Hoe verschilt dat van iemand haten vanwege zijn politieke opvattingen?”

Onmiddellijk nadat Gina Carano een afbeelding met die woorden plaatste, was de reactie snel en hevig. Met haar vertegenwoordigers en Disney die aankondigden dat ze alle banden met Carano verbreken, kreeg haar carrière een hit waar ze waarschijnlijk nooit meer van zal herstellen. Bovendien lijkt het er nu op dat ze altijd een controversiële figuur zal blijven die wordt geassocieerd met Cancel Culture.

Carano's kijk op stripfilms

Jaren voordat Gina Carano in het middelpunt van de controverse stond, was ze gewoon een acteur in opkomst. Tijdens die fase van haar carrière kreeg ze een rol in de populaire stripboekfilm Deadpool uit 2016. Tijdens het promoten van Deadpool sprak Carano met een schrijver voor de website Little White Lies. Tijdens hun gesprek zei Carano: "dat de mensen die betrokken waren bij het maken van Deadpool ook geweldig waren".

Naast het praten over haar specifieke ervaring met het werken aan Deadpool, gaf Gina Carano haar kijk op komische films in het algemeen tijdens het bovengenoemde interview. "Ik moet zeggen dat ik niet zo'n Marvel- of DC-filmkijker was. Ik weet het niet… ik zag Iron Man en ik zag The Avengers. Maar ik heb ze nooit zien denken dat ik er uiteindelijk in zou zitten. Sindsdien heb ik ze allemaal bekeken en heb ik een hernieuwde waardering voor het hele Marvel-universum ontwikkeld. Ik vind het gewoon geweldig dat er fictieve personages zijn waar mensen zo gepassioneerd over zijn." Van daaruit besprak Carano de passie die fans van stripfilms tonen op plaatsen zoals Comic-Con en hoeveel ze dat niveau van emotie waardeert.

Aanbevolen: