Wie zijn de back-upmuzikanten van Jack Antonoff in tribunes?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de back-upmuzikanten van Jack Antonoff in tribunes?
Wie zijn de back-upmuzikanten van Jack Antonoff in tribunes?
Anonim

Opnamekunstenaar Jack Antonoff begon in 2014 muziek te maken als de band Bleachers, terwijl hij nog toerde met Fun, een van zijn drie andere bands. Sinds de start van zijn "band" zijn ze steeds populairder geworden, en nu spelen ze shows zoals Saturday Night Live, een begeerd publiek onder muzikanten. Echte fans zullen weten dat Bleachers niet per se een band is, maar dat het eerder Jack Antonoff is die als band aan het opnemen is. Dit is een vergelijkbare manier van opnemen als "groepen" zoals Tame Impala, die in werkelijkheid gewoon artiest Kevin Parker is in de opnamestudio, maar in het openbaar verkoopt hij Tame Impala als een band en treedt hij op met andere muzikanten als een band.

Dankzij hitalbums als Strange Desire, Gone Now en Take The Sadness Out Of Saturday Night zijn mensen erg vertrouwd geraakt met Jack Antonoff en Bleachers. Fans hebben de muzikant ook leren kennen dankzij zijn werk met bands als Steal Train, Red Hearse en Fun, waarvan de laatste hem hielp om Bleachers op te richten. Hoewel mensen bekend zijn met Jack Antonoff en hoewel Bleachers' eerste studioalbum in de Top 20 van de Amerikaanse verkoophitlijsten belandde, zijn veel fans van Bleachers niet bekend met de mensen die Antonoff genoeg vertrouwt om hem zijn geluid te geven tijdens het spelen van zijn muziek live. Wie zijn zijn Bleachers live bandleden? Waarom heeft hij ze gekozen? Hebben we ze eerder in andere bands gezien? Naarmate de "band" steeds populairder wordt, willen fans graag weten wie Jack Antonoff helpt om zijn indiepop-opnames naar een live publiek te brengen.

7 Evan Smith speelt keyboard, synthesizer, saxofoon en zingt back-up

Evan Smith is een origineel lid van de live-versie van Bleachers en werkt al samen met Jack Antonoff sinds hij Bleachers begon in 2014. Iedereen in Bleachers bespeelt verschillende instrumenten en de groep wisselt alle posities met elkaar, afhankelijk van het nummer. Dit is normaal voor bands en zelfs de Beatles ruilden van tijd tot tijd instrumenten. Smith speelt keyboard en synthesizer, op de blazersafdeling speelt hij sax, en af en toe voorziet hij Antonoff van achtergrondzang.

6 Mikey Hart speelt gitaar, keyboards, synthesizers, piano, bas en zingt back-up

Ook bij de band sinds 2014 is Mikey Hart, de ritmegitarist van Antonoff. Hart speelt, net als Smith, ook keyboard en synth en helpt Antonoff met achtergrondzang. Hij speelt ook piano en bas. Hij was echter niet aanwezig bij het SNL-optreden van de groep in 2022. De band had een gastbassist, waarover je hieronder meer zult lezen.

5 Sean Hutchinson speelt drums, samplepad, synthesizers, bas, achtergrondzang

Hutchinson speelt ook al met Antonoff sinds Bleachers in 2014 begon. Sean Hutchinson houdt de band op het ritme als ze op het podium staan. Hij speelt drums, drummachine, de sampling pad (een computerdrummachine die korte stukjes ritme kan opnemen) evenals bas, synth en net als zijn andere leden, biedt hij back-upvocalen.

4 Mike Riddleberger speelt drums, het samplepad en zorgt voor back-upzang

De laatste van de originele bandleden op het podium op deze lijst is Mike Riddleberger, die drumt, de samplepad bespeelt en af en toe een back-up van Antonoff zingt, samen met de rest van de band. In tegenstelling tot zijn andere bandleden richt hij zich echter uitsluitend op ritme en percussie, hij speelt geen snaar- of blaasinstrumenten.

3 Zem Audu speelt keyboards, saxofoon, en zorgt voor back-up zang

De nieuwste toevoeging aan de band, Zem Audu, trad toe in 2020, wat een uitdagend jaar was voor muzikanten omdat de Covid-19-pandemie wijdverbreide lockdowns veroorzaakte, waardoor verschillende bands tours en optredens annuleerden. Audu speelt keyboards, saxofoon en net als de rest van de band zorgt voor achtergrondzang.

2 Blu DeTiger speelde bas met hen op 'Saturday Night Live'

Artonoff vindt het niet erg om gasten in zijn band te brengen als hij live speelt en dat deed hij voor het optreden van Bleachers op SNL op 15 januari 2022. Voor Bass werd Antonoff opgeluisterd door het gezelschap van Blu DeTiger, en ja dat is haar echte geboortenaam. Blu DeTiger is een beroemde New Yorkse DJ en toerde als bassist voor bands als FLETCHER, Kitten en The Knocks. Haar debuut solo-EP How Did We Get Here? debuteerde in 2021 en haar nummer "Go Bad" werd gebruikt in de Netflix-film He's All That. Ze was de gastbassist van Bleachers op het nummer 'Stop Making This Hurt'. Haar optreden op SNL met Bleachers was haar debuutoptreden op televisie.

1 Claud speelde keyboards en akoestische gitaar op 'Saturday Night Live' voor tribunes

Een andere gast op het podium met Bleachers toen ze SNL speelden, was Claud, AKA Claud Mintz, die de band assisteerde met keyboards en op de akoestische gitaar. Fans zullen Claud herkennen aan hun EP's Toast (als Toast), Sideline Superstar en Gary And Bored. Hun studioalbum Super Monster kwam uit in 2021. Claud stond ook op het podium met Bleachers tijdens de Austin City Limits Show 2021.

Aanbevolen: