Family Guy: 20 fanontwerpen die beter zijn dan de werkelijke personages

Inhoudsopgave:

Family Guy: 20 fanontwerpen die beter zijn dan de werkelijke personages
Family Guy: 20 fanontwerpen die beter zijn dan de werkelijke personages
Anonim

Family Guy is al 17 seizoenen actief en het zijn de fans die het tot het succes hebben gemaakt dat het is. Nadat de show in 2002 na slechts drie seizoenen werd geannuleerd, werd de show in 2005 teruggebracht nadat de hoge dvd-verkoop aantoonde dat er een vraag van fans was. Sindsdien heeft de show het goed voor zichzelf gedaan - en het heeft de fanart om het te bewijzen!

Met zoveel personages om uit te kiezen, hebben fans hun favorieten opnieuw ontworpen, opnieuw ontworpen en geïnterpreteerd in nieuwe artistieke stijlen, nieuwe outfits, nieuwe functies en meer! Family Guy heeft zijn personages zelf in verschillende scenario's geplaatst waarin ze volledig opnieuw zijn ontworpen, en deze 20 voorbeelden zijn gewoon de fans die hulde brengen aan dat niveau van creativiteit en vindingrijkheid. Dit zijn slechts enkele van onze persoonlijke favorieten.

20 My Little Family Guy Pony

Afbeelding
Afbeelding

Family Guy geniet van zijn gekheid en My Little Pony is, ondanks dat het een tv-programma voor kinderen is, vreemd populair geworden onder het oudere volwassen mannelijke publiek. Dus natuurlijk heeft DeviantArt-gebruiker SpaceBoy969 de twee door elkaar gehaald in wat zorgt voor een bizar schattige interpretatie! De details bij de PonyGriffins zijn behoorlijk indrukwekkend!

19 Deze individuele Stewie

Afbeelding
Afbeelding

Als onderdeel van de StyleChallenge die de sociale media overspoelde en kunstenaars aanmoedigde om hun favoriete stripfiguren opnieuw te bedenken in hun eigen unieke stijl, besloot de in New York gevestigde kunstenaar Elena Manetta tot een een-tweetje: de geliefde tekenfilms tekenen zoals ze zijn oorspronkelijk, en op haar eigen manier, zoals deze Stewie Griffin met een duidelijk meer evenredig hoofd.

18 Deze realistische Peter

Afbeelding
Afbeelding

Stripfiguren zijn bedoeld om overdreven kenmerken te hebben, daarom kan het zo verontrustend zijn om ze opnieuw ontworpen te zien op een manier die ze realistischer maakt, met hun onevenredige uiterlijk op het volledige scherm. Neem bijvoorbeeld deze Peter Griffin. Hoewel hij driedimensionaal is geworden, heeft de kunstenaar zijn kleine oren, te grote kin en bolle neus nog steeds behouden!

17 Dit meer moederlijke Lois

Afbeelding
Afbeelding

Family Guy heeft ons keer op keer laten zien dat Lois, ondanks dat ze een moeder is, niet de meest moederlijke karakters is (vooral als het gaat om haar dochter Meg). Kunstenaar Katherina Tzima koos voor een meer klassieke 'Mom'-look in haar herontwerp, dat een veel zachtere en liefdevollere moeder voorstelt dan de Seth MacFarlane-incarnatie die we gewend zijn.

16 Deze Anime Griffins

Afbeelding
Afbeelding

Het transformeren van geliefde stripfiguren in anime- of manga-vormen lijkt vanzelfsprekend voor degenen die fanart doen, maar dat maakt het niet minder indrukwekkend! Kunstenaar Kurumi-Lover werkt voornamelijk in dit medium en hoewel Family Guy ons veel kansen heeft gegeven om de bende in verschillende werelden te zien, vragen we ons af hoe deze zou kunnen uitpakken!

15 Deze rappende Stewie

Afbeelding
Afbeelding

Het opnieuw uitvinden van stripfiguren uit de kindertijd in verschillende stijlen is cool, maar we houden er ook van wanneer artiesten een geliefd personage nemen en er een heel ander iemand van maken, terwijl ze trouw blijven aan het originele ontwerp. Neem bijvoorbeeld kunstenaar Zhi-Yun Zang. Naast deze Stewie als A$AP Rocky, maakte hij van Cartman ook DJ Khaled, Goofy tot 2 Chainz en Milhouse tot Drake!

14 This Meg Sketch

Afbeelding
Afbeelding

Meg is degene die de dupe is van de verwaarlozing of regelrechte vijandigheid van haar familie. Ze wordt constant geplaagd en beledigd, en in een recente aflevering gaf maker Seth MacFarlane zelfs toe dat hij een beetje oneerlijk was jegens Meg. Daarom is het zo leuk om deze prachtig weergegeven potloodschets van Meg te zien zoals ze in het echt zou kunnen zijn: een schattig, normaal tienermeisje.

13 Deze race-geruilde versie

Afbeelding
Afbeelding

Artiest Tyron Handy staat erom bekend dat hij meer representatie biedt aan de geliefde kindertekenfilms waarmee hij opgroeide, en Family Guy is daarop geen uitzondering. In deze race-swapped versie krijgen we te zien hoe de Griffins eruit zouden zien als ze niet de blanke familie waren waarvan we weten dat ze zijn.

Handy heeft ook meer geweldige swaps gedaan met tv-shows zoals Hey, Arnold! (re titled Hey, Andre!) en The PowerPuff Girls !

12 Deze slungelige familie

Afbeelding
Afbeelding

De Griffins staan niet bepaald bekend om hun geweldige lichaamsbouw. In de regel zijn ze meestal aan de kortere, stevigere kant van de dingen. Kunstenaar Clarissa Henson besloot ze opnieuw te zien als iets dat lijkt op supermodellen! Als ze hun kenmerkende outfits niet droegen (en we wisten niet beter), zouden we deze groep absoluut niet aanzien voor de luidruchtige familie uit Rhode Island!

11 Deze blik in de toekomst

Afbeelding
Afbeelding

In de aflevering "Meg and Quagmire" van het 10e seizoen, zien we hoe een 18-jarige Meg eindelijk wordt uitgelokt door iemand - zelfs als het haar vader is enge vriend. Deze fanart gaat nog een stap verder en stelt zich voor hoe het leven zou zijn als Meg en Quagmire verliefd waren geworden, samen een leven waren begonnen en zelfs een kind hadden gekregen!

10 Deze schattige combinatie van Lois en Meg

Afbeelding
Afbeelding

Meg en Lois hebben nauwelijks de ideale moeder-dochterrelatie, en Meg heeft Lois net zo gebombardeerd in de aflevering "Seahorse Seashell Party". Gelukkig stelt dit schattige stukje fanart ons in staat om deze Griffin-vrouwen voor te stellen als een paar dat veel dichter bij elkaar staat, zonder dat Meg de dupe is van de grappen en Lois als haar zeurende moeder.

9 Deze Marvel Mashup

Afbeelding
Afbeelding

Marvel-nerds ontmoeten Family Guy-nerds in deze te coole cartoon-mashup. Hoewel de kunstenaar de originele ontwerpen van de personages heeft behouden, heeft hij hun gebruikelijke outfits verruild voor iets heroïschers: Brian als Iron Man, Lois als She-Hulk, Peter als Captain America, Stewie als Deadpool, Chris als The Human Torch, en Meg als Scarlet Witch.

8 Dit griezelige eerbetoon aan ons

Afbeelding
Afbeelding

Een andere interpretatie van artiest Tyron Handy, we hebben de Griffins van race verwisseld en getransformeerd in verschillende personages - deze keer is het de griezelige Tethered-familie van Jordan Peele's Us! Een ongelooflijk enge groep, zelfs wanneer ze in 2D worden weergegeven en worden vervangen door de Family Guy-familie, is het werk van Handy iets dat onze dromen zou kunnen achtervolgen.

7 Deze meer realistische cartoon

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het uiterlijk van de Family Guy-personages simplistisch is, is het nog steeds behoorlijk iconisch en gemakkelijk te identificeren. Deze versie (door DeviantArt-gebruiker Boramy) is veel gedetailleerder, maar lijkt meer op een gezinsvriendelijke cartoon dan op het gewaagde karakter van de show die we kennen en waar we van houden. Het is echter een mooie blik op de Griffins!

6 Deze cartoon-real life hybride

Afbeelding
Afbeelding

Het coole aan dit ontwerp is niet alleen dat de Griffins er veel realistischer uitzagen, dankzij complexe schaduwen en ingewikkelde details, maar dat de kunstenaar nog steeds zijn originele ontwerpen in de vorm van de familiefoto's aan de muur! Hoewel Meg hier meer bodemzwaar is dan normaal, en Brian er niet zo spraakzaam uitziet, zijn we er nog steeds dol op!

5 Deze prachtige potloodtekening

Afbeelding
Afbeelding

Deze kunstenaar zag eruit als iets uit een kinderboek en vertrouwde op kleurpotloden om een afbeelding van de Griffins te maken die we nog nooit eerder hebben gezien! Alle details zijn aanwezig zonder dat de familie te veel op tekenfilms lijkt, en Stewie is gelukkig verlost van zijn voetbalvormige hoofd, dat meer op een misvorming zou lijken als het in deze stijl zou worden gedaan.

4 Deze hipsterversie

Afbeelding
Afbeelding

Door de ronde vormen en bolvormige kenmerken van de gebruikelijke Family Guy-crew in te ruilen voor iets veel gestroomlijnder, ging deze artiest nog een stap verder door de ordinaire Griffins te transformeren in een familie die cooler, slanker en veel aantrekkelijker is dan de originelen! De toevoeging van een paar dikgerande brillen, sieraden en buikspieren zorgt voor een gezin dat zo anders is dan de Griffins als maar mogelijk is!

3 Deze coole vintage sfeer

Afbeelding
Afbeelding

Een van onze favorieten aller tijden voor Family Guy-fanart, dit herontwerp zou niet misstaan op een tinnen bord dat in een oude schoolbar hangt! We houden ervan hoe sommige ondersteunende personages worden getoond in een stijl die zo uniek is, maar toch duidelijk voor wie het vertegenwoordigt. En de details - kijk maar eens naar die kleine "Patriot Pale Ale" op elk van de flessen!

2 Deze Disney Hommage

Afbeelding
Afbeelding

In de aflevering "Road to the Multiverse" bevonden Stewie en Brian zich in een heleboel verschillende werelden, waaronder deze waarin ze werden getransformeerd in Disney-personages. Het was een aflevering die veel fanart inspireerde, waaronder deze, waardoor we bijna alle personages uit het segment in hun volledige Disney-glorie kunnen zien.

1 Deze enge Stewie

Afbeelding
Afbeelding

Artiest pixeloo heeft een paar iteraties gedaan om stripfiguren om te zetten in hun echte versies - meestal met angstaanjagende resultaten. Deze "echte" Stewie is geen uitzondering, omdat de wasachtige textuur van zijn huid en zijn bolle ogen eruitzien als het spul waar nachtmerries van gemaakt zijn! Wat deze Stewie-versie ook van plan is, we willen er geen deel van uitmaken!

Aanbevolen: