The Simpsons: 20 herontwerpen van fans, beter dan de eigenlijke personages

Inhoudsopgave:

The Simpsons: 20 herontwerpen van fans, beter dan de eigenlijke personages
The Simpsons: 20 herontwerpen van fans, beter dan de eigenlijke personages
Anonim

Met 30 seizoenen achter de rug en er nog twee beloofd (tenminste) aan de horizon, heeft The Simpsons deel uitgemaakt van het leven van veel mensen, de kindertijd overtroffen en ver in de volwassenheid op weg zijn. (In tegenstelling tot de kinderen in de show, zijn de rest van ons ouder geworden.) Hoewel bijna unaniem wordt erkend, zo niet overeengekomen, dat The Simpsons de afgelopen decennia bergafwaarts is gegaan - het is bijna onmogelijk om gedurende drie decennia een nieuw perspectief te behouden - de serie heeft iedereen geraakt, inclusief artiesten.

Als creatief startpunt heeft The Simpsons eindeloze herinterpretaties en herontwerpen mogelijk gemaakt, grotendeels dankzij de gigantische cast van personages. Fans willen zien hoe hun favoriete Simpsons-kind eruitziet als volwassen, of met een andere huidskleur, of getekend in een geheel nieuwe stijl. Deze artiesten hebben The Simpsons genomen en ze op een creatieve, wonderbaarlijke manier eigen gemaakt.

20 Deze vleeskleurige versie

Afbeelding
Afbeelding

The Simpsons zijn direct herkenbaar dankzij hun gele tint, een creatieve keuze van de makers, zodat mensen zouden worden aangemoedigd om te stoppen en naar de show te kijken terwijl ze door de kanalen bladerden. Het is echter best gaaf om te zien hoe de beroemde familie eruit zou zien in een realistisch kleurenschema - en hoe schattig is Lisa met paars haar?

19 Deze van geslacht verwisselde familie

Afbeelding
Afbeelding

We kennen The Simpsons-familie al zo lang, het is best cool om je voor te stellen hoe het kroost eruit zou zien als de geslachten van de hoofdpersonages waren wanneer ze werden omgeschakeld! We houden van de moeite die is gedaan voor het haar van Maggie en Lisa, evenals de ondeugende glinstering in Bart's (Bartina's?) Oog. Maar de grootste schok? Een vrouwelijke Homer met een volle bos haar!

18 Deze South Park Simpsons

Afbeelding
Afbeelding

Lange tijd werden South Park en The Simpsons beschouwd als emblematisch voor een zich ontwikkelende samenleving met een gebrek aan familiewaarden en grove humor. (Het is duidelijk dat deze opvattingen werden aangenomen door mensen die nog nooit een van beide shows hadden gezien.) Dat gezegd hebbende, is het volkomen logisch om ze door elkaar te halen!

17 Deze Goth-groep

Afbeelding
Afbeelding

Zelden afwijkend van hun gebruikelijke outfits (wat het de animators gemakkelijker maakt), vertrouwen we op fanart als deze om ons de Simpsons-familie te laten zien met een geheel nieuwe look. Deze artiest had het hele scala aan rockmuziek, met Lisa in punkkleding, Bart die zijn beste emo-indruk in het winkelcentrum deed, Marge in haar Goth-glorie en Homer als een klassieke metalhead, compleet met vlammende donut.

16 Deze edgy kinderen

Afbeelding
Afbeelding

Het zijn Bart, Lisa en Nelson Muntz, allemaal volwassen! We houden van de frisse kijk van deze artiest op de klassieke tekenfilmkinderen, omdat ze niet alles aan hen hebben veranderd en toch een heel andere artistieke stijl hebben gebruikt. Nelsons vest, Barts T-shirt met zak en Lisa's parels-en-trui-set zijn er allemaal nog, maar op een manier die creatief en nieuw aanvoelt.

15 Deze schattige anime Lisa

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het schoeisel van Lisa Simpson het meest herkenbaar is voor haar mary-janes, laten we dat achterwege omdat deze interpretatie gewoon zo verdomd schattig is! We houden ervan om Lisa te zien met haar dat niet in haar gezicht smelt (in vorm en in kleur), dus deze ruige blonde lokken passen perfect bij de anime-geïnspireerde versie van deze artiest.

14 Deze Halloween-hommage

Afbeelding
Afbeelding

The Treehouse of Horror jaarlijkse afleveringen van The Simpsons zijn op zichzelf al iconisch, dus het lijkt passend dat deze artiest wat klassieke Halloween-films zou toevoegen om de ante te verhogen. We hebben de schattige Maggie als Ghostface van Scream, Marge als Jason van Friday the 13th, Lisa als Leatherface van Texas Chainsaw-infamy, Homer als Freddy Kruger en natuurlijk Bart als Michael Myers.

13 Deze Mer-Family

Afbeelding
Afbeelding

Zonder hun iconische kleur en Marge's kenmerkende bouffant, is het misschien gemakkelijk om deze opnieuw ontworpen mer-familie te verwarren met een andere groep dan The Simpsons! Hoewel ze eruitzien alsof ze thuishoren in het Disney-universum, is Homer waarschijnlijk de meest onherkenbare dankzij een fit lichaam dat precies het tegenovergestelde is van het bierbuikige vaderlichaam van het originele personage.

12 Deze vintage-stijl Edna

Afbeelding
Afbeelding

Er is iets aangrijpends aan deze houtskooltekening van Springfield Elementary leraar Edna Krabappel. Het is waarschijnlijk een combinatie van de vintage stijl waardoor Edna eruitziet als een beeldschone Hollywood-actrice uit de Gouden Eeuw, en het feit dat de vrouw die haar ingesproken heeft, Marcia Wallace, in 2013 is overleden – het jaar waarin deze tekening werd gemaakt.

11 Deze trieste Lisa

Afbeelding
Afbeelding

Over schrijnend gesproken, hoe is dit voor een tragische figuur? Een volwassen Lisa, die als kind geen onbekende was voor momenten van verdriet, met ogen vol tranen. Ontworpen door DeviantArt-gebruiker MissFuturama, vragen we ons af wat er aan de hand is in het leven van deze volwassen Lisa waardoor ze er zo verdrietig uitziet.

10 Deze doorboorde pestkoppen

Afbeelding
Afbeelding

Soms groeien pestkoppen niet op - in The Simpsons is dat vrij letterlijk; na 30 jaar zijn Dolph, Jimbo en Kearney nog steeds hun onaangename preteen-zelf. In deze fanart zijn ze echter een beetje groter geworden, een beetje gemener en met veel gezichtspiercings. Wie weet wat ze van plan zijn als ze halverwege de twintig zijn, maar waarschijnlijk meer van hetzelfde.

9 Deze coole volwassen meiden

Afbeelding
Afbeelding

Nog een inzending van MissFuturama (die een stel volwassen Simpsons-personages heeft, als je geïnteresseerd bent), we krijgen een aantal minder bekende figuren te zien die rond Lisa's bol draaien. Jessica Lovejoy, die altijd een stoute meid was, is hetzelfde als volwassen, met een Kylie Jenner-kapsel en een Kardashian-Jenner-outfit. Sherri en Terri, twee andere gemene meiden, zijn hun voorliefde om bij elkaar te passen nog steeds niet ontgroeid!

8 Deze 'echte' Simpsons

Afbeelding
Afbeelding

Deze Simpsons-personages zijn een beetje echter en een beetje edgy en hebben hun duidelijk tekenfilmachtige draai verloren voor iets wat ruwer en levensechter. Krusty de Clown lijkt bijvoorbeeld al zijn ondeugden hem te hebben ingehaald, en ziet er meer Krankzinnige Clown Posse uit dan een tv-clown voor kinderen. En kunnen we het hebben over Lisa's haar? Omdat, yikes.

7 Deze van kleur veranderde interpretatie

Afbeelding
Afbeelding

De kunstenaar Tyron Handy besloot dat kinderen het verdienden om een wat meer diverse representatie in hun leven te zien, en koos ervoor om beroemde tv-personages met een donkerdere huid opnieuw te bedenken, wat ons leidt naar zijn versie van The Simpsons, omgedoopt tot The Blacksons! Verschillende outfits, verschillende kapsels en – in het geval van Homer – een volle baard helpen het herontwerp te voltooien.

6 Deze onbeantwoorde liefde

Afbeelding
Afbeelding

Hoe is dit voor een bos paaseieren die in één mand zijn geplet? Milhouse's onbeantwoorde liefde voor Lisa is Simpsons canon, en we zijn dol op dit schilderij dat hun afzonderlijke persoonlijkheden laat zien: Lisa's saxofoon, Malibu Stacey-pop en Valentijnskaart tegenover Milhouse's geliefde Puppy Goo-Goo, Bonestorm-videogame en Fallout Boy-masker (om maar te noemen een paar).

5 Dit kinderboek schattigheid

Afbeelding
Afbeelding

Het ziet eruit als een vintage kinderboek en we hebben de kleurrijke versie van het gezin van kunstenaar Ann Marcellino. Alles ziet er totaal copacetisch uit - Lisa leest met Sneeuwbal II, Homer slaapt op de bank met Marge uitgeput naast hem terwijl Bart speelt met een Radioactive Man-speeltje. Het is allemaal goed totdat we bij de engelachtige Maggie komen, die een pistool vasthoudt – en we weten wat er de vorige keer is gebeurd!

4 Deze realistische heruitvinding

Afbeelding
Afbeelding

Nog een semi-realistische heruitvinding van The Simpsons-familie - deze keer met behoud van hun kenmerkende geelzuchtige tint - we hebben kunstenaar Patrick Hennings die elk personage een make-over in superheldstijl geeft, dankzij gespierde torso's en scherpe functies. Eerlijk gezegd, als het niet voor de kleur was die aan elk lid werd gegeven, zouden we serieus proberen te plaatsen waar deze familie thuishoort!

3 Deze Breaking Bad Crossover

Afbeelding
Afbeelding

The Simpsons hadden allang geen kans meer gelaten dat het als "edgy" programmering zou worden beschouwd, daarom voelt het zo raar om Bart, Marge en Homer te zien in de plaats van de personages uit Breaking Bad! Hoewel Homer misschien een kale kop en een beetje stoppelbaard had, geeft kunstenaar Pancho Vasquez hem meer rimpels en een norsere houding om W alter White/Hisenberg beter te kunnen spelen.

2 Deze enge meneer Burns

Afbeelding
Afbeelding

Sommige personages mogen geen echte make-overs krijgen, en Simpsons-personages, met hun overdreven gelaatstrekken en bolle ogen, vallen stevig in de categorie "NIET". Digitale artiest Martin Beyer koos er echter voor om niet naar ons te luisteren en gaf ons verse Treehouse of Horror-nachtmerriebrandstof met deze al te echte Mr. Burns. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe Smithers zich zou voelen.

1 Deze indrukwekkende Couch Gag

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel niet noodzakelijk de beste van alle creatieve herontwerpen die we hebben gezien, hebben we deze voor het einde bewaard vanwege het enorme aantal karakters! De bankknevel is een hoofdbestanddeel van The Simpsons en kunstenaar Nina Matsumoto geeft een manga/anime-stijl aan een heleboel inwoners van Springfield! Het heette Simpsonzu en het was zo'n hit dat het werk van Matsumoto in talloze uitgaven van Simpsons-strips verscheen!

Aanbevolen: