Peter Dinklage slams "Woke" Snow White Remake vanwege de dwergen

Inhoudsopgave:

Peter Dinklage slams "Woke" Snow White Remake vanwege de dwergen
Peter Dinklage slams "Woke" Snow White Remake vanwege de dwergen
Anonim

Peter Dinklage draait niet om de pot als het gaat om zijn gedachten over de aanstaande live-action bewerking van Sneeuwwitje en de zeven dwergen. De Game of Thrones-ster veroordeelde Disney door hun dubbele moraal uit te roepen voor het letten op raciale diversiteit in de cast van de film, terwijl ze terugvielen op andere schadelijke stereotypen.

De Game of Thrones-acteur was 'verbluft' door de lachwekkende pogingen van Disney om 'wakker' te worden met de remake van Sneeuwwitje

Dinklage, die lijdt aan een vorm van dwerggroei genaamd achondroplasie, sprak met podcaster Marc Maron over waarom hij niet onder de indruk was van de remake van de geanimeerde klassieker.

De ruzie van de acteur met de film komt voort uit Disney's beslissing om Latina-actrice Rachel Zegler in de titelrol te casten, terwijl ze ook nog steeds bezig is met een 'achterwaarts verhaal' over 'zeven dwergen die in de grot leven'.

Dinklage bekritiseerde de studio omdat ze hypocriet "wakker" was. De acteur onthulde dat hij "verbluft" was dat "mensen die dachten dat ze het juiste deden" trots waren om geleidelijk een Latina-actrice te casten, terwijl ze de schadelijke stereotypen rond kleine mensen waar het verhaal zich op richt volledig negeerden.

"Wat ben je in godsnaam aan het doen man", zei de acteur van The Death at a Funeral. “Heb ik niets gedaan om de zaak uit mijn zeepkist te halen? Ik denk dat ik niet luid genoeg ben.”

Hoewel de acteur niet zegt dat Disney de film moet opschorten, zegt hij wel dat het verhaal op de juiste manier moet worden behandeld. Dinklage is van mening dat Disney een stap terug had moeten doen en het project opnieuw had moeten beoordelen, door te zeggen dat hij helemaal voor een remake zou zijn met een "coole of progressieve draai eraan".”

"Laten we het doen," zei hij. "All-in."

Peter Dinklage is verre van de eerste persoon die elementen van 'Sneeuwwitje' noemt die niet goed zijn verouderd

De film heeft een speciale plaats in de geschiedenis van Disney. Het werd voor het eerst uitgebracht in 1937 en is de eerste lange animatiefilm en de eerste Disney-animatiefilm. Veel elementen van de film zijn echter niet goed verouderd.

Veel theaters hebben de term 'dwergen' uit de tent verwijderd bij het vertonen van de film, omdat sommigen het te aanstootgevend vinden. Critici hebben ook een scène opgemerkt waarin de liefdesbelang van de hoofdpersoon, prins Florian, Sneeuwwitje wakker maakt door haar te kussen, omdat ze bijzonder slecht oud is geworden.

Disney heeft nog niet veel onthuld over de film, inclusief hoe het zal omgaan met de vertolking van de zeven dwergen, maar het zal naar verwachting in 2023 in de bioscoop verschijnen.

Aanbevolen: