Married At First Sight' Star Jessika Power deelt schattig eerbetoon aan vriend Connor Thompson

Inhoudsopgave:

Married At First Sight' Star Jessika Power deelt schattig eerbetoon aan vriend Connor Thompson
Married At First Sight' Star Jessika Power deelt schattig eerbetoon aan vriend Connor Thompson
Anonim

Hoewel Jessika Power controversieel was, kon de realityster het niet helpen dat ze op Instagram bleef stromen over haar vriend, Connor Thompson. De voormalige Married at First Sight zei in een Instagram-foto dat hij haar de gelukkigste en beste versie van zichzelf heeft gemaakt, en dat hij de fantasieliefde is waar ze altijd over heeft gelezen.

Ze ging verder door te zeggen: ik wil niets liever dan ons leven doorbrengen met lachen en gek doen @_connorthompson bedankt dat je JIJ bent, want er is niemand beter. Ze ontving opmerkingen van haar fans die de relatie steunden, en heeft ontving ook opmerkingen van verschillende Instagram- en TikTok-persoonlijkheden. Thompson becommentarieerde blauwe hart-emoji's.

Thompson plaatste dezelfde foto op zijn Instagram. Hij maakte van deze foto geen eerbetoon, maar hij beschreef wel wat er gebeurde voordat de foto werd gemaakt. "Genomen voordat Jess onze paspoorten verloor… Ongelooflijke nacht in @coyadubai met deze"

Dit eerbetoon werd geplaatst kort nadat geruchten over haar relatiestatus wervelden… Opnieuw

Power speelde onlangs in het laatste seizoen van Celebs Go Dating, naast Married at First Sight Alum Nikita Jasmine. Deze beroemde realityshow gaat over sterren die samenwonen, terwijl het Celebrity Dating Agency in Londen eraan werkt om ze blind dates te regelen met mensen buiten de entertainmentindustrie. Verschillende beroemdheden hebben deelgenomen aan deze show, waaronder Stephanie Pratt, Jonathan Lipnicki en Melody Thornton. Hoewel Power een late toevoeging was aan de seizoenscast, ontstonden er al snel controverses voor haar.

Tijdens de show werd onthuld dat ze al een relatie had met Thompson voordat ze ging filmen. Een bron uit de serie vertelde The Sun: "Jessika vertelde de bazen dat ze volledig single was toen ze het contract tekende, en beweerde dat alle geruchten dat ze met Connor aan het daten was vals waren en dat ze echt de hulp van het bureau wilde om een Brits vriendje te vinden."

De bron bleef praten over wat Power tegen vrienden had gezegd en haar echte bedoelingen met betrekking tot de show. "Ze vertelde vrienden dat ze er alleen mee instemde om de show te doen, omdat het een enorme kans was die haar naam in het VK zou versterken. Ze verhuisde naar Engeland voor Connor en had nooit enige interesse in de jongens die het bureau voor haar had opgesteld."

Het is onduidelijk wat er zal gebeuren nu de machtsverhouding waar is

Hoewel zij en Thompson schattig zijn op al hun foto's op sociale media, zit ze nog steeds in de problemen vanwege haar bedoelingen en contractbreuk met Celebs Go Dating-producenten. Noch Power noch Thompson hebben erover gesproken, maar ze bleef tot de finale adverteren voor de show op haar Instagram.

De bron bleef met The Sun praten over hoe boos de producenten op haar zijn, maar dat ze niet weten wat ze met de situatie moeten doen. "Jessika die deze clausule overtreedt, heeft het hele uitgangspunt van de show in twijfel getrokken en bazen moeten misschien een voorbeeld van haar maken en haar honorarium verlagen", zei ze. "Als ze dat niet doen, schept dat een precedent en kunnen deelnemers in toekomstige seizoenen hetzelfde doen.

Aanbevolen: