Hoe 'Love Island' Winter Edition het leven van Molly Smith en Callum Jones veranderde

Inhoudsopgave:

Hoe 'Love Island' Winter Edition het leven van Molly Smith en Callum Jones veranderde
Hoe 'Love Island' Winter Edition het leven van Molly Smith en Callum Jones veranderde
Anonim

Er is een overvloed aan gelukkige koppels die zijn voortgekomen uit de Love Island-franchise. Dit paar is een van de minder besproken stellen uit de serie. Het zijn de donkere paarden uit de Love Island Winter Edition. Molly Smith en Callum Jones doen het nog steeds goed, ook al kenden ze een moeilijke start. Callum ontmoette Molly in Casa Amor, waar hij besloot zijn instinct te volgen en het 27-jarige model na te jagen.

Normaal gesproken is Casa Amor gebouwd om je verleidingen te testen, maar in dit geval was Molly meer dan alleen een aantrekkelijke vrouw voor Callum. Deze steiger uit Manchester was oorspronkelijk gekoppeld aan Shaughna Phillips. De 25-jarige wist echter diep in zijn hart dat het niet de bedoeling was. In een schokkende herkoppeling liep Callum terug naar de villa met Molly terwijl Shaughna daar alleen stond. Fans realiseerden zich destijds niet dat dit Casa Amor-paar echt ver zou gaan.

6 Wie is Molly Smith?

Deze blonde bom deed bijna elke man het hoofd omdraaien toen ze bij Casa Amor aankwam. Gelukkig voor Callum Jones was Molly geslagen met de Brit. Molly is een succesvol fotomodel en een ambassadeur voor meerdere bedrijven. Smith wordt vertegenwoordigd door een talentbureau genaamd Force 1 Management, en ze heeft meer dan 877.000 Instagram-volgers. Molly Smith heeft een indrukwekkend cv, zeker voor iemand die de finale op Love Island niet eens heeft gehaald. Zij en Callum Jones bewezen dat de trollen ongelijk hadden en vonden blijvende liefde.

5 Wie is Callum Jones?

Callum Jones is een 25-jarige steigerbouwer uit Manchester die een origineel castlid was in de ITV2-show Love Island. Hij wist niet dat hij Molly Smith zou ontmoeten en echt verliefd zou worden op televisie. Sinds de show eindigde, is Jones naar sociale media gegaan om zijn carrière vooruit te helpen. Met hier en daar wat modellenwerk heeft hij een indrukwekkend merk voor zichzelf gecreëerd. Callum Jones is erin geslaagd om meer dan 800K volgers op Instagram te verzamelen.

4 Een liefdesverhaal uit liefde voor Molly Smith en Callum Jones

Callum Jones en Molly Smith zijn gemakkelijk een van de meest onderschatte Love Island-koppels. Het paar werd op brute wijze uit de villa gedumpt door hun mede-eilandbewoners na een dramatische openbare stemming. Alleen Love Island-winnaars, Paige en Finn, kozen het paar om boven Mike en Priscilla te blijven.

Laten we het liefdesverhaal van Callum Jones en Molly Smith terugspoelen en opnieuw beleven. Toen Callum Molly Smith voor het eerst zag, was hij zo goed als klaar met Shaughna Phillips. Callum en Molly deelden eindelijk een kus, en hij wist dat hij opnieuw moest koppelen met deze schoonheid. Sindsdien heeft het paar bewezen dat alle twijfelaars ongelijk hadden over hun wervelende romance.

3 Molly Smith en Callum Jones gingen samenwonen

Omdat ze allebei uit Manchester komen, was het een makkelijke beslissing om daar samen een huis te kopen. "Het is zo spannend - we hebben genoten van het hele proces!" Callum vertelde Manchester Evening News. "Er is veel gebeurd op het gebied van ontwerpen, decoreren, kleuren kiezen en meubels kiezen - ik heb geholpen, maar Molly heeft tot nu toe bijna alles in handen gehad. Het is zo fijn om onze eigen ruimte te hebben, we zijn erg blij.” Jones voegde toe: "Het was echt georganiseerd en gelukkig stressvrij. Zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen, had Molly 100 procent meer spullen dan ik.”

2 Hoe heeft 'Love Island' het leven van Molly Smith en Callum Jones veranderd?

Callum Jones zei: "Ik werkte eerder als steigerbouwer, dus sindsdien is er veel veranderd. Ik heb ook van zoveel leuke nieuwe kansen kunnen genieten en zoveel mensen ontmoet die ik anders nooit had kunnen doen - "Daar ben ik echt dankbaar voor. Jones voegde toe: "Ik had geen verwachtingen. Ik dacht gewoon 'zie wat er gebeurt' en het was een van de beste tijden van mijn leven. Het was een geweldige ervaring om in een luxe villa te wonen, maar vooral om Molly en de andere te ontmoeten. deelnemers die al snel goede vrienden van mij werden."

1 Waar zijn Molly Smith en Callum Jones nu?

Callum Jones en Molly Smith zijn onafscheidelijk gebleven sinds hun Love Island-reis begon in Zuid-Afrika. Ze kochten een weelderig huis en wonen gelukkig samen in Manchester. Het duo houdt de schijn op en gaat graag uit op date-avonden. Molly Smith onderging onlangs een boobjob nadat trollen haar hadden geroosterd voor haar kleine borsten. Het model onthulde: Als je baan het modelleren van bikini's en lingerie is, en je doet een beha aan en je vult hem niet eens, dan kun je je zelfbewust voelen. Voordat ik de operatie onderging, had ik negatieve opmerkingen van mensen die zeiden, 'Je bent zo plat op de borst.' Nu kan Molly vertrouwen hebben in zichzelf en haar lichaam, of de trollen nu een mening hebben of niet!

Aanbevolen: